Ποιο είναι το τρέχον αγαπημένο αστάρι σας (ή εκκινητές) και γιατί;

0 Comments

Gurl, όταν αφορά το αστάρι, είμαι πιστός – όπως τα χέρια στον αέρα, μαρτυρώντας με τα μάτια μου κλειστά και το κεφάλι μου μέχρι τον ουρανό, Holling “Prrrrrimerrrrrr!” όπως τα δάκρυα τρέχουν τα μάγουλά μου και μια χορωδία παιδιών τραγουδά στο παρασκήνιο.

Μια μέρα σπάνια περνάει όταν το παρακάμψω. Το αστάρι είναι ως αναπόσπαστο στη ρουτίνα μακιγιάζ μου ως μαστίγιο και πλήρωσης φρυδιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Προσώπου

Ο κύριος λόγος που αγαπώ το πρόσωπο του προσώπου τόσο πολύ είναι, αρκετά ειλικρινά, τους καταδικασμένους πόρους μου! Το αστάρι κάνει την υφή των μάγουλων μου, το μέτωπο και τη μύτη φαίνεται πιο ομαλή, και είναι μια αρκετά ορατή διαφορά στην πραγματική ζωή και τις φωτογραφίες.

Για εκκινητές προσώπου, χρησιμοποιώ δύο (ακούγεται σαν overkill, ξέρω, αλλά λειτουργεί για μένα). Αρχίζω προετοιμάζοντας το δέρμα μου για το ίδρυμα χρησιμοποιώντας το Mac Prep + Prime Natural Radiance ($ 41) σε όλο το πρόσωπό μου, το οποίο κάνει όποιο ίδρυμα i στρώμα πάνω του “κάθονται” καλύτερα και διαρκούν περισσότερο.

Αφού δώσετε προετοιμασία + prime ένα λεπτό ή δύο για να βυθιστεί, πηγαίνω πίσω με το Smashbox Pore μειώνοντας τη φινίρισμα φωτογραφιών ($ 39), το οποίο εντοπίζω απευθείας στα μήλα των μάγουλων μου, τη μύτη μου και γύρω από το στόμα μου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Ουσιαστικά, η φωτογραφία φινιρίσματος λειτουργεί σαν επικόλληση ή στόκος, γεμίζοντας τυχόν ανομοιογενές βυθίσεις και πόρους στο δέρμα για να κάνουν θεμελίωση, σκόνη και ρουζ φαίνεται πολύ πιο ομαλή και μεταξένια.

Ματιών

Έχω τρελή αγάπη για τους εκκινητές των ματιών, αλλά αν φτάσουμε στις λεπτομέρειες του Nitty-Gritty για τα οποία και γιατί, θα είμαστε σοβαρά εδώ μέχρι την Τρίτη.

Έτσι, για τα μάτια μου, η σύντομη απάντηση είναι ότι συνήθως χρησιμοποιώ κάποιο συνδυασμό των εξής: NARS PRO-PROW TIMOGE από μόνη της, ή με κατσαρόλα Mac βαφής σε μαλακή ώχρα ή ζωγραφική λείανση στην κορυφή.

Όσον αφορά τους άλλους εκκινητές …

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως και οι εκκινητές για τα χείλη και οι εκκινητές για τις βλεφαρίδες – δεν χρησιμοποιώ πραγματικά κανένα από αυτά συχνά, αλλά αναρωτιέμαι αν έπρεπε.

Τι συμβαίνει με εσάς, ο φίλος μου; Ας μιλήσουμε εκκινητές. Ποιο είναι το τρέχον αγαπημένο αστάρι σας (ή εκκινητές) και γιατί;

Η φιλική γοητεία της γειτονιάς σας,

Karen


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *