Τα νέα βερνίκια νάρδιας στη θάλασσα στο Μπάραντ, καθώς και το Algonquin από το κουνουπιέρα με τη συλλογή διακοπών Edge

0 Comments

Barents Sea (αριστερά) καθώς και Algonquin (δεξιά)
Ω, η ζωή της γρήγορης διασκέδασης … Δεν θα το έχω κανένα είδος άλλου τρόπου!

Παίρνω ένα παράξενο λάκτισμα από την κατανόηση ότι κάτω από τις κάλτσες μου, καθώς και μπότες χρησιμοποιώ δύο διαφορετικές αποχρώσεις του βερνίκι νυχιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν μπορούσα να επιλέξω ανάμεσα στη θάλασσα του Royal Blue Barents, καθώς και το Violet Algonquin (και οι δύο από τους Nars που κλίνει με συλλογή Edge Holiday), οπότε σταμάτησα να προσπαθώ να επιλέξω καθώς και με τα δύο. Επίσης ήθελα να δω ακριβώς πόσο καιρό θα πάρει το El Hub να παρατηρήσει ότι χρησιμοποιούσα διαφορετικά χρώματα σε κάθε πόδι …

Αυτός ο τύπος είναι γεμάτος εκπλήξεις, σας λέω ya! Πίστευα ότι θα τον πάρει τουλάχιστον τρεις ημέρες, ωστόσο δήλωσε κάτι μέσα σε 45 λεπτά. Αυτό από το ίδιο ακριβώς πρόσωπο που χρειάστηκε δύο εβδομάδες για να παρατηρήσει το χρόνο που βαμμένα τα μαλλιά μου ροζ!

Ομαλή καθώς και τα χρωματισμένα Barents Sea καθώς και το Algonquin είναι οι αποχρώσεις περιορισμένης έκδοσης από τη συλλογή διακοπών NARS, που προσφέρονται τώρα στους NARS μετρητές καθώς και στο Διαδίκτυο για $ 20 το καθένα.

Χρησιμοποιώ δύο στρώματα στην παραπάνω εικόνα, ωστόσο θα μπορούσα να πάρω μακριά με ένα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Νιώθω σαν να έχω δει αυτά τα χρώματα πριν από την OPI, ωστόσο μου αρέσει ακόμα. Αυτές οι περιορισμένες φιάλες έκδοσης μιλούν στον σκληρό συλλέκτη σε μένα.

NARS βερνίκια νυχιών στο Barents Sea (αριστερά) καθώς και Algonquin (δεξιά)
Σχετικά με αυτές τις μπότες …

Οι μπότες! Είχα ένα κουπόνι έκπτωσης $ 20-off στο DSW καίει μια τρύπα στην τσέπη μου, έτσι επέλεξα αυτά τα vintage boots tuff Crown το περασμένο Σάββατο.

Οι καρτέλες φαίνεται να τις συμπαθούν.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *