Με τέσσερα ουδέτερα σκιά ματιών και άλλα, το νέο σύνολο $ 36 είναι ένα groovy είδος-ένα κιτ

0 Comments

το νέο παροχέα $ 36 Groovy είδος-μια αγάπη
Προσπάθησα σκληρά να μην σκεφτώ για τον Phil Collins σήμερα ενώ παίζεις με το νέο $ 36 Groovy είδος-ένα κιτ αγάπης διακοπών … αλλά ήταν πραγματικά, πραγματικά σκληρό, ο άνθρωπος.

Είπα στον εαυτό μου “, εστιάστε! Σκεφτείτε το σκιά ματιών! ” (Υπάρχουν τέσσερις από αυτούς, όλα τα ουδέτερα και πολύ φορητά.) Και “Πάρτε το κεφάλι σας στο παιχνίδι, Karen! Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε το κοκκινωπό combo ως ένα highlighter αν το στρώσετε πάνω από το Benetint. ”

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αλλά nooooooo. Μόλις συνέχισα να ακούω phil raiss, “δεν θα συμφωνούσατε; Μωρό, εσείς και εγώ, πήρα ένα groovy είδος αγάπης; ”

Ναι.

Αυτή η μουσική χαραγμένη στο μυαλό μου ως το τραγούδι ο γείτονας του κολλεγίου μου έπαιξε κάθε φορά που ένα κορίτσι θα σπάσει μαζί του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Θα το έπαιζε σε πλήρη έκρηξη, και κάθε φορά που ο Phil πήρε στη χορωδία, ο σκύλος του τύπου θα έρθει στη δράση και θα αρχίσει ουρλιάζοντας.

Ήταν … γλυκό, και αλλά και επώδυνο.

Ας ελπίσουμε ότι φορώντας αυτή την περιορισμένη έκδοση Edy και το μάγουλο κιτ θα ζωγραφίσει ένα διαφορετικό, αλλά ακριβώς όπως το Groovy, το είδος της αγάπης στις τράπεζες μνήμης μου.

Υπάρχουν πολλά για να το αρέσουν. Πρέπει να έχει σχεδιαστεί με κορίτσια που αγαπούν τα φυσικά ροζ μάγουλα και λάμψη καφέ, μπεζ και χρυσά μάτια στο μυαλό (όπως εγώ!).

Swatches σκιά ματιών: Tickle το ελεφαντόδοντο μου, το Gilt-y ευχαρίστηση, λάμπει κάτω και φιλί μου είμαι tipsy
Η πικραλίδα κοκκινίζει στο αριστερό και το Gimme Fever κοκκινίζει δεξιά
Από τα αριστερά: Benetint, είναι πραγματική μάσκαρα και το πόθος
Θέλω να δοκιμάσω την τοποθέτηση των σκιά ματιών πάνω από ένα λαμπερό χάλκινο ή ματ μαύρη βάση, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν οι χρωστικές είναι αρκετά ισχυρές για πιο σκούρο damsels. Η πρώτη βούρτσα και η εφαρμογή τους είναι υγρή θα πρέπει να αυξήσει την ένταση.

Συνολικά, νομίζω ότι το όφελος έχει ένα άλλο χαριτωμένο κιτ εδώ σε μια αξιοπρεπή τιμή – ένα που θα έπρεπε να δουλέψει καλά με ένα ευρύ φάσμα χείλη χείλη, από γυμνό έως φωτεινό.

Τιμή: $ 36
Διαθεσιμότητα: Σύντομα για να επωφεληθούν μετρητές, αλλά διαθέσιμο τώρα στο διαδίκτυο
Μακιγιάζ και ομορφιά Βαθμολογία Blog: B +

Ο φιλικός φίλος σας ομορφιάς γειτονιάς,

Karen

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. Γιατί δεν μπορεί να είναι ποτέ εύκολη, μωρό; Τώρα ξέρω γιατί το Garfield τους μισούσε τόσο πολύ …

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ελπίζω ότι η δική σας δεν ήταν πολύ τραχιά. Το ορυχείο ήταν εντάξει, αλλά αισθάνθηκε πολύ. Το καλύτερο μέρος ήταν ίσως η βόμβα που ανακατεύουμε τηγανίζουμε για δείπνο με ψημένο Teriyaki tofu, πράσινα κρεμμύδια και μπρόκολο, καρυκεύματα με μικρή σάλτσα σόγιας και σησαμέλαιο.

Έτσι yum …

Τώρα βλέπω τη φωνή και θαυμάζω το μακιγιάζ όλων. καλό ύπνο.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *