Μακιγιάζ και έκκληση Blog Δευτέρα Δημοσκόπηση, Vol. 579

0 Comments

Έτσι … Ποια είναι η Δημοσκόπηση της Δευτέρας;

Εξαιρετική ερώτηση! Δεν είναι, σε αντίθεση με το όνομά του, μια πραγματική δημοσκόπηση, όπως με μικρά κουμπιά κλικ. Είναι απλώς μια λίστα πέντε πολύ περισσότερο ή λιγότερο τυχαίες ερωτήσεις που έχω δημοσιεύσει σε αυτό το blog κάθε Δευτέρα το πρωί για τα προηγούμενα τεταρτημόρια χρόνια (από το 2007). Λατρεύω την ανάγνωση των απαντήσεων σας, και με βοηθά να πάρω την εβδομάδα μου σε μια καλή αρχή.

1. Το προτιμώμενο σχήμα νυχιών σας;

Ελαφρώς τετράγωνο σαν ένα πολύ κουρασμένο, πολύ τεμπέλης ωοειδές. Έτσι δεν είναι υπερβολικά τετράγωνο.

2. Τι θα συμβεί αν τρίβετε την κοιλιά της γάτας σας;

Συνειδητοποιώ ότι πολλά γατάκια δεν είναι κάτω με στομάχι τρίβει, αλλά οι καρτέλες αγάπησαν τη δράση tum-tum. Θα ήταν πάντα purr όταν έτρωα τη γούνα του στομάχου, η οποία ήταν μεγαλύτερη από το υπόλοιπο παλτό του. Ένα από τα αγαπημένα μου πράγματα που πρέπει να κάνω ήταν να τρέξω τα δάχτυλά μου μέσα από το νόστιμο κρέας του στομάχου!

3. Ποιες τηλεοπτικές εκπομπές παρακολουθείτε αυτήν την περίοδο;

Είμαι αναπηδώντας εμπρός και πίσω ανάμεσα στα νύχια (αν και φτάνω εκεί που χρειάζομαι ένα διάλειμμα), αμερικανικός πολεμιστής ninja, ο τολμηρός τύπος και ο μαύρος καθρέφτης (η νέα εποχή είναι μόνο τρία επεισόδια).

Χμμ … Βλέποντας τώρα, μοιάζει να απολαμβάνω πολλή τηλεόραση, αλλά είναι κανονικά μόνο στο παρασκήνιο ενώ κάνω άλλα πράγματα.

4. Το τελευταίο πράγμα που μαγειρεύεις;

Θα χρησιμοποιήσουμε τον όρο, “μαγειρεμένο”, χαλαρά σε αυτή την περίπτωση, αλλά ήταν ένα σάντουιτς σαλάτας αυγών με τεμαχισμένη ντομάτα σε ένα bagel δολοφόνο του Dave (σοβαρά, τόσο καλά). Στη συνέχεια, πασπαλίζω μια χούφτα ψιλοκομμένα πράσινα κρεμμύδια στην κορυφή.

Εντάξει, μπορούμε να μιλήσουμε για μια μέθοδο σαλάτας αυγών για μια στιγμή; Κανονικά, κόβω ολόκληρο το αυγό, κρόκο και όλα, στη συνέχεια ανακατέψτε το μάγο μέσα, αλλά αυτή τη φορά διαχωρίσω τους κρόκους έξω πρώτα, αναμιγνύω το μάγο με τους κρόκους και πρόσθεσε τα ψιλοκομμένα λευκά αυγών αργότερα, και ορκίζομαι ότι δοκιμάζει καλύτερα από το κανονικό (αν και ήταν ακόμα τεχνικά τα ίδια συστατικά).

Ίσως να διαβάζω πάρα πολύ σε αυτό. ΧΑΧΑΧΑ!

5. Κουνάτε σήμερα τη στενή γραμμή;

Στενή, σίγουρα!

Feelin ‘Cheesy

Πάντα αγαπώ να βρω νέα μέρη για να εξερευνήσετε, τα οποία κάναμε το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Marin French Cheese. Έχουν ένα χαριτωμένο μικρό κατάστημα όπου μπορείτε να πάρετε τα τυριά τους και άλλα πικνίκ, όπως φρέσκο ​​ψωμί, ποτά (τόσο ενήλικες όσο και αλλιώς), φρέσκα φρούτα και κονσέρβες, σάντουιτς και επιδόρπια – και όλα αυτά είναι μόνο για εκκινητές.

Το κατάστημα βρίσκεται περίπου 20 λεπτά δυτικά του Novato στη λεωφόρο Novato ιδανικό στο σημείο Junction Reyes και έχουν κάνει το τυρί εκεί θεωρούν ότι το 1865!

Αφού επιλέξετε τις Wares and Noms σας, μπορείτε να απολαύσετε το Al Al Fresco κάτω από τη λίμνη λίγα βήματα μακριά από το κατάστημα. Και αν συμβεί να έχετε έναν αλιευτικό πόλο στον κορμό, μπορείτε επίσης να ψαρεύετε (να πιάσετε και να απελευθερώσετε μόνο)!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνιστάται ιδιαίτερα αν θα μείνετε μέσα / κοντά στο Novato, ή αν βρίσκεστε στο δρόμο σας για να σημειώσετε το Reyes ή τον κόλπο Tomales.

Η φιλική σας γειτονιά έκκληση εξαρτημένη,

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Karen

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. Ώρα ερωτήσεων! Εδώ πρέπει να αντιγράψουν / επικολλήσουν με τις απαντήσεις σας σε ένα σχόλιο. τα λέμε σύντομα.

1. Το προτιμώμενο μήκος και το σχήμα των νυχιών σας;
2. Τι θα συμβεί αν τρίβετε την κοιλιά της γάτας σας;
3. Ποιες τηλεοπτικές εκπομπές παρακολουθείτε αυτήν την περίοδο;
4. Το τελευταίο πράγμα που μαγειρεύεις;
5. Κουνάτε σήμερα τη στενή γραμμή;


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *