Σε μια κλίμακα 1-10, με το 1 να είναι εντελώς άνισο, ακριβώς πώς συμμετρικά είναι τα φρύδια σας;

0 Comments

Πλήρωση μόνιμα τα φρύδια μου, μάγκα.
Χμμ, ας δούμε … Προσδιορίστε εδώ, το κεφάλι κλίσης εκεί … ίσως ένα έξι; Ή επτά;

Όχι, πιστεύω ότι είναι τόσο υψηλό. Θα δηλώσω πέντε, αφού είναι συμμετρικά με μερικούς τρόπους, ωστόσο είναι ασυνεπής συμμετρικά, αν αυτό κάνει οποιοδήποτε είδος νόημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι ακριβώς το ίδιο οριζόντιο επίπεδο. Θέλω να πω, και οι δύο ξεκινούν από την εσωτερική πλευρά γύρω από την ίδια ακριβώς περιοχή, ωστόσο τα πράγματα αρχίζουν να παίρνουν λίγο wonky προς την εξωτερική ουρά.

Το ιδανικό μου φρύδι είναι ένα εντελώς διαφορετικό σχήμα από το αριστερό μου. Το ιδανικό είναι μικρότερο από τουλάχιστον ένα τέταρτο ίντσα, καθώς και η αψίδα είναι κάπως υψηλότερη, οπότε κάθε φορά που γεμίζω το ιδανικό μου φρύδι, πρέπει να το βγάλω επιπλέον από το αριστερό μου.

Πρέπει επίσης να είμαστε είδος “πράγματα” στην αψίδα …

Έχω κάνει αυτές τις τεχνικές δυαδικών ψηφίων όταν γεμίζω τα φρύδια μου για τόσο πολύ καιρό ότι δεν είναι μια τεράστια προσφορά πια, ωστόσο μου πήρε πολύ χρόνο για να καταλάβω πραγματικά ποιο φρύδι ήταν παχύτερο από το άλλο καθώς και ακριβώς Πώς με διαφορετικό τρόπο διαμορφώθηκαν.

Ένα πράγμα που βοήθησε ήταν να πάρει φωτογραφίες του εαυτού μου για MBB. Θα τους κοιτάξω στην οθόνη του υπολογιστή μου, καθώς και να είμαι σαν, “τι συμβαίνει με το ιδανικό μου φρύδι!”

Λοιπόν, α) ήταν / έχει διαμορφωθεί διαφορετικά, καθώς και β) το ιδανικό μου φρύδι πάντα φαινόταν πιο σκούρο από τότε που πιέζονταν σκληρότερα σε εκείνη την πλευρά όταν έκανα τα προϊόντα φρύδι μου.

Σοβαρά, αφορούσα μόνο να το αναγνωρίσω τα τελευταία τέσσερα ή πέντε χρόνια, οπότε όταν δηλώνω ότι χρειάστηκε λίγο, πραγματικά πήρε λίγο χρόνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εν πάση περιπτώσει, κλίμακα 1-10, ακριβώς πώς και τα φρύδια σας;

Η φιλική σας κοινότητα προσφυγή εξαρτημάτων,

Karen


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *