Μικτή Arare (τηγανισμένη πάστα ρυζιού) και άλλα τοπικά σνακ

0 Comments

Έχετε ποτέ αναμειγνύσει; Στη Χαβάη το ονομάζουν επίσης kakimochi ή mochi crunch. Είναι ένα πραγματικά δημοφιλές τοπικό σνακ. Κάθε κατάστημα παντοπωλείων ή φάρμακα σε όλα τα νησιά έχει τουλάχιστον ένα ολόκληρο το διάδρομο αφιερωμένο σε τοπικά σνακ, συμπεριλαμβανομένων των αρχών (συνήθως με νιφάδες Nori / φύκια, ή τα κομμάτια είναι τυλιγμένα στο Nori) και υπάρχουν δεκάδες ποικιλίες δεξαμενών από σνακ – Μικρές τσάντες αποξηραμένων σουπιών, κόκκινες μπάλες καρύδας (Yum!), Shoyu φιστίκια (φρυγμένα φιστίκια που καλύπτονται με τηγανητό πάστα ρυζιού και σάλτσα σάλτσα σάλτσας), κόκκινο τζίντζερ (αλατισμένο, ζαχαρωμένο τζίντζερ που είναι πολύ ζεστό / πικάντικο), li hing mui ( αλμυρά αποξηραμένα δαμάσκηνα), φλούδα λεμονιού (αλατισμένα αποξηραμένα φλούδες λεμονιού, τα οποία είναι πραγματικά εκπληκτικά δούλα), τεμαχισμένο ΙΚΑ (αποξηραμένα καλαμάρια, επίσης γνωστή ως σουπιές) και ο κατάλογος συνεχίζεται και …

Ο El Hub μεγάλωσε στη Χαβάη, οπότε το αγαπά όλα. Λαμβάνοντας υπόψη ότι τα νησιά φιλοξενούν τόπους πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους από όλο τον κόσμο, υπάρχουν πολλές διαφορετικές επιρροές στην κουζίνα τους. Μερικά από τα σνακ που επεσήμανα παραπάνω έχουν ιαπωνικές ρίζες, άλλοι κινέζοι, και άλλοι … καλά, δεν γνωρίζω καν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Mixed Arare είναι απίστευτα τραγανό, όπως το Crunchier από την καθαρή κρίση, έτσι είναι επικίνδυνα εθιστικά, και όπως ποπ κορν ή πατατάκια, δεν μπορείτε να φάτε μόνο ένα. Με τιποτα. Είναι αδύνατο. Είναι εύκολο να περάσετε από μια ολόκληρη τσάντα σε μια συνεδρίαση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι χαμηλότερα σε θερμίδες από τα πατατάκια, αλλά όχι με πολλά. Μία από τις σακούλες των 8 ουγκιών στην επάνω φωτογραφία έχει περίπου 900 θερμίδες, καθαρό υδατάνθρακες, μηδενικό λίπος (αφού είναι ως επί το πλείστον απλά ρύζι και σάλτσα σόγιας).

Εάν ελέγξετε ποτέ τα νησιά, κάντε μια διανοητική σημείωση για να πάρετε μια τσάντα και να το δοκιμάσετε. Σίγουρα ότι θα σας αρέσει.

Αυξάνουν ακόμη και τον καφέ στο Kauai. Δεν είχα ακόμα … Δεν μπορώ να περιμένω να μάθω αν είναι τόσο νόστιμο όσο ο καφές Kona!
Αυτά είναι τόσο dang νόστιμα! Τελειώσα μια ολόκληρη τσάντα σε μια συνεδρίαση …
Χαβάης ηλιοβασίλεμα Lilikoi Jelly, και Hawaiian Kukui μάρκα Guava φράουλα μαρμελάδα στο παρασκήνιο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Ooh! Λατρεύω να επιστρέψω μερικά μικρά βάζα της Γκουάβα και άλλων ζελέ με φρούτα από τη Χαβάη. Παίρνει το φυστικοβούτυρο και τα σάντουιτς ζελέ στο επόμενο επίπεδο.

Οι καρτέλες θέλουν να ανοίξουν τα τσίχλες του τζίντζερ Mango πρώτα …


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *