Πόσο κρίσιμο είναι η συσκευασία μακιγιάζ σε σας;

0 Comments

Παρά τα κραγιόν αυτά, η Kate Moss είναι αρκετά μεγάλη ποιότητα, αισθάνομαι σαν να τους χρησιμοποιώ, δεν παίρνω την ακριβή εμπειρία μακιγιάζ όπως όταν χρησιμοποιώ, ένα κραγιόν.
Λοιπόν, για μένα, η συσκευασία μακιγιάζ είναι εξαιρετικά σημαντική.

Επειδή το μακιγιάζ δεν αφορά μόνο τη μέθοδο που βλέπω να έχω κάνει το πρόσωπό μου. Για μένα, πολύ πιο σημαντικό, πρόκειται για τη γενική εμπειρία καθώς και ακριβώς πόσο ευχαριστώ να το θέσω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θέλω να πω, είναι σαν όταν πηγαίνω σε ένα εστιατόριο όπου το φαγητό παρέχεται με δημιουργικά ελκυστικό τρόπο. Για να ξεκινήσετε, το φαγητό που εξυπηρετεί πρέπει να είναι καλό, ωστόσο η μέθοδος που παρέχεται απολύτως προσθέτει στη μαγειρική εμπειρία.

(Μιλώντας για το ποια, αν έρθετε ποτέ στη Μπολόνια, βεβαιωθείτε ότι πηγαίνετε στο Casa Monica, καθώς και η La Taverna del Farneto, τα προτιμώμενα εστιατόρια μου στην περιοχή. Καταπληκτικό φαγητό, εντυπωσιακή υπηρεσία καθώς και ένα κλώτσημα πίσω περιβάλλον – ένας καλύτερος συνδυασμός , αν με ρωτήσεις!)

Το ίδιο ισχύει και για το μακιγιάζ. Τα προϊόντα πρέπει να είναι καλά, ωστόσο, αν είναι επίσης διαθέσιμα σε υπέροχη συσκευασία, κάνει την εμπειρία πολύ πιο ευχάριστη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Έχω μια μαλακή περιοχή για αρκετά συσκευασίες … μπορείτε να πείτε;
Τούτου λεχθέντος, κάποιες αρκετά συσκευασίες κοστίζουν πολύ, οπότε πιστεύω ότι είναι εξαιρετική ότι υπάρχουν επίσης μεγάλα προϊόντα υψηλής ποιότητας που είναι διαθέσιμα σε απλές συσκευασίες χαμηλού κόστους καθώς και λιανικής για λιγότερες από τις δαπάνες του Smoothie Kale. Είναι υπέροχο να έχετε επιλογές, σωστά;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τώρα που πιστεύω γι ‘αυτό, όταν δήλωσα ότι η συσκευασία μακιγιάζ είναι εξαιρετικά ζωτικής σημασίας για μένα, θα έπρεπε να δηλώσω πραγματικά ότι είναι εξαιρετικά ζωτικής σημασίας για συγκεκριμένες κατηγορίες προϊόντων.

Όπως, αν είναι στον προϋπολογισμό μου, θα πάρω συνήθως όμορφα συσκευασμένα κραγιόν, σκιά ματιών, βρώμικες, κοκκινίζει καθώς και παλέτες, ενώ, πολύ, είμαι ευχαριστημένος με τους Mascaras του φαρμάκου καθώς και τους eyeliners ( υπό την προϋπόθεση ότι η υψηλή ποιότητα είναι καλή, προφανώς).

Με το τελευταίο, ακόμα και όταν είναι υψηλό τέλος, δεν παίρνω πραγματικά ότι το luxe συναίσθημα που έχω από αυτά τα άλλα προϊόντα (ειδικά τα κραγιόν). Καταλαβαίνεις τι εννοώ?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *