Μια τρύπα σε ένα, και μερικά σούσι

0 Comments

ερώτηση για εσάς: Ποιος περιμένει μέχρι να είναι 39 ετών για να παίξουν μικροσκοπικά γκολφ για πρώτη φορά;

Απάντηση: Αυτό το κορίτσι (* σημειώνει στον εαυτό σας ενώ κάνει το μπάλωμα λάχανο *).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ναι φίλε. Η φιλική εθισκή της φιλικής γειτονιάς σας έπαιξε μικροσκοπικό γκολφ για την πρώτη φορά που το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Tahoe.

Και…

Περιμένετε…

Αυτή κέρδισε.

ΚΕΡΑΙΑ!

Το Yup, το μινιατούρα γκολφ δεν ήταν κάτι που μεγάλωσα (Union City, CA). Ήμασταν πολύ περισσότερο σε πατινάζ. #datingmysel

Προφανώς χάσαμε πολλά, όμως, επειδή ήταν τόνοι διασκέδασης! Σκέφτηκα σίγουρα ότι θα είμαι τρομακτικός σε αυτό, επειδή περιλαμβάνει δύο από τα λιγότερο αγαπημένα μου πράγματα – τα γρήγορα κινούμενα βλήματα (αν χτυπήσετε πάρα πολύ σκληρά) και τα ραβδιά / κλαμπ, επίσης γνωστά ως πράγματα που ο αδέξια εαυτός μου θα μπορούσε ενδεχομένως να βλάψει άλλοι με.

Αλλά όπως αποδείχθηκε, είμαι πραγματικά εντάξει σε αυτό.

Έχω ακόμη και μια τρύπα σε ένα! – η οποία, σύμφωνα με τον επίσημο μινιατούρα γκολφ εμπειρογνώμονα El Hub, δεν είναι κάτι που οι αρχάριοι κάνουν όλη την ώρα.

Παρακολουθήστε, LPGA Tour!

Ω! ναι…

Είχα επίσης κάποια σούσι την ίδια νύχτα, οπότε ίσως ήταν το σούσι που μου έδωσε τη δύναμη να φτιάξω αυτή την τρύπα σε ένα.

Αλλά σοβαρά (σαν να είμαι ποτέ), ο τόπος πήγαμε, Καλάνι, δεν ήταν όλα αυτά, για να είμαι ειλικρινής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όταν πήγαμε εκεί το χρόνο πριν από αυτό το ταξίδι, το οποίο ήταν πριν από δύο χρόνια, ήταν βόμβα.

Όπως, σοβαρά, ένα freaking τέταρτο του Ιουλίου extravaganza εκρηκτικών πυροτεχνημάτων γεύσης στο στόμα μου, αλλά αυτή τη φορά; Eh … το σούσι μου κοίταξε και δοκιμάσει έσπευσαν και, αρκετά ειλικρινά, το ξιφία του El Hub έχει δοκιμάσει σαν ένα βραστό (και ελαφρώς πιπέρι) flip-flop.

Ω καλά. Δεν μπορούν να κερδίσουν όλα.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *