Πριν και μετά: Αστική αποσύνθεση Lash Freak Mascara

0 Comments

Νέο Lash Freak Mascara από αστική αποσύνθεση
Ooh! Η αστική αποσύνθεση μόλις ξεκίνησε μια νέα μακροχρόνια μάσκαρα με μια φρικιαστική ραβδί για $ 25. Έχει σχεδιαστεί, πρώτα απ ‘όλα, να αυξήσει τον όγκο, ειδικά στις ρίζες και έχει ένα τρελό ραβδί με τρεις ξεχωριστές επιφάνειες! Αν σας αρέσει η τολμηρή εμφάνιση και μια φόρμουλα χωρίς σκληρότητα που δεν μουτζούρει ή το επίχρισμα, ελέγξτε το.

Πώς λειτουργεί;

Από τη μία πλευρά της βούρτσας υπάρχει μια σειρά ασυμμετρικών δοντιών που μεγιστοποιεί πραγματικά την ποσότητα του προϊόντος τις καταθέσεις βούρτσας στις βλεφαρίδες σας. Η ιδέα της βούρτσας έχει μια σειρά αιχμές για να διαχωρίσει και να καθορίσει μεμονωμένες τρίχες. Η τελευταία πλευρά – το ομαλό, καμπύλο τμήμα της βούρτσας – δημιουργείται για να πιέσει πάνω από τις ρίζες για προστιθέμενη ανύψωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τρελή δράση χτένας πάνω σε αστική αποσύνθεση
Τι μοιάζουν δύο παλτά;

Στις βλεφαρίδες μου, οι οποίες φυσικά δείχνουν προς τα κάτω και αγωνίζονται να κρατήσουν μια μπούκλα, το λυγισμένο freak προσθέτει αισθητά δραματικό πάχος στη βάση των βλεφαρίδων μου, και δεν θα μπορούσατε να το χάσετε από ένα μίλι μακριά! Δύο παλτά είναι αρκετά για παχιά και πλούσια βλεφαρίδες, αλλά εδώ είναι το πράγμα: από κοντά, οι μεμονωμένες βλεφαρίδες φαίνονται άμορφοι και ανώμαλοι. Η μπούκλα από το μαστίγκα μου χαλαρώνει επίσης αρκετά, οπότε οι επικαλυμμένες βλεφαρίδες καταλήγουν να φτάνουν έξω αντί να κολυμπούν …

Μου αρέσει όμως το χρώμα. Είναι ένα πλούσιο, σκούρο μαύρο, και η φόρμουλα δεν κρύβει ή μουτζούλη.

Πριν και μετά από δύο στρώσεις του Lash Freak
Γιατί πρέπει να το δοκιμάσετε;

Αν σας αρέσει πάχος, το Edgier μακρά φοράει μασάζ με ένα ελαφρώς αράχνη αποτέλεσμα, ίσως σας αρέσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Ποιος θα το αγαπούσε;

Το καλύτερο κατάλληλο για κάποιον που αγκαλιάζει το δράμα και δεν με πειράζει τις ανώμαλες βλεφαρίδες (όταν βλέπουν κοντά).

Πότε θα είναι διαθέσιμο και πού μπορείτε να το πάρετε;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορείτε να το πάρετε τώρα στην ιστοσελίδα UD για $ 25 ένα σωλήνα.

Η φιλική σας γειτονιά έκκληση εξαρτημένη,

Karen


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *