Οι τρέχοντες έμποροι Joe’s εμμονές …

0 Comments

το γεύμα μου Mantra για αυτή την εβδομάδα είναι “τρώνε τα λαχανικά σας”, αλλά η γυναίκα δεν μπορεί να επιβιώσει από το κουνελιού μόνο, οπότε έπρεπε να γλιστρήσω κάποια σοκολάτα και τυρί σε αυτή τη λίστα, ha ha ha!

Ακριβώς τα τεύτλα: Αυτά τα αφυδατωμένα τεύτλα μπορούν να πάρουν τη θέση των τσιπ στην πλάκα μου όταν τρώω ένα σάντουιτς …

Μου αρέσουν πραγματικά τα τεύτλα, και νομίζω ότι αυτή η γεύση είναι πραγματικά καλή. Είναι λίγο γλυκιά και λίγο αλμυρό. Είναι επίσης τραγανές και εκπληκτικά γεμίζοντας.

Crispy Crunchy Broccoli Florets: Αυτά τα τραγανά τηγανητά μπρόκολα Florets είναι επικίνδυνα νόστιμα και εθιστικά.

Εμποκρυμένα τσιπ Kale ντυμένα με το Cashew Butter Tahini: Δεν είμαι ακόμα όλοι στο τρένο Kale ακόμα, αλλά πραγματικά δεν με πειράζει αυτά τα τσιπ Kale χωρίς γλουτένη.

Είναι τραγανή, που χτυπάει το σημείο μερικές φορές, αμιρίτης; Και δοκιμάζουν και λίγο τυριά.

Τσιμπικά τυρί φούρνου: MM … Crunchy Μενταγιόν της Cheesy Nirvana …

Αυτά τα ψημένα τριμερή bits είναι πλούσια σε γλουτένη και πλούσια σε γλουτένη και πλούσια σε πρωτεΐνες και έχουν μια ισχυρή, απότομη γεύση που έχει γεύση σαν ένα μείγμα από Cheddar και παρμεζάνα για μένα.

Πέντε ή έξι του ’em, και είμαι μια ευχαριστημένη τροχόσπιτο.

Μίνι γάλα σοκολάτας γάλα: Υπάρχουν πέντε ξεχωριστά τυλιγμένα μπαρ ανά κουτί, και η κρεμώδη, η λεία σοκολάτα λιώνει στη γλώσσα σας.

Δεν ξέρω πώς συμπιέζονται τόση γεύση σοκολάτας σε αυτά τα μπαρ, αλλά όμως το έκαναν, σίγουρα δεν δοκιμάζουν μόνο τη ζάχαρη και το βούτυρο. Αν σας αρέσουν οι τρούφες Lindt, πιθανότατα θα αρέσουν αυτά. Έρχονται επίσης σε μια σκοτεινή έκδοση σοκολάτας, την οποία δεν προσπάθησα ακόμα επειδή η μαύρη σοκολάτα έχει γεύση σαν τιμωρία για μένα.

Μπισκότα τσιπ σοκολάτας χωρίς γλουτένη: Επειδή η El Hub διαγνώστηκε με την κοιλιακή νόσο τελευταία πτώση, προσπάθησα να κρατήσω ένα ανοιχτό μυαλό για το ψήσιμο χωρίς γλουτένη …

Θέλω να πω, έχω δοκιμάσει … Αλλά για να είμαι ειλικρινής, πολλά πράγματα χωρίς γλουτένη απλά με πιέζονται, ειδικά το ψωμί χωρίς γλουτένη, ugh. Αλλά μερικά από τα μπισκότα χωρίς γλουτένη έχω δοκιμάσει δεν είναι μισό κακό, όπως αυτά.

Είναι η Τσαρμικότητα, η Cruncity Buttery Cookies έχει ένα πολύ ικανοποιητικό snap, και η σοκολάτα είναι αυστηρή γευστική.

Φρέσκα μπαστούνια τυριού μοτσαρέλα: Όταν θέλετε μπαστούνια τυριού Bougie που δοκιμάζουν πολύ πιο ξεχωριστά από το βασικό τυρί String, αυτά είναι αρκετά καλά. Σε μερικές περιπτώσεις κόβω μερικά από αυτά με μερικές ντομάτες κεράσι και ψιλοκομμένο βαλσαμικό ξύδι στην κορυφή.

Mmm …

Κατεψυγμένη πίτσα τυριού με κρούστα κουνουπίδι: αυτό πραγματικά γεύεται σαν πραγματική πίτσα τυριού για μένα! ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. Όταν το έχω, δεν αισθάνομαι ποτέ σαν γεύματα “λιγότερο από” αλεύρι πίτσα. Τόσο το τυρί που χρησιμοποιούν και η κόκκινη σάλτσα πίτσας είναι τόσο καλά από μόνα τους που δεν αισθάνομαι καν ότι πρέπει να τους φροντίζω με οτιδήποτε. Μπόνους: Είναι χωρίς γλουτένη!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η φιλική γοητεία της γειτονιάς σας,

Karen

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. Βρέθηκαν πρόσφατα κάθε Yummy TJ. Μοιραστείτε.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *