Ποια προϊόντα μακιγιάζ χρησιμοποιείτε περισσότερο και ποια προϊόντα χρησιμοποιείτε το λιγότερο;

0 Comments

εντάξει. ΕΝΤΑΞΕΙ. Το περισσότερο? Τα προϊόντα που χρησιμοποιώ περισσότερο για να de-zombie-fy ο ίδιος στον καθημερινά (αλλά όχι απαραίτητα καθημερινά μαζί) είναι το concealer κάτω από τα μάτια, ο βλεφαρίδων μου, η μάσκαρα, το πλήμμα φρύδι (το οποίο είναι συνήθως μια σκόνη ή ένα μολύβι και ένα σαφές φρύδι Gel), ίδρυμα ή χρωματισμένη ενυδατική κρέμα, σκόνη προσώπου, ρουζ, bronzer, highlighter, γυαλάδα, κραγιόν και μαύρη επένδυση μολύβι για σφιγκτήρα.

Τώρα, για τα πράγματα που χρησιμοποιώ το λιγότερο; Χμμ … αυτό θα ήταν οτιδήποτε να κάνει με το contouring. Επίσης, οτιδήποτε υπερβολικά ματ, σαν ένα απίστευτα ματ ίδρυμα ή σε σκόνη ρύθμισης. Δεν το χρησιμοποιώ πολύ συχνά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν χρησιμοποιώ μακροπρόθεσμα ματ τα ματ υγρά κραγιόν είτε (καλά, σχεδόν ποτέ), επειδή είναι συνήθως ένας πόνος για να εφαρμοστεί, και δεν μου αρέσει το πώς αρχίζουν να φαίνονται ραγισμένα καθώς η μέρα φοράει.

Λοιπόν ναι. Αυτός είμαι εγώ. εσυ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ? Ποια προϊόντα μακιγιάζ χρησιμοποιείτε περισσότερο και ποια προϊόντα χρησιμοποιείτε το λιγότερο;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η φιλική σας γειτονιά έκκληση εξαρτημένη,

Karen

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. Ω, το ξέρεις, κορίτσι! Είναι και πάλι ο χρόνος. TGIF !!!!!!!!!!!!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *