Χρειάζεστε τη μουσική της Jess Glynne στη ζωή σας, όπως, χθες

0 Comments

Rockin ‘ο κόσμος μου αυτή τη στιγμή
Εντάξει, σηκώστε το ιδανικό τώρα.

Αυτό είναι. Βγείτε από την καρέκλα σας. Σταθείτε και σκουπίστε ότι η λεία λίγο, επειδή μόλις πατήσετε το παιχνίδι σε οποιοδήποτε από αυτά τα τραγούδια Jess Glynne – πάρτε την επιλογή σας, οποιοδήποτε! – Θα ταλαντεύσετε και θα μετακινήσετε και το Booty-Shaking σε λιγότερο από πέντε δευτερόλεπτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είμαι από το σχολείο σκέψης ότι η μουσική έχει τη δύναμη να θέσει τον τόνο της ημέρας σας και αν θέλετε να ενεργοποιήσετε, να εμπνέετε και να είστε έτοιμοι να έχετε μια εκπληκτική μέρα, να επιλέξετε οποιοδήποτε από αυτά τα τραγούδια.

Είμαι έτοιμος για αυτό.

Σκέφτηκα το jess glynne και αμέσως έπεσε στην αγάπη …

Βεβαίως, η αντίδρασή μου μπορεί να έχει επηρεαστεί από μια βιασύνη ενδορφιάς, καθώς οδήγησα πίσω από το γυμναστήριο πριν από λίγες νύχτες και να ακούω το ραδιόφωνο όταν άκουσα το πρώτο μου τραγούδι Jess: Κρατήστε το χέρι μου. Αισθάνθηκα τόσο καλά μετά την εκκίνηση μέσα από μια καταπληκτική προπόνηση σε έναν κατασκευαστή κωπηλασίας σε ένα πίσω μέρος του χρόνου, οπότε ήμουν loople, και όταν το άκουσα, άρχισα την καρέκλα-χορό σαν ένα μανιακό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Εάν είδατε κάποιον να κυματίζει τα χέρια της όπως ήταν στο Da Club ενώ οδηγούσε κάτω από τη Νότια Βουλευτό της Νότιας Νοβάτο την άλλη νύχτα σε ένα γκρίζο Mazda 3, Fyi, Jess Glynne συνέβαινε σε αυτό το αυτοκίνητο.

Δεν γνωρίζω πολλά γι ‘αυτήν, αλλά ξέρω ότι έχει μια εκπληκτική σγουρή χαίτη (εγώ θέλω να αγκαλιάσω το εσωτερικό σγουρό κορίτσι μου) και μια τάση για φορώντας όμορφη, τολμηρή φτερωτή επένδυση (από τα οποία ξέρεις ότι είμαι ένας ανεμιστήρας).

Επιτρέψτε μου να σας δείξω προς την κατεύθυνση μερικά από τα αγαπημένα μου τραγούδια μέχρι στιγμής …

Πρώτα μακριά, αυτό το τραγούδι. Αν μπορούσα να τυλίξω το πνεύμα μου, ο βαθύτερος εσωτερικός πυρήνας μου, σε ένα ποπ τραγούδι, αυτό θα ήταν το τραγούδι. Αυτό είναι το πώς αισθάνομαι όταν αισθάνομαι το καλύτερό μου.

Το πνεύμα μου ζώο, σε ένα ποπ τραγούδι

Μπορώ ή να μην έχω να το κάνω σαν ένα μωρό την πρώτη φορά που μου άρεσε το βίντεο, το οποίο αφορά τα παιδιά και τους δεσμούς της αγάπης και τη φροντίδα μεταξύ δύο ανθρώπων. Μου άγγιξε πραγματικά.

* Sniffs *

Ό, τι, ο άνθρωπος … είμαι απολύτως αγκαλιάζω ότι είμαι κλισέ τώρα, γιατί όλα με κάνουν να κλάψω, και είμαι καλά με αυτό.

Ω, και αυτό το τελευταίο τραγούδι με κάνει να θέλω να συγκεντρώσω τη συμμορία μου μαζί και να αλλάξω τον κόσμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ναι, ο άνθρωπος, ο Jess Glynne. Είναι φοβερό!

Η φιλική σας γειτονιά έκκληση εξαρτημένη,

Karen


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *