Dolce & Gabbana Το ένα πηγαίνει χρυσό

0 Comments

Η Dolce & Gabbana είναι το ένα Eau de Parfum
Αυτό το άρωμα είναι σαν ένας παλιός φίλος, ο οποίος ακόμη και αν δεν τους έχετε δει ή μίλησε σε αυτούς σε ηλικίες, όταν βλέπετε ξανά ο ένας τον άλλον, είναι σαν να μην έχει περάσει ο χρόνος καθόλου.

Το έχω χρησιμοποιήσει για χρόνια … (είναι το μοναδικό μου Αρωματικό Dolce & Gabbana, μετά από ανοιχτό μπλε.) Ένα βαρύ ανατολίτικο floral άρωμα, ανακαλύπτω τον εαυτό μου να φτάνω γι ‘αυτό πολύ χρόνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επίσημη Αρώματα Σημειώσεις: Περγαμόντο, Μανταρίνι, Λύσαι, Ροδάκινο, Μαδόνια Lily, Muguet, Plum, Jasmine, Vetiver, Βανίλια, Amber καθώς και Musk.

Έχει μια ζεστασιά που μου θυμίζει το Coco Mademoiselle του Chanel, καθώς και να έχω μια αίσθηση ότι αν σας αρέσει το άρωμα του Coco, ίσως και εξαιρετικά έτσι.

Το χρυσό μπουκάλι εδώ είναι μια περιορισμένη έκδοση του Eau de Parfum ($ 108 για ένα μπουκάλι 1,6 ουγκιών).

Θα μπορούσε να είναι ένα εξαιρετικά στοχαστικό, εκπληκτικό δώρο για κάποιον που σας αρέσει (ή για τον εαυτό σας, φυσικά) που έχει μεγάλη χρυσή διακόσμηση στην ματαιοδοξία της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορείτε να το ανακαλύψετε τώρα στο Διαδίκτυο καθώς και στους μετρητές Dolce & Gabbana στη Saks Fifth Avenue, Neiman Marcus καθώς και καταστήματα Sephora.

Φοράτε οποιοδήποτε είδος αρώματος Dolce & Gabbana; Φοράω το ένα, ανοιχτό μπλε, επιθυμία, ρίξτε το femme, ρίξτε το femme έντονη, Σικελία (θυμηθείτε ότι ένα;!) … και μου αρέσουν όλα!

Πιστεύω ότι υπάρχει κάτι για τα αρώματα τους που πηγαίνει καλά με τη χημεία του σώματός μου, αν αυτό κάνει οποιοδήποτε είδος αίσθησης καθόλου, haha.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *