Πώς να ευθυγραμμίσετε τα χείλη σας

0 Comments

Ορκίζομαι, μερικές φορές το Lip Liner με κάνει να νιώθω σαν το πιο ασυντόνιστο άτομο που έχει ζήσει ποτέ. Από τη μία πλευρά, θα πρέπει να είναι εύκολο, σωστό; Θέλω να πω, αν ένα νηπιαγωγείο μπορεί να εντοπίσει μια εικόνα ενός μονόκερου σε ένα βιβλίο ζωγραφικής, μια γυναίκα που μεγαλώνει θα πρέπει να είναι σε θέση να περιγράψει τα χείλη της, αλλά το Nooo! Δοκιμάστε το κάποτε με ένα σκοτεινό μαύρο ή κόκκινο. Δεν είναι εύκολο. Σχεδιάζοντας ένα συμμετρικό, ακόμη και περίγραμμα μπορεί να είναι πολύ πιο δύσκολο από ό, τι φαίνεται, ειδικά με πραγματικά φωτεινές ή σκοτεινές αποχρώσεις.

Το σπάσιμο ολόκληρης της διαδικασίας κάτω από τα βήματα του μωρού βοηθά, όπως χρησιμοποιώντας σύντομα εγκεφαλικά επεισόδια με το μολύβι και σχεδιάζοντας τις γραμμές στο άνω χείλος μου σε μια προς τα πάνω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτό το βίντεο είναι λίγο διαφορετικό από τα συνηθισμένα βίντεο αναθεώρησης. Είναι περισσότερο στην εκπαιδευτική πλευρά. Ελπίζω να το βρείτε χρήσιμο, και ελπίζω ότι σύντομα να σας εμπνεύσει να πετάξετε ένα καλό lip liner σύντομα. Τώρα είναι ένας πολύ καλός χρόνος για βαθιά δαμάσκηνα, κόκκινα και καφέ.

Προτεινόμενα προϊόντα

Nuxe Reve de Miel Lip Balm ($ 19)

Κλεψύδρα Πανοραμική σκάλες στο Raven ($ 28)

Mac ματ κραγιόν σε κυρία κίνδυνο ($ 17)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως πάντα, σας ευχαριστώ που παρακολουθήσατε.

Ο φιλικός φίλος σας ομορφιάς γειτονιάς,

Karen


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *