Η σούπα είναι καλό φαγητό

0 Comments

Η σούπα είναι ένα από αυτά τα πράγματα που φαίνεται (για μένα) σαν να ήταν δύσκολο να γίνει, αλλά όταν φτάσετε πραγματικά σε αυτό, είναι γενικά απλά ρίχνοντας ένα σωρό πράγματα σε ένα δοχείο, την ανάμειξη και την αναμονή.

Δεν είναι τόσο δύσκολο! Είναι σαν καπνιστό μάτια. Λίγο πρακτική, και αρχίζετε να καταλάβετε πώς τα κομμάτια ταιριάζουν μαζί. τότε δεν είναι τόσο δύσκολο να εκτελεστεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η σούπα είναι το αγαπημένο μου πράγμα για να φάω όταν αισθάνομαι κάτω από τον καιρό (ακόμα παίρνω πάνω από το κρύο), και έκανα αυτή τη σούπα ντομάτας, χθες το βράδυ από μια συνταγή στο skinnytaste.com. Αποδείχθηκε τόσο νόστιμο. Δεν μπορώ να περιμένω να το κάνω ξανά, αλλά νομίζω ότι πρόκειται να διπλασιάσω τα πάντα και να κάνω δύο φορές. Τότε θα παγώσω το επιπλέον.

Ήταν ένα είδος απόφασης τελευταίας στιγμής και δεν είχα τα φρέσκα βότανα, έτσι τους αντικατέστησα για ξηρά βότανα από το ντουλάπι μου.

Χρησιμοποίησα το νέο ολλανδικό φούρνο μου (το πήρα από τον στόχο τον περασμένο μήνα) και εγώ freakin ‘αγαπώ αυτό το πράγμα. Πώς το έκανα αυτό μακρύ χωρίς ένα ολλανδικό φούρνο;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Αυτό είναι γενικά το ίδιο με τη συνταγή στο Skinnytaste, αλλά άρχισα να ζεσταίνουμε ένα κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα μεσαίου σάλτσας. Στη συνέχεια έπεσα στο ψιλοκομμένο σέλινο, τα καρότα, το κρεμμύδι (χρησιμοποίησα ασκαλώνια επειδή τους είχα) και το σκόρδο και μαγειρεμένα μέχρι να γίνουν υπέροχα και μαλακά.

Τότε χύθηκε στο ζωμό και έκανα ένα σημείο να ξύνουμε τυχόν κομμάτια λαχανικών που κολλήθηκαν στο κάτω μέρος του τηγανιού, επειδή θα προσθέσει γεύση στη σούπα.

Μετά το ζωμό, πρόσθεσα δύο κουτιά ρεβίθια (στραγγισμένα και πλένονται), ένα μεγάλο δοχείο ντομάτας σε κύβους (νομίζω ότι η αρχική συνταγή παρείχε θρυμματισμένη ντομάτες, αλλά είχα σε κύβους), παρμεζάνα και τα βότανα. Το ανακατέψαμε όλα μαζί, στη συνέχεια βάλω την κορυφή στο δοχείο και αφήστε το να μαγειρέψει σε χαμηλά για 30 λεπτά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη συνέχεια, πρόσθεσα δύο φλιτζάνια σπανάκι, περίμενα λίγα λεπτά μέχρι να μαγειρευτεί, και αυτό είναι. Έχετε σούπα!

Η φιλική σας γειτονιά έκκληση εξαρτημένη,

Karen


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *