Με το Trendy Lancome Trendy Color Style Palette, το καλοκαίρι είναι καιρός να αναβοσβήνει, να αναβοσβήνει, λίγο αστέρι

0 Comments

χρησιμοποιώντας το νέο Lancome Azur μοντέρνο συνδυασμό στυλ χρώματος ($ 51)
Ο El Hub με ρώτησε αν ήθελα να πάω να πάρω μια φέτα πίτσα μαζί του για μεσημεριανό γεύμα σήμερα, καθώς και εγώ είπα …

ΧΑΧΑΧΑ! Συχνά απαίτησε πραγματικά μια φέτα πίτσας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη μέθοδο της άρθρωσης πίτσας παρατήρησε κάποια λάμψη στα μάγουλά μου.

“Είναι σαν το Miley Cyrus”, είπα, αναφερόμενος στο glitter. “Δεν μπορεί να σταματήσει, δεν θα σταματήσει.”

Μεταξύ του Mac 3D Glitters χρησιμοποιούσα προηγουμένως καθώς και το Lancome σκιά ματιών που χρησιμοποιώ τώρα, το στυλ για σήμερα εμφανίζεται απολύτως σαν λάμψη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Lancome Azur Chic
Που είναι όλα πάνω στο μείγμα, παρεμπιπτόντως, στο νέο $ 51 $ 51 Six-Pan Azur Trendy Color Style Ply Style Palette.

Αλλά είναι δροσερό. Εφόσον δεν μπορώ να θυμηθώ να χτυπήσω το καθαρό μου για να απαλλαγεί από μερικά από αυτά πριν την εφαρμογή, εξαιρετικά κομμάτι του καταλήγει στα μάγουλά μου.

Λίγα φτερά κάνουν τη μέθοδο τους κάτω εκεί, όμως, ιδιαίτερα με μία ή δύο από τις αποχρώσεις, ειδικά το βαθύ χάλκινο που χρησιμοποιώ εδώ εδώ στις γραμμές μου, καθώς και στην πτυχή.

Το Teensy, τα μικρά flecks του χρυσού λάμψη δεν εμφανίζονται πραγματικά σε δείγματα, ωστόσο εμφανίζονται στα καπάκια μου όταν ξεσπάω τα πράγματα έξω.

Και, από το ποσό του Shimmer μιλάμε εδώ, ίσως να θέλετε να ρίξετε μία από τις ματ αποχρώσεις από τη συλλογή σας στο μείγμα για αντίθεση. Για το Bronzy Gold Look Χρησιμοποιώ εδώ, χρησιμοποίησα ζεστή κοκκινωπό καφετιά δομή Mac στην πτυχή για να εξισορροπήσετε το Shimmer.

Τα μάγουλα είναι η μητροπολιτική αποσύνθεση που ξεπλυθεί ο συνδυασμός σε ράβδωση καθώς και Mac Delphic πρόσθετη διάσταση Bronzer, καθώς και τα χείλη είναι η κλεψύδρα Muse Extreme Sheen Lip Gloss

Παίρνω ακόμα να καταλάβω το Azur Trendy καλύτερα, όσο και με το ανήλικο μετά από τα αποτελέσματα Isn, μου αρέσει μέχρι τώρα. Πιστεύω ότι θα μπορέσω να κάνω πολλά από αυτά τα χρώματα. Αυτό δεν φαίνεται σαν μια παλέτα καλοκαιρινού ματιού.

Το Trendy Azur προσφέρεται επί του παρόντος με την υπόλοιπη συλλογή Lancome French Riviera Summertime στο Lancome Counters καθώς και στο διαδίκτυο.

Πολυέλαιος

Έχετε ακούσει πολυέλαιο από την αυστραλιανή τραγουδιστή / τραγουδοποιός ΣΙΑ; Δεν ήμουν σε θέση να σταματήσω να πιστεύουν ότι σκέφτομαι ότι το άκουσα χτες τη νύχτα στη φωνή.

Αρκετά αλεξίπτωτο. Μου αρέσει, καθώς και υπάρχει κάτι που στοιχειώνει γι ‘αυτό … Δεν μπορώ να καταλάβω αν προσπαθεί να με κάνει να γελάσω ή να κλαίω.

Η ΣΙΑ έχει γράψει μελωδίες για την Beyonce καθώς και η Rihanna πριν, καθώς και αυτό έχει τύπο ενός vibe Ri-Ri σε αυτό, νομίζω. Προφανώς, το βίντεο λαμβάνει επίσης πολλά ενδιαφέροντα, λαμβάνοντας υπόψη ότι βγήκε πριν από λίγες μέρες.

Αστέρια Ένας νεαρός χορευτής που ονομάζεται Maddie Ziegler από την Lifetime Trule TV Show Chance Mommies καθώς και έχει κάποια φαινομενική χορογραφία. Είναι σαν το βίντεο πραγματικά είναι η μελωδία στην οπτική μορφή … με κάνει να επιθυμώ να κάνω ακόμα μαθήματα χορού.

Τσέκαρέ το.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ελπίζω να έχετε μια μεγάλη Τρίτη μέχρι στιγμής. Ο ανιψιός σας δηλώνει “MROW!”

Η φιλική σας κοινότητα προσφυγή εξαρτημάτων,

Karen


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *