Το κιτ προγραμματιστή Definental Deight Deight $ 20 Pixi, ένα Collab με τη Weylie Hoang

0 Comments

Livin ‘αυτή η ουδέτερη διάρκεια ζωής 24/7
Μάρκες μακιγιάζ που συνδέονται με τους συγγραφείς ιστολογίου καθώς και το κοινωνικό δίκτυο “επηρεαστές” δεν είναι κάτι καινούργιο από την ημέρα, ωστόσο είναι καλό να δούμε ένα collab με κάποιον που έχω ικανοποιήσει ποιος ήταν πολύ καλός στο πρόσωπο καθώς και πραγματικό, σε αυτή την κατάσταση youtuber weylie Κουνουπιέρα.

Την ικανοποίησα λίγα χρόνια πίσω σε ένα τόσο καλά με το γεγονός, καθώς και ότι ήταν τόσο ευγενική όσο και γλυκιά, έτσι πηγαίνετε Weylie! Συγχαρητήρια για τη συνεργασία σας με το Pixi.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν είναι αυτό το χαριτωμένο;

Χρησιμοποιώ δύο αποχρώσεις από την αριστερή πλευρά του συνδυασμού – το ματ χρυσό καφέ στην πτυχή μου καθώς και το φιμπερτό χάλκινο χάλκινο στα καπάκια μου. Μου έδωσαν την ανώτερη γραμμή βλεφαρίδων μου με το μαύρο μολύβι, καθώς και στη συνέχεια έκανε το κτύπημα με τη μαύρη υγρή επένδυση.
Είναι ένα Pixi δύο τεμάχιο $ 20 σετ με ένα ουδέτερο συνδυασμό ματιών ματιών καθώς και μια μαύρη επένδυση, καθώς και ονομάζεται ο δημιουργός διαστάσεων ματιών. Τόσο βασικά, τα οποία εκτιμώ.

Η Weylie χρησιμοποιεί εξαιρετικές προσφορές φυσικών ματιών, καθώς και μπορείτε να δείτε ότι στις επιλογές χρώματος της. Υπάρχουν έξι σκιά ματιών σκόνης, τρία ματς, τρία λάμψη, καθώς και μια γραμμή μολύβι με διπλό άκρο με ένα μολύβι στρίψιμο στο ένα άκρο καθώς και μια λεπτή επένδυση υγρού άκρου από την άλλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Τα μάγουλα είναι ροζ Mac πεπόνι (από το Padma! Ξέρω, είμαι σαν ένα ρουσμένο κατεστραμμένο ρεκόρ πρόσφατα.), Καθώς και τα χείλη είναι μια ροζ σκιά από την παλέτα καραμελών χείλη της Dulce, όπως ο Pixi.

Παίρνω τα ματ, τα οποία τηλεφωνώ “Δευτέρα Ματς”, αφού μπορώ να τα εργαστώ ακόμη και σε δύσκολες μέρες. Είναι στην Sheerer Side, οπότε αν θέλω μόνο ένα swish καφέ στα καπάκια μου, ένα από αυτά τα ματς χτυπά το σημείο. Είναι όλοι οι ζεστοί καφέ, ωστόσο οι προτιμώμενοι μου είναι ο χρυσός καφέ, ο οποίος είναι ένας σταυρός μεταξύ του Mac φελλού καθώς και της σέλας Mac.

Γενικά, τα χρώματα είναι αρκετά ζεστά.
Όσο για τα λάμψη, καλά … Αν το Bling είναι το πράγμα σας, πιθανότατα θα τους αρέσουν. Είναι πολύ παγωμένες καθώς και χρωματισμένες, οπότε είναι δραματικές, καθώς είναι τόσο σπουδαίες για ένα επίκεντρο το κεντρικό καπάκι του καπακιού ή μια εσωτερική γωνία επισημάνει με ένα από τα ματς στην πτυχή.

Είναι λίγο τόσο λαμπερό για μένα καλύτερα από το ρόπαλο, ωστόσο μου αρέσει ότι μπορώ να ξύνω το shimmer κάτω. Εκτός από το “πολύ λαμπερό” για μένα, υπονοώ ότι αν υποβάλω τόσο πολύ, μπορώ πραγματικά να δω τις γραμμές καπακιού …

Το κιτ προγραμματιστή διαστάσεων ματιών, $ 20
Είμαι στην επένδυση επίσης (τόσο πλούσια!), Ωστόσο τα καπάκια είναι πρακτικά αδύνατο να ανοίξουν με τα χέρια μου τα νύχια του Rex.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το σετ δύο τεμαχίων είναι $ 20, οπότε είναι αρκετά προσιτό, καθώς και μπορείτε να το ανακαλύψετε τώρα στο στόχο καθώς και τον ιστότοπο Pixi.

Η φιλική κοινότητα του κοινού γοητεία σας,

Karen


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *