Για τα βασίλισσα b μάγουλα, δοκιμάστε matte tan αυξημένες nars almeria blush

0 Comments

χρησιμοποιώντας τα νέα nars almeria blush στα μάγουλά μου και, ναι, στέκεται μπροστά από έναν ανεμιστήρα, στυλ beyonce
“Ακριβώς για να σας προειδοποιήσω … Φαίνω εντελώς τρελός.” Ένα μεγάλο πράγμα για να μεταδοθεί καλύτερα πριν πάτε σε ένα χώρο εάν χρησιμοποιείτε NARS Blush στην Αλμερία ($ 30), όμως δεν ξοδέψατε επαρκή ανάμειξη χρόνου.

Εάν, ωστόσο, επενδύσατε το χρόνο στην ανάμειξη – καθώς θα απαίτησή σας με αυτό το έντονα χρωματισμένο ματ μαύρισμα αυξήθηκε από τις νέες διακοπές NARS 2014 με τη συλλογή EDGE – τότε δεν πρέπει να προειδοποιήσετε το ευρύ κοινό, Τα μάγουλα θα φαίνονται τόσο φυσικά φανταστικά καθώς και ξεπλύνετε ότι οι μάρτυρες θα υποθέσουν απλώς ότι είστε beyonce, καθώς και ότι σηκώνεστε έτσι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Nars almeria ρουζ

Χρησιμοποιώ δύο βούρτσες για να εφαρμόσω την Αλμερία, καθώς και κανείς δεν είναι μια βούρτσα. Αυτό είναι από τότε που η εξαιρετικά πολύ πρώτη φορά χρησιμοποίησα την Αλμερία, το χρησιμοποίησα με ένα κοκκινωπό, καθώς και κατέληξε να εμφανίζεται όπως είχα το μακιγιάζ μου από ένα μικρό παιδί σε ένα ζάχαρη υψηλό.

Έτσι ναι, τώρα ξεκινάω με την εφαρμογή ενός λεπτού στρώματος που χρησιμοποιεί μια βούρτσα ανεμιστήρα. Στη συνέχεια, συνδυάζω το ζωντανό χάλια έξω από αυτό με μια χνουδωτή σκόνη, καθώς και επαναλαμβάνω όλη τη διαδικασία μία ή δύο φορές, ανάλογα με το πόσο ισχυρή θέλω να πάω.

Είναι λίγο δύσκολο, ωστόσο πιστεύω ότι είναι εντελώς αξίζει τον κόπο, δεδομένου ότι μου αρέσει η ζεστασιά καθώς και το χρώμα που προσθέτει στα μάγουλά μου, όπως έχω περάσει σε μια ταράτσα της Βαρκελώνης όλη την ώρα πολύ καιρό με ένα βιβλίο καθώς και ένα μαστό Βάζο λεμονάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Φαίνεται επίσης φανταστικό με κόκκινα κραγιόν.

Τιμή: $ 30
Διαθεσιμότητα: Προσφέρονται στις 15 Οκτωβρίου στα καταστήματα NARS καθώς και Narscosmetics.com, καθώς και την ερχόμενη 1η Νοεμβρίου έως NARS μετρητές σε πολυκαταστήματα
Μακιγιάζ καθώς και βαθμολογία Blog Charm: a

Η φιλική κοινότητα του κοινού γοητεία σας,

Karen

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. Δεν θα πίστευες ακριβώς πώς πολλές φορές έγραψα αυτό το κοκκινίλα “Almeira”, αντί για “Αλμερία”, ενώ έκανα αυτή τη θέση, ή ακριβώς πόσο πολλές φορές το κάλεσα Elvira.

Η Elvira κοκκινίζει; Πραγματικά, Karen;

Ναι, θα είναι μια από αυτές τις μέρες …


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *