Μια πρόσφατη αποκάλυψη

0 Comments

συνθέτει μια σημείωση στον καθρέφτη με το κραγιόν σας εάν πρέπει να …
Κορίτσι, συνειδητοποίησα την περασμένη Δευτέρα νύχτα ότι πραγματικά, πραγματικά, αληθινά, πραγματικά, πραγματικά, να κρατήσει τις τσάντες απορριμμάτων στο αυτοκίνητό σας.

Όπως και εύκολα διαθέσιμες σακούλες σκουπιδιών που μπορείτε να πάρετε από το κάθισμα του οδηγού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ανησυχούσα αυτή την εκπληκτικά εκπληκτική αποκάλυψη επειδή, όπως οδήγησα σπίτι από το γυμναστήριο, έριξα στο στόμα μου … και ο Fyi, ρίχνοντας στο στόμα σου είναι απολύτως απαίσιο. Δεν το προτείνω καθόλου.

Ήταν στη μέθοδο του House από την τάξη Hiit, καθώς πιστεύω ότι καταλαβαίνω γιατί συνέβη.

Ακριβώς πριν φύγω από το γυμναστήριο, έκανα ένα σημαντικό μπουκάλι νερό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Πλευρική σημείωση: Έχω μια πραγματικά δύσκολη στιγμή να θυμηθώ να κάνω όλα τα καλά πράγματα-προπόνηση πράγματα που δηλώνουν ότι αναμένεται να κάνετε το καλύτερο μετά την άσκηση, όπως πίνοντας επαρκές νερό καλύτερα καθώς και τρώει ένα υγιεινό γεύμα ( Ή τουλάχιστον ένα σνακ) μέσα σε 20 λεπτά, ωστόσο γίνω πολύ καλύτερα γι ‘αυτό, καθώς και επειδή είμαι πολύ πιο προσεκτικός από τη ρουτίνα μετά την προπόνηση μου, έχω αναρρωτήσει ταχύτερα καθώς και να αισθάνεστε πολύ καλύτερα την επόμενη μέρα.

Εν πάση περιπτώσει, είτε εργάστηκα σκληρότερα από ό, τι πίστευα ότι έκανα, ή εγώ έμαθα το νερό τόσο γρήγορα, αφού στο σπίτι, ένιωσα ότι το all-to-οικείο ακαθάριστο αίσθημα κομμάτια έρχονται στο λαιμό μου.

Παρουσιάστηκε τόσο γρήγορα. Ένα δευτερόλεπτο τραγουδούσα τον πολύ πρώτο στίχο του Lil ‘του Kim στη συντριβή σε σας, καθώς και το επόμενο έβλεπα αγωνία για κάτι να ρίξω κάτι να ρίξω.

Ήταν έτοιμος να καταλήξει στην αγκαλιά μου, έτσι ναι … το κράτησα στο στόμα μου, τράβηξε, καθώς και ο Blechhh! – Vomit City.

Περιττό να πούμε, μια τσάντα σκουπιδιών (ή ένα άδειο μπουκάλι gatorade) θα είναι διαθέσιμο στο Handy!

Δεν καταλαβαίνω γιατί ποτέ δεν συνέβη σε μετοχές μια τσάντα σκουπιδιών στο αυτοκίνητο, αφού είναι τόσο χρήσιμες. μόλις ολοκληρώθηκε η κατανάλωση μπανάνας; Θέλετε τα αυτοκίνητά σας και το φορτηγό σας στην οσμή όπως η Eau de Nasty παλιά φλούδα μπανάνας; Ούτε καν! Κολλήστε αυτό το πράγμα σε μια τσάντα. Απαίτηση τροποποίησης μιας βρώμικης πάνας; Ρίξτε αυτό το sh * t (haha, κυριολεκτικά!) Σε μια τσάντα. Βγήκε σε κάποιο σκύλο poop; Μην φέρετε αυτά τα χάλια στο αυτοκίνητο! Πετάξτε αυτά τα παπούτσια σε μια τσάντα, καθώς και τα πλυντήρια στο σπίτι.

Έτσι, σημειώστε για τον εαυτό σας, καθώς και να σας σημειώσετε, κρατήστε μια τσάντες απορριμμάτων ζευγάρι στο αυτοκίνητο.

Είμαι απλά λέω … καλύτερα τώρα αν μπορείτε.

Και δεν πρέπει ποτέ να πετάτε ποτέ στο στόμα σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η φιλική κοινότητα του κοινού γοητεία σας,

Karen

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. TGIF!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *