Ένα πλάνο από ροζ ροζ από προετοιμασμένο χρώμα αύξηση Η αδρεναλίνη βιασύνη από τους bareminerals κρατά τα μάγουλα που κοκκινίζει όλη την ώρα

0 Comments

που είναι προετοιμασμένο χρώμα αυξάνουν την αδρεναλίνη βιασύνη από τους bareminerals στα μάγουλά μου στα μάγουλα μου
Ποτέ δεν πίστευα ότι έχω ένα “ουδέτερο ουδέτερο” πριν, ωστόσο περιμένω αν κάποιος μπορεί να έχει μια δύναμη που μπορεί να τα αντλήσει (τι είναι δικό σου;), ένα κοκκινίλα που μπορείτε να υπολογίζετε για να σας αντλήσει φαίνεται ακριβώς όπως λογική .

Ή ίσως αυτό το μακιγιάζ λογική, επίσης, κατανοητό ως το ίδιο το ίδιο είδος συλλογισμού Χρησιμοποιώ για να επικυρώσετε να πάρετε ένα ακόμα κοράλλι κραγιόν / γυμνό γυαλάκι / μπλε βερνίκι νυχιών …

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έτοιμη αύξηση χρώματος Η βιασύνη της αδρεναλίνης με bareminerals ($ 29) υπόσχεται να προσφέρει μια βιασύνη ροζ χρώματος στα μάγουλά σας. Είναι καινούργιο, καθώς και μέρος της συλλογής ουδέτερων, ένα ευέλικτο νοικοκυριό Ουδέτερο προϊόν που αναπτύχθηκαν για να πάνε μαζί σας από την αίθουσα συνεδριάσεων στο υπνοδωμάτιο, Ooh La La!

Η βιασύνη της αδρεναλίνης έτοιμος έτοιμος έγχρωμη ώθηση, $ 29
Ένα τηγάνι από σκόνη προσώπου / μάγουλο με ένα φωτεινό μπεζ, ένα ματ ρόδινο ροζ καθώς και ένα ματ μωβ, οι αποχρώσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν μεμονωμένα ή να αναμειγνύονται μαζί.

Μου αρέσει να με αναμιγνύω όλοι μαζί για ένα ελαφρύ ρόδινο ρουζ με μια γαλήνια λάμψη που κλίνει κάπως φοβερό στα μάγουλά μου. Στον τόνο του δέρματος NC42, είναι ένα αρκετά λεπτό αποτέλεσμα, ωστόσο πιστεύω ότι εξακολουθεί να ανυψώνει το βλέμμα μου λίγο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Bareminerals Ready® Color Αύξηση είναι μια έξυπνη ιδέα στην τεχνολογία στερεών ορυκτών. Παράγεται με μια ξεχωριστή μέθοδο ψυχρής πίεσης, ο τύπος αυτός συνδυάζει ένα ιδιόκτητο σύμπλεγμα υπερυψωμένων ορυκτών που αποτελείται από θετικά φορτισμένα, πλούσια σε αντιοξειδωτικά θαλάσσια ορυκτά με πετρέλαιο CALLELLIA. Η αύξηση των χρώματος προσφέρει πλεονεκτήματα του δέρματος για μαλακότερο, ομαλότερο δέρμα, βελτιώνοντας το τόνο του δέρματος με μια λεπτή υπόδειξη φρέσκου, ακτινοβόλο χρώμα.
– Bareminerals.com

Σε αντίθεση με μια γνήσια βιασύνη αδρεναλίνης, αυτό είναι λιγότερο φευγαλέα. Στην πραγματικότητα, διαρκεί πραγματικά, πραγματικά πολύ καιρό. Το χρησιμοποίησα το περασμένο Σάββατο στην προβλήτα 39, καθώς και διέθετε κάτι σαν 12 ώρες, κοιτάζοντας φρέσκο ​​όλο το χρόνο.

Πίσω όταν το δέρμα μου ήταν πολύ λιπαρό στους εφήβους μου, καθώς και 20s, θα ήθελα κάτι τέτοιο. Ο Blushes τραβούσε πάντα τις εξαφανιστικές πράξεις στα μάγουλά μου τότε.

Η αδρεναλίνη βιασύνη παρασκευασθείσα χρώμα αύξηση των δειγμάτων Απεριόριστα (τρία από τα αριστερά) καθώς και μεικτό (άκρως δεξιά)

Πιστεύω ότι είμαι ακριβώς στο όριο του οποίου αυτό μπορεί να φανεί κανείς. Εάν ήμουν πολύ πιο σκούρος, μπορεί να λειτουργήσει πολύ καλύτερα ως ένα highlighter. Ακριβώς κάτι να πιστεύετε εάν είστε πιο σκοτεινός damsel ή κάποιος που τρέχει εύκολα.

Πιθανώς τέλειο για τα gals με το φως καθώς και τους μεσαίους τόνους του δέρματος που τους αρέσουν οι πιο δροσεροί ροζ χρώμα, καθώς και οι μακροχρόνιες κοκκινίσεις που ουσιαστικά απαλλαγούν από την απαίτηση να αγγίξουν.

Τιμή: $ 29
Διαθεσιμότητα: Προσφέρεται τώρα σε μπουτίκ bareminerals, Ulta, Sephora, Nordstrom, καθώς και τα καταστήματα Macy, καθώς και το ίδιο online
Μακιγιάζ καθώς και βαθμολογία Blog Charm: B / B +

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ώρα να συσκευάσετε. Τρέξιμο πίσω! Ξεκινώντας από πανικό !!

Η φιλική κοινότητα του κοινού γοητεία σας,

Karen


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *