Μια νυχτερινή νύχτα της Παρασκευής της ημέρας με μερικές κλασικές σκιά ματιών Mac (Σέλα, Σφήνα, Brun, Mulch και άλλα)

0 Comments

Μετράω τα δευτερόλεπτα μέχρι σήμερα νύχτα απόψε με το El Hub. Θα παρακολουθούμε τη νέα ταινία Pixar, μέσα έξω, το οποίο είμαι πολύ ενθουσιασμένος γιατί έχω διαβάσει μεγάλες κριτικές. Επιπλέον, λαμβάνει χώρα στο Σαν Φρανσίσκο … Ο κόλπος αντιπροσωπεύει!

Ήμουν στη διάθεση να φορέσει ένα μικρό μακιγιάζ απόψε, αλλά δεν ήμουν στη διάθεση να σκέφτομαι πάρα πολύ σκληρά (όπως είναι η περίπτωση των περισσότερων Παρασκευών), οπότε έπεσα πίσω σε ένα κλασικό σύνθετο από ουδέτερη σκιές ματιών Mac από τη μόνιμη γραμμή Ότι μου αρέσει πάντα να φοράω – σέλα και σφήνα στα καπάκια μου και στην πτυχή, Brun και Mulch στις εξωτερικές γωνίες, η ριζοβολία για να τονίσει τις εσωτερικές γωνίες και τα φρύδια και τα αιλουροειδή Kohl στις γραμμές ύδρευσης.

Μου έβγαζαν τα πάντα εκτός από την ριζοτροφία κάτω από τις γραμμές βλεφαρίδας και στη συνέχεια εφαρμόστηκε στρώμα στο στρώμα του Chanel Le Volume de Chanel Mascara.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για τα μάγουλά μου, πήγα με ένα ζευγάρι περισσότερο από το Mac μόνιμο προϊόν μου – το Cantaloupe κοκκινίζει στα μήλα και τη βάση χρώματος κρέμας στο Hush στα ανώτερα ζυγωματικά μου.

Ήθελα να φορέσω κάτι ουδέτερο στα χείλη μου, αλλά δεν μπορούσα να αποφασίσω για ένα κραγιόν Mac, οπότε πήγα με το μολύβι Satin Lip στο Isola Bella, το οποίο ολοκληρώσαμε με mac plushglass σε ωραίο buzz.

Έκανα επίσης το ίδιο Ίδρυμα Nade Air Foundation / NARS RADIANDER / MAC με ορυκτοποίηση Skinfinish / Anastasia Beverly Hills Brow Wiz Drill Έχω κάνει πολύ πρόσφατα.

Μερικές φορές πρέπει απλά να πάτε με τα κλασικά.

Ελπίζω να έχετε μια υπέροχη νύχτα της Παρασκευής, φίλε μου, ό, τι κι αν είσαι! Εάν δεν κατευθυνθείτε στις ταινίες, υπόσχομαι να φάω επιπλέον ποπ κορν για ya.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο φιλικός φίλος σας ομορφιάς γειτονιάς,

Karen

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. Λατρεύω pixar.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *