Μακιγιάζ καθώς και Blog ομορφιάς Δευτέρα Δημοσκόπηση, Vol. 413

0 Comments

Μπορεί να αναρωτιέστε, “Τι στο Tarnation είναι αυτή η Δευτέρα Δημοσκόπηση Πράγματος Τέλος πάντων!” ”

Λοιπόν, δεν είναι ακριβώς μια δημοσκόπηση. Είναι περισσότερο από ένα συνεχώς εξελισσόμενο (divololving;), κάπως τυχαία λίστα ανησυχιών που βάζα στους επισκέπτες κάθε Δευτέρα το πρωί για τα τελευταία επτά χρόνια. (Είναι σαν ένα kickstart για τον εγκέφαλό σας.) Έχω πάντα απολαύσει την ανάγνωση των απαντήσεών σας στα σχόλια, καθώς και ελπίζω να απολαύσετε το δικό μου.

Ρίγες, polka κουκκίδες ή florals;
Μου αρέσουν όλοι, ωστόσο, τώρα μου αρέσουν κυρίως λωρίδες. Οι λωρίδες είναι κλασικές. Θέλω πραγματικά ένα μαύρο και λευκό ριγέ πουκάμισο, ωστόσο πρέπει να είναι ο σωστός τύπος λωρίδων. Μου αρέσουν ένα συγκεκριμένο πλάτος, καθώς και προτιμώ οριζόντιες λωρίδες. Θέλω πραγματικά ένα μαύρο και λευκό και λευκό … Λοιπόν, αυτό που πραγματικά θέλω είναι ένα ντους, ωστόσο ένα ωραίο μαύρο καθώς και λευκό οριζόντια ριγέ κορυφή θα έπαιρνα.

Και polka κουκίδες για Connor Claire.

Ποιο είναι το προτιμώμενο cheesecake;
Είμαι οπαδός του παραδοσιακού – συνηθισμένου cheesecake ol. Μου αρέσει επίσης όταν περιλαμβάνουν φρούτα, αφού έχω πάει στην πόλη με φρούτα πρόσφατα.

Αλλά τότε όπως και τα κομψά cheesecakes που παίρνετε, όπως, το εργοστάσιο cheesecake, που παίρνετε με καραμέλα ή κολοκύθα. Το ένα πιο αγαπημένο του λεμονιού.

Είμαι ισότιμος εραστής cheesecake.

Ποια λουλούδια της άνοιξης κοιτάζετε μπροστά;
Freesia το πιο σημαντικό. Εγώ κοιτάζω μπροστά στις τουλίπες.

Έχετε κάνει ποτέ σπιτικές βάφλες;
Όχι, ωστόσο, είμαι σε έναν στόχο να το κάνω σύντομα. Έφαγα πολυάριθμες κατεψυγμένες βάφλες ενώ ήμουν έγκυος, καθώς και τώρα θέλω να ανακαλύψω ακριβώς πώς να κάνω σπιτικές βάφλες τον εαυτό μου, οπότε αν έχετε ένα σίδερο βάφλα που μπορείτε να σας συστήσετε, ενημερώστε με.

Εάν μπορεί να έχετε μόνο τρία κομμάτια μακιγιάζ (μόνο τρία) για να κάνετε το μακιγιάζ σας σήμερα, τι θα ήταν;
Σήμερα, πιστεύω ότι θα ήθελα πραγματικά να κρύψω τους σκοτεινούς κύκλους μου καθώς και οποιοδήποτε είδος ανομοιότητας στο δέρμα μου.

Στην πραγματικότητα, απλά θέλω να κρύψω τους σκοτεινούς κύκλους, οπότε θα πάω με το concealer, το οποίο θα φορούσα κάτω από τα μάτια μου, καθώς και στη συνέχεια αφήστε το υπόλοιπο του δέρματος να φαίνεται εξαιρετικά σαν το δέρμα.

Τότε θα χρησιμοποιούσα ένα σκούρο καφέ σκιά ματιών όπως το Mac Brun για να γεμίσει τα φρύδια μου. Τότε θα είχα watd brun καθώς και να το χρησιμοποιήσω για να ευθυγραμμίσετε την ανώτερη γραμμή βλεφαρίδων μου. Τότε θα ήθελα να εφαρμόσω μάσκαρα – πιθανότατα μια ανθεκτική σε νερό μάσκαρα – αφού η ανθεκτική στο νερό κατέχει μια μπούκλα καλά, καθώς και έχω κλαίει αυθόρμητα (πιστεύω ότι είναι μόνο μέρος της διαδικασίας).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σειρά σου. Απλά αντίγραφο καθώς και επικολλήστε τη συμμόρφωση με τις ανησυχίες σε ένα σχόλιο με τις απαντήσεις σας. Κοιτάζω μπροστά για να τα διαγράψω!

1. Λωρίδες, polka κουκίδες ή florals;
2. Ποιο είναι το προτιμώμενο cheesecake;
3. Ποια λουλούδια της άνοιξης κοιτάζετε μπροστά;
4. Έχετε κάνει ποτέ σπιτικές βάφλες;
5. Τι τρία κομμάτια μακιγιάζ (μόνο τρία) θα θέλατε να έχετε μαζί σας για να κάνετε το μακιγιάζ σας σήμερα;

Γεια σου φίλε μου. Ημέρα δύο στο σπίτι. Εξακολουθώ να επεξεργάζομαι τη μετατόπιση για να τελειώσω να είναι μια μαμά καθώς και ό, τι συνέβη την περασμένη εβδομάδα … Δεν ήταν εύκολο, ωστόσο κάθε φορά που αισθάνομαι συγκλονισμένος, θυμίζω τον εαυτό μου ποιος είμαι. Είμαι ο ουρανός, καθώς και αυτό που αισθάνομαι τώρα είναι μια προσωρινή καταιγίδα. Θα περάσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θα τα πούμε σύντομα. Έχετε μια εξαιρετική μέρα.

Ο φιλικός της κοινότητας ομορφιάς σας,

Karen


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *