Το Clinique’s 36 Το Nutcracker Suite Act II παλέτα είναι τέλεια μοβ

0 Comments

φορώντας το $ 36 Nutcracker Suite Act II Palette στα μάτια και τα μάγουλα μου, μαζί με το Chubby Stick μωρό απόχρωση στην ανθοφορία φρέζια και αναμεμιγμένη σκόνη προσώπου σε όνειρα νιφάδα χιονιού, όλα ACT II της Clinique της Clinique της Σουίτα Σουίτα Συλλογή διακοπών
Μέρος Deux της συλλογής διακοπών της Clinique, η Σουίτα Καρυοθραύστης, βάζει το προσκήνιο σε μαλακά, ρομαντικά χρώματα … και μοβ!

Η συνολική συλλογή χωρίζεται σε δύο μέρη, με το πρώτο μέρος, να αντλείται από το ροζ, και το δεύτερο μέρος, τον νόμο II, να είναι παθιασμένος με το μωβ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην πράξη ΙΙ, μοβ μάτια και ένα τεράστιο πορφυρό χείλος με όμορφα ροζ μάγουλα, και για τα μάτια, υπάρχει η παλέτα Nutcracker Suite Act II Eye και η παλέτα μάγουλο ($ 36).

Η Clinique είναι η δευτερεύουσα συλλογή του Nutcracker Suite II, δεξιόστροφα από το πορφυρό μολύβι στα αριστερά: Chubby ραβδί μωρό απόχρωση στην ανθοφορία φρέζια, αναμειγνύεται σε σκόνη προσώπου σε όνειρα νιφάδα χιονιού και το καρυοθραύστη σουίτα Act II παλέτα
Το Nutcracker Suite Act II Eye και Cheek Palette ($ 36)

Η παλέτα II Nutcracker Suite II ($ 36)

Μου αρέσει να φοράω μωβ σκιά ματιών … αλλά συχνά με τονίζει.

Όχι εξαιτίας της ανάμειξης (μετά από όλα, αυτό είναι που είναι τα χρώματα μετάβασης για), αλλά επειδή μερικοί από αυτούς – και δεν ξέρω γιατί – κάνουν τα μάτια μου να σκίσουν, ιδιαίτερα όταν αγγίζουν τις γραμμές νερού και τις εξωτερικές γωνίες μου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Παρεμμάτιστα, θαυμάσια, τα ποντίκια στο Clinique είναι η παλέτα Nutcracker Suite Act II δεν ενοχλεί καθόλου τα μάτια μου, πράγμα που έχει νόημα, υποθέτω, για το Clinique και την “δοκιμασμένη αλλεργία”.

Τα πορφυρά στο συμπαγή είναι προτελώς εύκολο να αναμειγνύονται και το αγαπημένο μου, η πιο σκοτεινή σκιά, είναι ένα μέτρια χρωματισμένο ματ δαμάσκηνο, μπορείτε να ξεπεράσετε ή να δημιουργήσετε. Μου αρέσει να το παίζω στις εξωτερικές γωνίες και να το σκουπίσω κατά μήκος της εξωτερικής πτυχής.

Ένα μικρό ποσό συνήθως πέφτει ιδανικό κάτω από τα μάτια μου, κάτι που είναι ένα ενοχλητικό, αλλά δεν είναι τίποτα που ένα γρήγορο σύρσιμο από ένα μακιγιάζ σκουπίστε δεν μπορεί να διορθώσει.

Μια λαμπερή λευκή σκιά (καλό για ένα οστό φρυδιού ή εσωτερική γωνία.

Το ACT II Palette σκιά ματιών (τέσσερα στα αριστερά) και κοκκινίζει (δείγμα στην άκρα δεξιά)
Um … και να μην είναι το μακιγιάζ σας ή οτιδήποτε (διάσημο τελευταίοι λόγια), αλλά στοιχηματίζω τα πορφυρά σε αυτή την παλέτα θα φαίνονται εξαιρετικά εκπληκτικές σε καφέ, φουντουκιά και πράσινα μάτια.

Απλά λέω.

Τιμή: $ 36
Διαθεσιμότητα: Διατίθεται τώρα αποκλειστικά σε απευθείας σύνδεση
Μακιγιάζ και έφεση Βαθμολογία Blog: A- (Το Fallout είναι ένα μικρό ζήτημα αλλά όχι ένα διακόπτη)

Mah σπίτι μακριά από το σπίτι: homegoods

Για πραγματικά όμως. Ο φίλος μου Marisol και πέρασα ένα καλό κομμάτι του χρόνου που ταξιδεύουν οι διαδρόμους εκεί στην παραμονή μας χθες το βράδυ.

Έβγαλα έξω με ένα πιάτο βουτύρου και μερικά κουτιά πορσελάνης για την κουζίνα, μερικά γκουρμέ ισπανικά σοκολάτα μπαρ που ήταν μισά μακριά (επειδή ποτέ δεν ξέρεις πότε θα χρειαστεί να το άγχος να τρώνε κάποια σοκολάτα έκτακτης ανάγκης) και, για λόγους εντελώς άγνωστος τώρα, αυτό το κεφάλι ελάφι αργύρου …

Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν γνωρίζω απολύτως τίποτα για τη διακόσμηση στο σπίτι, και δεν έχω φυσική ικανότητα για αυτό (Ω, καλά), αλλά κάποιος μου είπε κάποτε ότι αν κάτι σας κινείται με κάποιο τρόπο, το επιλέγουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ετσι έκανα.

Η φιλική σας γειτονιά έκκληση εξαρτημένη,

Karen


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *