Η υγρασία-αγάπη χείλη θα αγαπήσει, όπως εγώ δροσιά: η ομορφιά Laura Geller ομορφιά είναι νέα όπως εγώ η δροσιά ενυδατική κραγιόν χείλη

0 Comments

όπως εγώ δροσιά, από την ομορφιά Laura Geller
Δεν μπορώ να περιμένω αύριο!

Το Σάββατο πρέπει να βιαστεί καθώς ξεκινά ήδη από τότε που πηγαίνω στο Ulta για να παίξω με μακιγιάζ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τόσο ενθουσιασμένοι, τόσο ενθουσιασμένοι!

Ο καλός μου φίλος Marisol καθώς και εγώ έχω μια ημερομηνία μεσημεριανού γεύματος / μακιγιάζ. Πρώτον, θα πάμε στο Sol Food, που ο Puerto Rican τοποθεσίας που ανέφερα (πρέπει να πάρω τη τηγανισμένα τσάπτά μου!), Στη συνέχεια στο Ulta μετά.

Σίγουρα θα επιθεωρήσω τα νέα πράγματα της Laura Geller. Έχω δοκιμάσει μόνο ένα ζευγάρι των πραγμάτων της – μερικές ψημένες σκιά ματιών καθώς και αυτά τα νέα όπως εγώ η δροσιά ενυδατική κραγιόν χείλη – ωστόσο μου αρέσει ό, τι προσπάθησα. Το πράγμα της μου θυμίζει το Lorac, το οποίο είναι ένα μεγάλο πράγμα που πρέπει να υπενθυμίσω, ξέρετε; Είναι τόσο καλό όσο και κομψό, με αρκετή γοητεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εάν έχετε στεγνά χείλη όπως το κάνω, ίσως να θέλετε να δοκιμάσετε τα δροσιά μου. Είναι ελαφρύ καθώς και το φως στη χρωστική ουσία, ωστόσο δεν είναι ελαφρύ σε όλη την υγρασία.

“Μια ζουμερή μέθοδος όπως τα χείλη σας! Εγχυθεί με τη βιταμίνη Ε, όπως και η δροσιά μου, μια εξαιρετικά ενυδατική φόρμουλα με μια εξωφρενική υφή που μοιάζει με βάλσαμο. Το γυαλιστερό χρώμα χρησιμοποιεί άνετα – ποτέ στεγνό ή κολλώδες! Αυτό το πρακτικό chubby stick δεν χρειάζεται ποτέ ακόνισμα καθώς είναι ιδανικό για τα επαφή με την κίνηση. ”
– Ulta.com

Προσφέρονται τώρα για $ 16 το καθένα σε έξι αποχρώσεις – Glace Lychee, ψυγείο καρπούζι, μοβ φραγκοστάφυλο, σορμπέ φρούτων δράκων, γλάσο Cranberry, καθώς και online.

Από τα αριστερά: Μωβ φραγκοστάφυλο, Lychee Glace καθώς και πάγωμα δαμάσκηνου

Μοβ φραγκοστάφυλο
Λυκέ
Δαμάσκηνο
Swatches από τα αριστερά: Μωβ φραγκοστάφυλο, Lychee Glace καθώς και πάγωμα δαμάσκηνου
Όχι! Δεν μπορεί να περιμένει, δεν μπορεί να περιμένει, δεν μπορεί να περιμένει …


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *