Υπάρχουν οποιοσδήποτε τύπος hairstyles που δεν κάνατε ποτέ;

0 Comments

Flashback 2012: Ένας Bob, κτυπήματα καθώς και ροζ μαλλιά …
Όταν σχετίζεται με τον MAH Hurr, πιστεύω ότι είμαι αρκετά περιπετειώδης, διαθέσιμος σε πολλά στυλ, καθώς και είμαι κάτω για να το αλλάξω κάθε 15 δευτερόλεπτα ή έτσι (εντάξει, όπως κάθε τρεις ή τέσσερις μήνες) .

Και ποτέ δεν ήθελα να δηλώσω “ποτέ”, δεδομένου ότι δεν μπορείτε να προβλέψετε ακριβώς πώς θα αλλάξουν τα γούστα σας, ωστόσο είμαι άνετος δηλώνω ότι υπάρχουν συγκεκριμένα hairstyles που είμαι αρκετά θετικός, δεν θα προσπαθήσω ποτέ να δοκιμάσω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως μια περικοπή pixie.

Μου αρέσει σε άλλους ανθρώπους! – Μην με πάρτε λάθος – ωστόσο καταλαβαίνω ότι δεν μπορούσα να διαχειριστώ τη διαδικασία ανάπτυξης. Είχα απίστευτα βραχυπρόθεσμα μαλλιά, όταν στα τέλη της δεκαετίας του ’90, καθώς εξακολουθώ να τρέχω όταν πιστεύω γι ‘αυτό που σέρνεται κάτω από το πίσω μέρος του λαιμού μου όταν προσπαθούσα να το μεγαλώσω. Έκοψα τουλάχιστον τέσσερις φορές, αφού δεν μπορούσα απλά να διαχειριστώ το αναπτυσσόμενο μέρος.

Δεν πιστεύω ότι θα μπορούσα να κάνω ένα mullet ή ένα shag, είτε. Και πάλι, τους έχω δει σε μερικές εξαιρετικά μοντέρνες γυναίκες που μπορούν να νόμιμες ροκ, καθώς και να φαίνονται εξαιρετικά κομψά καθώς και κομψά, ωστόσο δεν πιστεύω ότι είμαι σχεδόν κακός για να τους βγάλει μακριά . Ίσως αν είχα κάποια τατουάζ …

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Οποιοδήποτε είδος σοβαρής αμβλύ κομμένο θα ήταν πιθανό να είναι μια κακή ιδέα. Τα μαλλιά μου χρειάζονται στρώματα στην αγορά για να λειτουργούν, lol! Όταν είναι ένα μήκος ένα, απλά φαίνεται επίπεδη καθώς και βαρύ … και εξαιρετικά ξάδελφος.

Ας δούμε, τι άλλο …; Ω! – Δεν πιστεύω ότι θα πάρω ποτέ μια σφιχτή perm. Βλέπε: Τραυματισμός νεολαίας απομείωσης. Όταν η γιαγιά μου πήγε στο ίδρυμα προσφυγής πίσω τη μέρα που χρησιμοποίησε τα μαλλιά μου για να ασκήσει!

Ευλογεί την καρδιά της … Έδειξε καλά, ωστόσο αυτό που διαπραγματεύεται δεν ήταν καθόλου χαριτωμένο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Χμμ … Φαίνεται ότι είμαι λιγότερο περιπετειώδης από ό, τι σκέφτηκα, lol!

Τι συμβαίνει με εσάς, γλυκά; υπάρχουν hairstyles που δεν θα κάνατε ποτέ;

Η φιλική σας κοινότητα προσφυγή εξαρτημάτων,

Karen


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *