Κυριακές με καρτέλες Η γάτα, μακιγιάζ καθώς και μασκότ blog ομορφιάς, νοί. 299

0 Comments

Ελπίζω να χαρούμε σε αυτή τη δόση των χρωμάτων Tabby Feline, μια γλωττίδα το Comic Feline.

Σε άλλες ειδήσεις … Κάποιος γιορτάζει τα γενέθλιά του την ημέρα νωρίς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θα σου δώσω μια εικασία (και υπάρχουν δύο σωστές απαντήσεις).

Εντάξει, είμαι εγώ καθώς και καρτέλες. Ήθελε το condo στον εαυτό του σήμερα, τόσο βασικά με κλώτσησε.

Δεν είμαι cranky γι ‘αυτό, όμως, από τότε που μου έστειλε στη Νάπα, καθώς και οι χειρότερες θέσεις στον κόσμο για να περάσουν τα γενέθλιά σας καθώς και την παραμονή γενεθλίων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Δεν είμαι σίγουρος τι έχει προγραμματίσει, ωστόσο, πριν φύγω από το σπίτι, με είχε στείλει 500 προσκλήσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου καθώς και ένα μαζικό κείμενο με τα εξής: “Κόμμα είναι στο 2nite στη θέση μου, β.”

Δεν σκοπεύω να κάνω πολλά να καταχωρίσω αύριο, ωστόσο θα είμαι γύρω, να κάνω το thang μου. Ίσως θα σε δω εδώ ή στο Twitter ή το Instagram.

Σας ευχαριστώ από το κάτω μέρος της καρδιάς μου για να με κρατάς καθώς και τις επιχειρήσεις καρτέλ όλων αυτών των ετών. Ξεκίνησα στις αρχές του 2007. Ουάου, ήταν λίγο …

Δεν υπάρχει τίποτα βαθιά ή συναρπαστική για το blogging. Είναι μόνο εγώ στο άλλο άκρο ενός πληκτρολογίου σε ένα βρώμικο, ακόμα σχεδόν άψογη (μετά από τρία χρόνια!) Condo με ένα husky, ωστόσο απίστευτα δυναμικά tabby feline καθώς και ένας όχι τόσο λεπτός εθισμός στο μακιγιάζ. σχεδόν το ίδιο όπως ήταν ποτέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ελπίζω ότι θα φωτίσω τις μέρες σας σε ορισμένες περιπτώσεις όσο θα φωτίζεις τη δική μου.

Ποιος είναι η γάλα η γάτα;
Περίπου επτά χρόνια πίσω, φίλησε ένα αδέσποτο, τσίμπημα ψύλλων αιλουροειδών με μια κακή κατάσταση των σκουληκιών. Θα μπορούσα να δω ότι είχε πέσει σε δύσκολους καιρούς, ωστόσο η βαθιά του γνώση της υψηλής μόδας καθώς και το πολυκατάστημα καλλυντικών με οδήγησε να πιστέψω ότι ήταν πολύ περισσότερο από ό, τι συναντά το μάτι. Έγινε γρήγοροι φίλοι, καθώς και τώρα είναι πραγματικά ο διευθυντής μου (και ένα επιτυχημένο μοντέλο Kitty). -Καρό

Ο φιλικός φίλος σας ομορφιάς γειτονιάς,

Karen


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *