Ντύνοντας το denim με το δυναμικό δίδυμο ενός σακάκι καθώς και ένα ζευγάρι τυπωμένων παπουτσιών

0 Comments

Πρόσφατα είχα πρόσφατα μια αποκάλυψη μόδας, καθώς και μόλις πρόσφατα υπονοώ πριν από λίγες μέρες. Εάν ρίχνετε σε ένα αξιολάτρευτο σακάκι καθώς και ένα ζευγάρι παπούτσια με μια αριστοκρατική εκτύπωση, μπορείτε αρκετά να μετατρέψετε οποιοδήποτε τύπο ενδυμασίας τυποποιημένου θέματος σε κάτι αρκετά darned χαριτωμένο.

Δεν είμαι σίγουρος γιατί αυτή η τεχνική λειτουργεί, ή ποια είναι η επιστημονική λογική που βασίζεται στην μόδα, ωστόσο το κάνει. Κάτι για τα διαφορετικά σχήματα, γραμμές, δομές καθώς και μοτίβα σε αυτό που διαφορετικά θα ήταν καμβά ho-hum …

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πάρτε αυτή τη λευκή δεξαμενή αποθήκευσης καθώς και skinnies …

Σούπερ-πίσω από μόνα τους, ναι; Ωστόσο, αντί να τις χρησιμοποιώ με το “το συνηθισμένο”, επίσης, κατανοητό ως το προτιμώμενο μαύρο hoodie μου, καθώς και ένα ζευγάρι flip-flops (σοβαρά, πολλές από τις ώρες που θα φέρω στο φόρεμα, όπως πηγαίνω skateboarding από την παραλία ), Έβαλα αυτό το χαλαρό μπεζ, καθώς και γκρίζο ζαμπόν με αυτά τα αξιολάτρευτα φορτηγά γάτας-εκτύπωσης.

Η προσθήκη του σακάκι καθώς και τα τυπωμένα παπούτσια κάπως τα εσώρουχα μέχρι την ενδυμασία, ωστόσο, δεν το κάνει να φαίνεται υπερβολικά ντυμένος. Ιδανικό για να πάτε σε ένα παιχνίδι μπέιζμπολ / μπάσκετ, ένα πικνίκ ή ένα μπάρμπεκιου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Μπορείτε να έχετε κατά νου αυτά τα παπούτσια … Τους πήρα πέρυσι όταν τα φορτηγά έκαναν τη συνεργασία τους ASPCA. Θα πίστευες ότι ένα ζευγάρι παπουτσιών που καλύπτονται με γάτες θα αξιολογήσει μόνο ένα ενδιαφέρον μια μειοψηφία από τρελές κυρίες γάτα, ωστόσο έχω έναν εκπληκτικά μεγάλο αριθμό φιλοφρονών σε αυτά τα παπούτσια, καθώς και όχι μόνο σε καταστήματα κατοικίδιων ζώων, lol!

Πιστεύω στην κατάσταση αυτών των συγκεκριμένων παπουτσιών, η εκτύπωση των αιλουροειδών λειτουργεί με τόσο πολυάριθμες διαφορετικές ενδυμασίες από την υπεροχή των ουδέτερων χρωματισμένων γατών. Το γκρι, μπεζ, το μαύρισμα καθώς και το μαύρο επιλέγουν πρακτικά ό, τι στο ντουλάπι μου.

Δείτε ακριβώς πώς το γκρίζο καθώς και το μπεζ στα παπούτσια ταιριάζει με το μπεζ καθώς και το γκρι στο σακάκι;

OOH, Matchy-Matchy … αλλά όχι γελοία έτσι.

Το σακάκι, παρεμπιπτόντως, είναι από τη σοφίτα (μεγάλη έκπληξη), καθώς και είναι εξαιρετικά μαλακό καθώς και άνετο. Αισθάνεται πρακτικά όπως το υλικό που φουσκώνει υψηλού επιπέδου. Ζήτησα να αναβαθμίσω την κατάστασή μου, καθώς και αυτό επιτυγχάνει αυτό ωραία. Επιλέγει το denim καθώς και τα tees, τα απομονωμένα φορέματα, τα σορτς, τα ροκ … και μπορείτε ακόμη και να το φορέσετε με ρούχα προπόνησης. Είναι εξαιρετικά ευέλικτο!

Και είναι στην πώληση στο Διαδίκτυο καλύτερο τώρα για 60% έκπτωση με τον κωδικό προώθησης Flash, αν σας ενδιαφέρει.

Εδώ είναι ένα ακόμη παράδειγμα του ακριβώς του ίδιου τζιν, καθώς και το Tank, ωστόσο αυτή τη φορά γύρω με ένα μεγάλο αλιγάτορα για οικολογικό σακάκι με τεράστιες τσέπες, καθώς και ένα ζευγάρι διαμερίσματα λεοπάρδαλης-εκτύπωσης.

Αυτή η εμφάνιση είναι επίσης très casual, καθώς και καλύτερα, νομίζω, για πράγματα όπως αξιοθέατα ή brunch στην πόλη. Πιστεύω ότι η ένταση του σακάκι λειτουργεί καλά με το καφέ καθώς και τα μαύρα παπούτσια.

Το ένα πιο πατάρι του σακάκι, παρεμπιπτόντως, καθώς το φοράω κάθε φορά που θέλω ευελιξία από το πορτοφόλι μου. Απλώς κολλάω το πορτοφόλι μου, τα κλειδιά, το τηλέφωνο, καθώς και γυαλιστερό στις βαθιές τσέπες, που κλείνουν, καθώς και να πάει με τον ευχάρισμά μου τρόπο. Είναι επίσης ευρύχωρο αρκετό για το στρώμα.

Όσο για τα παπούτσια, το Gurl! – Πιστέψτε το ή όχι, ωστόσο, είναι από τον Dr. Scholl’s, καθώς και όπως και τα φορτηγά Print Feline, παίρνω συγχαρητήρια σε αυτά όλη την ώρα. Οι άνθρωποι είναι σοκαρισμένοι – σοκαρισμένοι – όταν δηλώσω ότι είναι από τον Δρ Scholl, καθώς και ειλικρινά δεν μπορώ να τους κατηγορήσω. Ωστόσο, είναι εξαιρετικά άνετα καθώς αισθάνονται εξαιρετικά μαξιλάρια-y μέσα, όπως περπατώ σε χνουδωτά σύννεφα … Φορά τα όλη την ώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το μήνυμα Take-Home είναι αυτό: αν πηγαίνετε πίσω για την ημέρα με το denim καθώς και ένα μπλουζάκι, προσπαθήστε να παρακάμπτονται το φούτερ ή το hoodie, καθώς και να προσθέσετε κάποια βερνίκι με ένα αξιολάτρευτο σακάκι καθώς και ένα ζευγάρι τυπωμένα παπούτσια αντί.

Τι χρησιμοποιώ σε αυτά τα βλέμματα …

Μπεζ / Γκρι μπουφάν – Loft Colorblock Varsity Jacket (σε πώληση για $ 49.99 με επιπλέον 60% έκπτωση με φλας κωδικού)
Alligator Οικολογικό Friendly Jacket – Loft Cotton Linen Anorak (σε πώληση τώρα στο Internet για 40% έκπτωση)
Παπούτσια τένις – φορτηγά
Leopard-Print Flats – Dr. Scholls
Λευκή δεξαμενή αποθήκευσης – Tipsy Elves (αυτό ταιριάζει με το μέγεθος τόσο το μέγεθος επάνω για ένα χαλαρότερο δυνατό)
Τζιν – Σοφίτα Σύγχρονη πολύ κοκαλιάρικο Denim σε κινητικό μπλε πλυντήριο (Πωλείται τώρα για $ 39.99 με επιπλέον 60% έκπτωση με το φλας κωδικού)
Κολιέ – Anthropologie (ένα oldie, δεν είναι πλέον διαθέσιμο)
Μάτια – L’Oreal La Συνδυασμός γυμνό 1
Μάγουλα – becca damselfly blush
Χείλη – Ματ

Η φιλική κοινότητα του κοινού γοητεία σας,

Karen


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *