Φορώντας γκρίζο κραγιόν στο μετρό στη Νέα Υόρκη μου έδωσε μια βελτίωση της εμπιστοσύνης που έχει διαρκέσει για μέρες

0 Comments

φορώντας Mac Halsey και Sephora συλλογή υγρού eyeliner ενώ αθλητίζουν τη δημόσια διέλευση μου “αιώνιο βλέμμα …”
Δεν μεγάλωσα σε μια μεγάλη πόλη και να συνηθίσω να ιππασία δημόσια διαμετακόμιση εδώ ήταν πολύ σκληρή για μένα.

Η αντιμετώπιση των τεράστιων αριθμών ανήσυχων ανθρώπων σε πολύ στενούς συνοικίες δεν είναι κάτι που παίρνω χαρά να κάνω. Συχνά μπορεί να είναι πολύ αγχωτικό για μένα, και μπορεί επίσης να σας κάνει να αισθάνεστε εξαιρετικά μη ανιχνεύσιμοι κατά καιρούς, το οποίο συχνά είναι για το καλύτερο … ανάλογα με το πώς αισθάνομαι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αλλά ήθελα να δω τι θα συμβεί αν κάλεσα πολύ περισσότερη προσοχή στον εαυτό μου.

Παίρνω τακτικά το μετρό και θα οδηγώ συχνά το λεωφορείο όταν πηγαίνω απλά ανάμεσα στις γειτονιές κοντά στο σπίτι. Τις τελευταίες εβδομάδες, έχω πειραματιστεί με φορώντας πιο τολμηρά χρώματα ενώ είμαι έξω, και αυτό περιλαμβάνει ενώ οδηγώ δημόσια συγκοινωνία.

Η κλήση της προσοχής στον εαυτό μου δεν ήταν ποτέ κάτι που ήμουν άνετα με. Είμαι πολύ αντίθετα με το αστρολογικό σημάδι μου με αυτόν τον τρόπο. Ως Λέων, εγώ πρέπει να είμαι αναζητητής προσοχής. Είμαι εννοώ αγάπη που βρίσκεται στο κεντρικό στάδιο – δραματικό, δημιουργικό και εξερχόμενο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Με μερικούς τρόπους, νομίζω ότι με ταιριάζει, αλλά όχι από την άποψη μου να είμαι εξερχόμενος. Νομίζω ότι είμαι μια αντίφαση με τον τρόπο που παρουσιάζω τον εαυτό μου – πώς ντύνομαι, επιλογή ρούχων, στυλ μαλλιών, επιλογή μακιγιάζ.

Επιλέγοντας τα τολμηρά χρώματα τις τελευταίες εβδομάδες, προσπαθώ να είμαι πολύ πιο “παρόν” στον δικό μου κόσμο. Ακόμα κι αν είμαι ο μόνος που παρατηρεί, κάποιος εξακολουθεί να παρατηρεί και εκτιμά, σωστά;

Μια επιλογή από τις επιλογές χρώματος τους τις τελευταίες εβδομάδες, από πάνω προς τα κάτω: Mac Versicolor χείλη λεκές σε διαρκή διακοπές, Maybelline λαμπρό ματ υγρό κραγιόν σε Berry Boost, Manic Panic Lip Locked κραγιόν σε μυστικιστή Heather και Mac Halsey

Ποτέ δεν είχα φορεθεί η Mac Perpetual Holiday ή Maybelline Berry βελτιώθηκε έξω από το σπίτι πριν, και οι δύο είναι λίγο έξω από τη ζώνη άνεσής μου, αλλά το Mac Halsey ήταν το πιο μακριά από τη ζώνη άνεσής μου πρόσφατα. Είναι το πρώτο μου γκρίζο κραγιόν, και ίσως να είναι λίγο φως για το χρωματισμό μου … αλλά um, μου αρέσει;

Το Mac Halsey κάθεται σε έντονη αντίθεση με το Pinky Purple Manic Panic
Οι άνθρωποι βλέπουν τα πράγματα στο μετρό κάθε μέρα που δεν τους κάνουν να αναβοσβήνουν δύο φορές, αλλά ως νεαρή γυναίκα στη δημόσια διαμετακόμιση, αισθάνομαι περίεργα με οποιονδήποτε τρόπο, οπότε βγάζοντας ένα κραγιόν και ένας καθρέφτης με κάνει να αισθάνομαι διπλά κριθής.

Φορώντας αυτά τα χρώματα τελευταία, ήμουν ανήσυχος ότι κάποιος μπορεί να κοιτάξει σε με ή να πει κάτι αγενείς, ειδικά ενώ έχω φθαρεί halsey στο σπίτι μου μετά από μια κουρασμένη μέρα, κοιτάζοντας κουρασμένος … Θα είμαι ειλικρινής, είμαι τρομακτικός Φαινόταν σαν ένα ζόμπι, ή όπως το χρώμα θα γυρίσει τα χείλη μου μπλε.

Αλλά, είμαι παράξενα παρηγορημένος από τη σιωπή μέχρι στιγμής. Τίποτα δεν μου λέγεται, και ενώ έχω πάρει μερικά κοιλάδα και περίεργη εμφάνιση, δεν έχω αισθανθεί τόσο ανήσυχος όσο σκέφτηκα ότι θα ήθελα. Ήταν παράξενα ενδυνάμωση να (τουλάχιστον να δοκιμάσετε) να μην ενδιαφέρεστε για το τι σκέφτονται οι άλλοι για το μακιγιάζ μου.

Δεν μπορώ να πω πόσο συχνά το γκρίζο κραγιόν θα κάνει το δρόμο του στην ρουτίνα μακιγιάζ μου, αλλά χαίρομαι που έκανα αυτό το πείραμα και ότι προσπαθώ κάτι νέο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όντας ένα πλάσμα συνήθειας, τείνω να κολλήσω με αυτό που νομίζω ότι δουλεύει για μένα – φυσικά μάτια και κόκκινα χείλη – αλλά αναγκάζοντας τον εαυτό μου από τη ζώνη άνεσής μου μου έδωσε μια εμπιστοσύνη να βελτιώσω να μεταφέρω σε άλλες πτυχές του Η ζωή μου (ειδικά όταν αφορά το σώμα μου και πώς παρουσιάζω / κρατώ τον εαυτό μου).

Βρείτε πλήρεις σχόλια των κηλίδων Mac Versicolour εδώ, Mac Halsey εδώ, και Maybelline Brilliant Mattes εδώ και εδώ.

Έχετε κάνει ποτέ ένα πείραμα όπως αυτό για να δείτε πώς ο κόσμος γύρω σας θα απαντούσε;


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *