Εύκολα καθημερινά στυλ μαλλιών για τις ημέρες των σκύλων του καλοκαιριού, την ημέρα 2: υφή, κούκλες

0 Comments

καθώς και για πολύ περισσότερους θερμοσίφωνες στυλ μαλλιών για τις ημέρες των σκύλων του καλοκαιριού, επιθεωρούν …

Ημέρα 1: Το υφασμένο θαύμα

Peep αυτά τα ηλιόλουστα κυματιστά κύματα, γατάκι γάτα! – Δηλαδή, αν μπορείτε να περάσετε από αυτό το πλούσιο χείλος. (Είναι Chanel Le Rouge Crayon de Couleur Jumbo Longwear Mat Mat Crayon σε 269 αποτελέσματα από τη συλλογή φθινοπώρου.)

Διαβάστε παρακάτω για ψύχρα, χαλαρωτικά κύματα που είναι επίσης μοντέρνα (τουλάχιστον πιστεύω έτσι).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε αντίθεση με τα κύματα στην παραλία Waikiki, όπου, εγώ, εγώ, δεν με παίρνει 15 λεπτά για να κουπί έξω στη σειρά surf με τα χέρια μου σε ένα μεγάλο longboard δύο φορές το ύψος μου, που ρίχνει αυτά τα ηλιόλουστα κύματα διαρκεί λιγότερο από πέντε λεπτά.

Και ναι, μπορώ να νιώσω τα επιπλέον όπως; που προέρχεται με την οθόνη από τη φυλή μαλλιών μου καλύτερα τώρα. Καταλαβαίνετε ποιοι είστε! Χτυπάτε να αναβοσβήνετε πολύ περισσότερο από μερικές επιπλέον φορές κάθε πρωί καθώς πάντα καταλήγουν με μόλις πέντε λεπτά για να το στυλ που σφουγγαρίσουν. Είμαι εδώ για εσάς, homegirl.

AnyWho … Να έχετε κατά νου χθες τα πλεξούδες; Yup, αυτή είναι η επόμενη μέρα, καθώς και σαν χθες, αυτό δεν χρειάζεται κανένα είδος ζεστού στυλ. Όταν και πάλι, χρησιμοποίησα κάποιες οδοντωτές πηγές, συμπεριλαμβανομένου του στεγνού σαμπουάν της χρυσού λαγού Κερί, ένα υπέροχο κερί ψεκασμού Stylin για να διαχωρίσετε τα σκέλη σας για μεγάλη δομή (πόσο μεγάλη είναι αυτή;).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Ακολουθεί πώς λειτουργεί …

1. Τραβήξτε το έξω

Δεδομένου ότι προετοιμάστηκαμε τις πλεξούδες μας χθες για τα σημερινά κύματα (χρησιμοποιήσαμε ένα ενυδατικό πετρέλαιο μαλλιών καθώς και ένα ευπροσάρμοστο hairspray), αυτό το πρώτο μέρος θα έπρεπε να είναι πολύ εύκολο.

Αφαιρέστε τα ελαστικά των μαλλιών σας, καθώς και προσεκτικά κουνήστε το πλεξούδα (ή τα πλεξούδα), απελευθερώνοντάς τα σε χαλαρά κύματα με τα δάχτυλά σας.

Εκτελέστε τα δάχτυλά σας με μερικές φορές για να διαχωρίσετε τα σκέλη …

Εάν πραγματικά κάνατε αυτό το βήμα καθώς και έβγαλε το Braid / s χθες το βράδυ, επεξεργαστείτε οποιοδήποτε τύπο κόμβων με τα δάχτυλά σας ή ένα ευρύτρικό χτένα σήμερα το πρωί. Εάν δεν το κάνατε, καθώς και εσείς κοιμήσατε με τα πλεξούδα σας στα μαλλιά σας (που έκανα αυτό που έκανα), πιστεύω ότι είναι πιο εύκολο …

Χθες το φιλί καλής νύχτας από το Tabby Boy μου
2. Αναζωογονήστε αυτές τις ρίζες

Ελαχρίψτε τις δεύτερες ρίζες σας με ένα στεγνό σαμπουάν, σπάζοντας σε σύντομες εκρήξεις καθώς και συγκεντρώνοντας πολλά από το ξηρό σαμπουάν στο στέμμα καθώς και γύρω από τα κτυπήματα σας για μεγάλες προσφορές ανελκυστήρα.

3. Προσθέστε το διαχωρισμό καθώς και η απαλότητα

Εργαστείτε ένα εύκαμπτο, κερί υφή με τον μεσαίο άξονα καθώς και τα άκρα (συγκεντρώνοντας στα άκρα) για να ορίσουν καθώς και να διαχωρίζουν τα κύματα σε τεμάχια.

Μου αρέσει ο τύπος flash που ολοκληρώνει το κερί ψεκασμού δεδομένου ότι είναι χωρίς βαρύτητα, έτσι τα μαλλιά μου διατηρούν μέγιστη ένταση, επειδή είμαι όλοι σχετικά με αυτή την τεράστια ζωή μαλλιών αυτές τις μέρες, lol! Είναι ομοίως μαλακό κρατήστε, ώστε να μπορώ να τρέξω τα δάχτυλά μου με τα σκέλη μου τραγανή.

4. Θαυμάστε τα υφή σας, τα κούκλες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και αυτό είναι! Κύματα χωρίς οποιοδήποτε τύπο ζεστού στυλ ή πραγματικής προσπάθειας, για το θέμα αυτό.

Η φιλική κοινότητα του κοινού γοητεία σας,

Karen


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *