Ήταν βαφή μαλλιών ποτέ ένα απαγορευμένο πράγμα για σας;

0 Comments

Πίσω κατά τη διάρκεια της ξανθιάς φάσης αναρρόφησης, ha ha!
Ήταν στο νοικοκυριό μου όταν μεγάλωσα, ωστόσο δεν αντιμετωπίστηκε απευθείας έξω δυνατά όπως το μακιγιάζ ήταν. Το κραγιόν, το eyeliner καθώς και το κοκκινωπό ήταν σίγουρο δύσκολο “nos”, ωστόσο ήταν κάπως σιωπηρή ότι ήταν και η βαφή των μαλλιών.

Όχι ότι πραγματικά ήθελα να βάψω τα μαλλιά μου όταν ήμουν παιδί. Η περιέργεια κλώτσησε αργότερα όταν ήμουν στο κολέγιο, καθώς και εκεί που άρχισα να πειραματίζομαι με χρωστικές κιβωτίων καθώς και στο σπίτι που επισημαίνοντας τα κιτ … το μυαλό σας, δεν ήμουν μεγάλη σε κανένα είδος του, καθώς και εγώ ‘m 100% σίγουρος το χρώμα των μαλλιών μου φαινόταν απαίσια αφού θα φύγω πάντα το χρώμα και το χρώμα και το χρώμα των μαλλιών στην πλάτη θα χρησιμοποιούσε την Hella Patchy.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κορίτσι, ήμουν χάος!

Βλέπω τους νέους στο δημοτικό ίδρυμα καθώς και μεσαίο ίδρυμα τώρα με δυναμικά χρώματα μαλλιών όπως μπλε, μοβ ή ροζ, καθώς σκέφτονται, “wow, η μητέρα σου πρέπει να είναι μια μεγάλη μαμά!” – «Γιατί δεν θα είχε πετάξει στο συμβατικό μας σπίτι.

Ο αδελφός μου ήταν πραγματικά αυτός που ήταν πολύ πιο περίεργος γι ‘αυτό από ό, τι ήμουν! Ήταν πάντα ένας rock ‘n’ roller, καθώς και όταν βρισκόταν στην έκτη τάξη, χειρίστηκε να ξύσει μαζί επαρκή για να αγοράσει κάποια λευκαντική κρέμα Jolene. (Ya ξέρει, αυτό που χρησιμοποιείται για τα μαλλιά των άνω χείλους; το χρησιμοποίησα καθώς και κουνιστό ένα πορτοκαλί μουστάκι αρκετά δύσκολο πίσω την ημέρα, lol!) Το χρησιμοποίησε στο κεφάλι του για κάποιες φοβερές λωρίδες πορτοκαλί. Αστεία είναι ότι οι γονείς μου δεν σημειώθηκαν για μήνες. Μιλώ τουλάχιστον το ήμισυ του χρόνου. Ήμουν στο κολέγιο εκείνη την εποχή, καθώς και όταν το κατάλαβα τελικά, ο αδελφός μου άφησε ένα κρυπτικό μήνυμα τεσσάρων λέξεων στο κοινό μας σταθερό τηλεφωνικό ταχυδρομείο (!) – “Η Jig είναι επάνω”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έχω καταλάβει αμέσως ότι μιλούσε για τη βαφή των μαλλιών.

Η φιλική κοινότητα του κοινού γοητεία σας,

Karen


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *