Τουλάχιστον είναι μια ξηρή θερμότητα

0 Comments

ελέγξτε αυτό το Cray Cat Lady Sun Visor που βρήκα στο σούπερ μάρκετ του Raley στο Redding σήμερα
Um … είναι πραγματικά ζεστό εδώ στο Redding. Όπως και σήμερα το υψηλό ήταν περίπου 106 μοίρες και ο καθένας συνέχισε να λέει: “Τουλάχιστον δεν ήταν πολύ ζεστό σήμερα”.

Επειδή φαίνεται ότι όταν η πρόβλεψη για το αύριο απαιτεί 113.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τουλάχιστον είναι μια ξηρή θερμότητα.

Πήγα για ένα τρέξιμο έξω γύρω από τη γειτονιά σήμερα το πρωί σε περίπου 10 π.μ., και αισθάνθηκε ότι ήμουν μικροκύματα (ήταν ήδη 90 – κάτι κατά 10).

Ακόμα και ο άνεμος – δεν εξυπηρετεί – σαν να εκτοξεύονται από ένα γιγαντιαίο στεγνωτήριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Προσπαθώ να επωφεληθώ / να αξιοποιήσω στο έπακρο το στεγνό αέρα για να δοκιμάσω μερικά ενυδατικά προϊόντα, όπως ένα μπουκάλι της βοτανικής κυτταρικής ομίχλης υγρασίας της βοτανικής κυψελής ανύψωσης ($ 45 για ένα μπουκάλι ψεκασμού 3,4 ουγκιών), το οποίο έχω μεταφέρει γύρω όλη μέρα.

Είναι μια ενυδατική ομίχλη που γίνεται με ελβετικά μίσχους μήλων και άλγη (επίσης καλό για χαλαρωτικά ηλιακά εγκαύματα). Μπορείτε να το ψεκάσετε σε γυμνό δέρμα ή κορυφή στο Op, και στεγνώνει σε ένα ματ φινίρισμα.

Λατρεύω το φως της Light Apple, και πραγματικά φαίνεται να προσθέτει κάποια πολύ αναγκαία υγρασία στα διψασμένα μάγουλα μου.

Επίσης, μετά το ντους μου το πρωί χρησιμοποίησα το σούπερ πετρέλαιο σώματος του Orico του Λονδίνου ($ 40 για ένα μπουκάλι 3,4 ουγκιών), ένα ενυδατικό σωματικό λάδι με ένα μείγμα ηλιόσπορου, τριαντάφυλλο, λιναρόσπορο και περγαμόντα έλαια, και η βιταμίνη Ε. Έχει Ένα φως, κλωτσώντας το άρωμα Sandalwood και η φόρμουλα δεν αισθάνεται κολλώδης ή βαρύ.

Ω, ναι – για τη ζέστη και πάλι, παρατηρήσαμε σήμερα το πρωί στο τρέξιμό μου ότι ο ήλιος φαίνεται πραγματικά φωτεινό εδώ, όπως η γη είναι πιο κοντά στον ήλιο ή κάτι από ό, τι βρίσκεται στην περιοχή του κόλπου.

Δεν γνωρίζω…

Νιώθω σαν να έχω καταρρεύσει όλη την ημέρα και το δέρμα γύρω από τα μάτια μου χρειάζεται κάποια TLC.

Ας ελπίσουμε ότι αυτά τα αναζωογονητικά μαξιλάρια πορτοκαλί μάτι ($ 5 για 5 ζεύγη μαξιλαριών, έτσι 10 pads συνολικά) βοήθεια. Αποτελούνται από χαμομήλι, πράσινο τσάι, πορτοκαλί και βιταμίνες C.

Ακούγεται καταπραϋντική …

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θα το δοκιμάσω αύριο. Οι οδηγίες λένε ότι απλά έβαλε ένα μαξιλάρι σε κάθε μάτι, τοποθετήστε πίσω και κλωτσήστε για 10-30 λεπτά.

Φίλε, μπορώ να πάρω πίσω από αυτό!

Μπορείτε επίσης να τα χρησιμοποιήσετε στα μάγουλά σας, το πηγούνι και σε άλλα μέρη του προσώπου σας. Για μέγιστη χαλάρωση, αποθηκεύστε τα στο ψυγείο για να τους κρατήσετε υπέροχο και κρύο.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *