Αναβαθμίστε το Manis στο σπίτι σας με το Tweezerman Pushy καθώς και το Cleaner Nail

0 Comments

το Tweezerman $ 18 Tweezerman καθώς και καθαριστικό νυχιών
Σοβαρά, το τελευταίο πράγμα που περίμενα στο φθινόπωρο το κεφάλι πάνω από τα τακούνια ήταν αυτό το εργαλείο δυαδικών ψηφίων από το tweezerman. Είναι το Tweezerman $ 18 Tweezerman καθώς και το καθαριστικό των νυχιών, καθώς και ένα από αυτά τα πράγματα που δεν μοιάζουν πολύ στην αρχή, ωστόσο [αποδείχθηκε ότι είναι πραγματικά] πραγματικά, πραγματικά βολικό. Τώρα το χρησιμοποιώ για τακτικά.

Είναι ένα διπλό άκρο ανοξείδωτο χάλυβα εργαλείο νυχιών με μια επίπεδη σπάτουλα που μοιάζει με σπάτουλα στο ένα άκρο για να ωθήσει τις πλάγιες επιδερμίδες, καθώς και ένα μικρό γωνιακό scooper στο άλλο άκρο για να καθαρίσει κάτω από τα νύχια. Το όλο θέμα είναι μέταλλο καθώς και περίπου πέντε ίντσες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ακούγεται απλό, σωστό; Λοιπόν, αυτό το συγκεκριμένο doodad επίσης κάνει αυτό που κάνει εξαιρετικά καλά. Οι άκρες και στα δύο άκρα είναι ομαλά, έτσι ώστε να μην γρατσουνίζουν τα νύχια σας, καθώς και ο άξονας είναι υφή σε θέσεις για να το κάνει απλό να πιάσει ενώ βγάζετε όλο το gunk (EWW!). Ισχύει επίσης σημαντική καθώς και άνετη στο πόδι μου.

Είναι $ 18, το οποίο με έκανε να γεμίσει την πρώτη φορά που είδα την τιμή, ωστόσο είναι αξιόπιστη καθώς και ανθεκτική, οπότε πρέπει να διαρκέσει λίγο. Όντας από ανοξείδωτο χάλυβα, δεν μπορεί ποτέ να σκουριάζει. Το darned πράγμα μπορεί να διαρκέσει μόνιμα (ή τουλάχιστον μέχρι να το χάσω). Προσφέρεται τώρα στο Διαδίκτυο καθώς και στα φαρμακεία καθώς και το Ulta.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτό είναι ένα από αυτά τα εργαλεία που δεν πίστευα ότι θα έπρεπε ποτέ να απαίτομαι μέχρι που έκανα, ωστόσο τώρα που το έχω χρησιμοποιήσει, είμαι συνδεδεμένος. Τώρα είναι ένα must-have για το manis στο σπίτι μου.

Η φιλική σας κοινότητα προσφυγή εξαρτημάτων,

Karen


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *