Περισσότερα πράγματα που έκανα! Μια πατάτα καθώς και τη ντομάτα Frittata καθώς και μια σαλάτα φράουλας

0 Comments

i Τηλεφωνήστε αυτό το γεύμα “πατάτα καθώς και ντομάτα frittata,” ακόμα κι αν είναι τεχνικά λανθασμένη, αφού υπάρχει παρόμοια μπρόκολο, υπέροχα κρεμμύδια καθώς και βασιλικό στο μείγμα.

Αλλά “μπρόκολο, υπέροχο κρεμμύδι, βασιλικό, πατάτα, καθώς και ντομάτα frittata” δεν μάλλον παρακάμπτει τη γλώσσα τόσο εύκολα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Yup, δεν μπορώ ακόμα να μαγειρέψω, ωστόσο συνεχίζω να προσπαθώ! – κυρίως από τότε που παίρνω ένα λάκτισμα από τη λήψη φωτογραφιών για το τι κάνω.

Σε μια ακόμη ζωή, θα ήμουν ένας φωτογράφος τροφίμων, καθώς θα δεχόμουν μόνο την αποπληρωμή από τους πελάτες μου στο είδος των τροφίμων.

Έτσι, αυτό το frittata, το έκανα μερικές φορές χρησιμοποιώντας μια πραγματικά απλή συνταγή από το thekitchn.com.

Σοβαρά, ακόμα κι αν ρίξατε τοστ, μπορείτε να το κάνετε αυτό. Είναι τόσο απλό (και γρήγορο!). Μου αρέσει να το κάνουμε για δείπνο στην αρχή της εβδομάδας καθώς και στη συνέχεια να έχεις τα υπολείμματα όλη την εβδομάδα για μεσημεριανό γεύμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από την αρχή μέχρι το τέλος, μπορώ να το πάρω αυτό στο τραπέζι σε λιγότερο από 30 λεπτά.

Για να ολοκληρώσει το γεύμα αυτή την εβδομάδα, πρόσθεσα μια μικτή σαλάτα οικολογικού φιλίκης με φράουλες, τα αμύγδαλα, καθώς και τεμαχισμένη καρύδα, με ένα φράγμα φράγματος λεμονιού λεμονιού (εδώ είναι η συνταγή).

Ετσι. Dang. Καλός.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *