EMMYS 2014: Pre-Show Prep καθώς και Live-Blog

0 Comments

Οι καρτέλες είναι έτοιμες με κόκκινο χαλί, πάντα.
Γεια! Είμαι εδώ εδώ στο emmys στο Λος Άντζελες, προσπαθώντας να πάρω τόσες φωτογραφίες όπως μπορώ (γιατί, σοβαρά, πότε θα το κάνω ποτέ ξανά;). Αν μπορώ να ξεφύγω, χωρίς να βγάλω το άκρο μου, θα ενημερώσω αυτό το δημοσίευστο (και το Instagram) κατά τη διάρκεια καθώς και μετά την τηλεόραση, οπότε ανανεώστε αυτή τη σελίδα κάθε φορά. Θα βάλω τα νεότερα πράγματα στην κορυφή.

Ενημέρωση: 11:19 μ.μ.
Πίσω από το Emmys, καθώς και τη σφαίρα του κυβερνήτη, καθώς απολαμβάνει το καλύτερο μέρος μετά από μια διασκέδαση καθώς και ένα ενδιαφέρον το βράδυ – ξεκινώντας τα παπούτσια καθώς και ξεφλούδισμα από τις βλεφαρίδες.

Ahh … Σας ευχαριστούμε για να έρθετε μαζί μαζί μου στο ταξίδι μου Emmys, καθώς και χάρη στην @dove για την ευκαιρία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οποιαδήποτε μέρα παίρνετε ένα selfie με τον George R.R. Martin πληροί τις προϋποθέσεις ως μια υπέροχη μέρα για την πρόκληση # 100 κινδύνου, έτσι φωνάζει στο # Day67. Καληνυχτα!

Και ο Emmy για την καλύτερη υποστήριξη της γυναίκας αιλουροειδών πηγαίνει …

Ενημέρωση: 10:44 μ.μ.
Εκείνη την εποχή, όταν η Stef από το @weheartthisdotcom, καθώς και εγώ αναζητώ για τον John Hamm στο Emmys, καθώς δεν μπορούσε να τον ανακαλύψει … Boo-Hoo.

Ενημέρωση: 10:14 μ.μ.
Ο Aarron Paul με το EMMY του. Κραζικά!

Judith Hill που εκτελεί την μπάλα του κυβερνήτη. Celeb Shoughtings Μέχρι στιγμής: Lucy Liu, Lisa Rinna, Naiomi Watts, Zac Posen καθώς και George RR Martin!

Ενημέρωση: 8:16 μ.μ.
Um … Γεια, George R.R. Martin! #παιχνίδι των θρόνων

Επικεφαλής στην μπάλα του κυβερνήτη … (Δεν καταλαβαίνω πραγματικά τι είναι αυτό.)

Ενημέρωση: 7:53 μ.μ.
Τι συμβαίνει πριν από την εκπομπή online μετά από διαφημίσεις …

Ενημέρωση: 7:20 μ.μ.
Αφιέρωμα στο Robin Williams. *δάκρυα*

Ενημέρωση: 7:00 μ.μ.
Δεν είμαι holla back guuuurl!

Ενημέρωση: 6:37 μ.μ.
Um … Γεια σου, περίεργα al.

Παιχνίδι θρόνων φωνάζουν. Όπου η κόλαση είναι οι δράκοι μου;!

Ενημέρωση: 6:22 μ.μ.
Matthew McConaughey καθώς και Woody Harrelson μόνο στη σκηνή! Πιστεύω ότι και οι δύο εναντίον του άλλου στον καλύτερο ηθοποιό σε μια ταξινόμηση δράματος για τον αληθινό ντετέκτιβ λίγο αργότερα … Μου άρεσε αυτή η παράσταση.

Η ημερομηνία μου για το βράδυ … δεν είναι όμορφος;

Ενημέρωση: 5:54 μ.μ.
Κάθονται αρκετά κοντά! EEEEK! Matthew McCon. είναι ακριβώς εκεί!

Ενημέρωση: 5:30 μ.μ.

Οι καρτέλες θα παρέχουν σχολιασμό κόκκινου χαλιού για ειδήσεις e-cat ….

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Ενημέρωση: Το προ-δείγμα

Ετσι! Είχα απολύτως καμία έννοια τι να κάνω με τα μαλλιά μου, ωστόσο πάντα αισθάνομαι πιο άνετα όταν είναι κάτω (είναι τύπος όπως η κουβέρτα ασφαλείας μου), έτσι όταν κάθισα με κομμωτήριο καθώς και καλλιτέχνης μακιγιάζ Τζέσικα Johnston, της είπα ήταν βασικά για ό, τι, καθώς και θα μπορούσε να κάνει το thang της. Όσο μπορούμε να το αφήσω κάτω, τότε ήμουν κάτω για ό, τι.

Τζέσικα καθώς και κατέληξα να πηγαίνω για τεράστια μαλλιά. Έκανε μπούκλες, μισή, μισή κάτω, με διασταυρούμενους καρφίτσες στην πλάτη. Οι μπούκλες φαίνονται λίγο σφιχτά τώρα, ωστόσο πρέπει να χαλαρώσουν με την πάροδο του χρόνου.

Ενώ ήμουν στην καρέκλα της Τζέσικα, την ρώτησα τι είναι το αγαπημένο της σε όλη την ώρα, δεν μπορεί-χωρίς – Λαμπερό κάνει τα μαλλιά καθώς και ακριβώς πόσο καλά ο Takes Flyaways (σημείωση στον εαυτό σας: Λάβετε υπόψη ότι).

Με το γλυκό μου, Stef από το Wehearthisdot.com.
Μια στιγμή Jason Voorhees …

Ω Θεέ. Είναι ήδη η Παρασκευή 13η; Αυτές οι μάσκες Jason Voorhees-Stle Skii είναι HELLA ακριβό, ωστόσο είναι άσχημα καλά.

Αφού κάνω ένα, ορκίζομαι το δέρμα μου φαίνεται πτερύγιο και, εγώ dunno, ενυδατωμένο. Μεγάλη πράγματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτός είναι από μια απαραίτητη ρύθμιση τριών τεμαχίων Piera που προσφέρεται τώρα στο Neiman Marcus. Αν έχετε ένα τεράστιο γεγονός για να πάτε, όπως μια εορταστική εορτασμό ή γάμο μαύρης σύνδεσης, πιστεύω ότι είναι αρκετά μεγάλοι.

Ο φιλικός της κοινότητας ομορφιάς σας,

Karen


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *