Ποια ήταν η τελευταία αντίγραφα ασφαλείας που αγοράσατε;

0 Comments

Μιλήστε στο Meh!
Επειδή ο Perish το πιστεύεται ότι αξιοποιεί το εξαιρετικά τελευταίο σπρέι, αντλία ή μείωση των πολύτιμων, απαραίτητων προϊόντων προσφυγής, καθώς και που σχετίζονται με το εφιαλκιόσφαιρο, η συνειδητοποίηση του εντέρου, που δεν έχετε τίποτα στις εγκαταστάσεις που θα αντικαταστήσουν εξ αποστάσεως με τα οποία θα αντικατασταθούν από τα οποία θα αντικατασταθούν το!

Χρησιμοποίησα για να πάρω πολλά περισσότερα αντίγραφα ασφαλείας, ιδιαίτερα των προϊόντων περιορισμένης έκδοσης που πραγματικά τους άρεσε, όμως τώρα είμαι pickier. Τώρα περιμένω κανονικά μέχρι να τελειώσω ή σχεδόν να τελειώσω, ό, τι κι αν είναι, σαν ένα τηγάνι ματιών, ένα μπουκάλι βερνίκι νυχιών ή οτιδήποτε άλλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τώρα η πολιτική μου είναι ότι μπορώ να πάρω μόνο τα αντίγραφα των πραγμάτων που καταλαβαίνω ότι πηγαίνω στην επιφάνεια στην εξαιρετικά τελευταία πτώση, καθώς πρέπει να είναι κάτι που αισθάνομαι ότι η απουσία θα διακόψει τον κόσμο καθώς το καταλαβαίνω. Τότε αξίζει να έχει ένα αντίγραφο ασφαλείας.

Προσπαθώ επίσης να πάρω αντίγραφα ασφαλείας σε έκπτωση, όπως όταν η Sepha έχει την πώληση του VIB. Viva La έκπτωση!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έτσι, αυτή ήταν η μακρόχρονη μέθοδος που δηλώνονταν ότι το τελευταίο αντίγραφο που έφτασα ήταν Mac Fix +, αφού μου αρέσει καθώς και να χρησιμοποιήσω τα πάντα το χρόνο, καθώς και είμαι σίγουρος ότι τελικά θα χρειαστείτε / θέλω ένα νέο μπουκάλι. Πριν από αυτό, πήρα ένα εφεδρικό σωλήνα του YSL Touche Éclat.

Εσυ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ? Ποια ήταν η τελευταία αντίγραφα ασφαλείας που αγοράσατε; καθώς και κανονικά μιλώντας, τι είδους πράγματα λαμβάνετε τα αντίγραφα ασφαλείας του;

Η φιλική σας κοινότητα προσφυγή εξαρτημάτων,

Karen


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *