Γεια σας από το στρατόπεδο Sniffles

0 Comments

στα σχόλια την άλλη μέρα, Kim και εγώ (Γεια, Kim!) Μιλούσαν για το πώς στην κίνηση εικόνα το πέμπτο στοιχείο υπάρχει αυτή η σκηνή όπου η Milla Jovovich παίρνει ένα ηλεκτρονικό πρόγραμμα μακιγιάζ μακιγιάζ – Με Chanel! Όλων των εμπορικών σημάτων! – Και το βάζει στα μάτια της, και με το πάτημα ενός κουμπιού, είναι άμεσα εξοπλισμένη στο φουτουριστικό μακιγιάζ ματιών.

Χρειάζομαι ένα από αυτά ιδανικά τώρα για, όπως, ολόκληρο το πρόσωπό μου, γιατί πιάστηκα ένα άλλο κρύο (!). Έτσι θέλω ένα στύλο πλήρους προσώπου με ένα περιβάλλον για να “pep up άρρωστος πρόσωπο”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτό θα ήταν φοβερό …

Ο φτωχός Connor πήρε ένα κρύο πάνω από τα Χριστούγεννα, το έδωσε σε μένα και το El Hub, τελικά πήρε πάνω από το κρύο της, τότε πήρε ένα άλλο κρύο ιδανικό μετά το νέο έτος.

Έτσι είναι κρύο πόλη εδώ. ??

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Αρχίζει να αισθάνεται καλύτερα τώρα, αλλά υπήρχε ένα ταξίδι στο γιατρό για μια ακτινογραφία θώρακα πριν από λίγες μέρες, ένας χαμηλής ποιότητας πυρετός και δύο εξαιρετικά εξορκιστικά περιστατικά έμετο βλήμα.

Κρατήστε … Μπορώ να την ακούσω επάνω στο τραγούδι της στο παχνί της; για τον εαυτό της.

Είναι απολύτως αισθάνεται καλύτερα. Αυτό είναι καλό.

Εν πάση περιπτώσει, δεν είχε πνευμονία, ευχαριστώ την καλοσύνη. Ακριβώς ένα κρύο.

Φυσικά, τώρα που αισθάνεται καλύτερα, είμαι κάτω για τον αριθμό, σωστά; Υποθέτω ότι αυτό είναι απλώς μια ευκαιρία για τους ανθρώπινους υπαλλήλους των καρτέλας οι βιομηχανίες γάτας, LLC για να δοκιμάσουν τα ανοσοποιητικά μας συστήματα.

Ευχαριστώ την καλοσύνη για το μεγάλο British Baking Show ??? Επειδή έχω μαραθώνιο στον καναπέ. Αυτό το απόγευμα έμαθα όλα για το Yorkshire Pudding και Churros. * βήχας * * sniffles *

Mary Berry ;; Έχει με κρατήσει εταιρεία ενώ εγώ κάτω φλιτζάνια τσαγιού χαμομηλιού βανίλιας; και το ποτό rementen-c. Ευχαριστώ, Μαρία! Είναι η βρετανική γιαγιά που θα ήθελα να είχα πάντα, εκείνος του οποίου το σπίτι θα πήγαινε μετά το σχολείο, και θα είχε πάντα ένα τσάι έτοιμο, σπιτικά μπισκότα (a.k.a. “cookies” σε όσους από εμάς από εμάς από αυτή την πλευρά της λίμνης ) και μικροσκοπικά μικρά κέικ.

Mmm …

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ελπίζω ότι τα πράγματα πάνε καλά εκεί. Μείνετε υγιείς, παρακαλώ!

Η φιλική σας γειτονιά έκκληση εξαρτημένη,

Karen


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *