R + Co Palm Springs Προ-Σαμπουάν Μάσκα θεραπείας: Scrunchin ‘Όπως και το 1988

0 Comments

σαν μια απόδραση για τη χαίτη σας!
Είστε έτοιμοι να σερφάρετε κύμα μετά το κύμα της Nostalgia της δεκαετίας του ’80; Εάν είστε, κορίτσι, το μόνο που έχω να δηλώσω είναι R + Co Palm Springs Προ-Σαμπουάν Μάσκα θεραπείας! Θα σας πάρει εκεί, αφού είναι ένα μους … και αν ήσασταν μια εντυπωσιακή tween στη δεκαετία του ’80 που είχαν μια σπειροειδή περόνη όπως η δική σας αληθινά, μπορείτε να κρατήσετε στο μυαλό να τοποθετήσετε τους τόνους μους στα μαλλιά σας.

Τουλάχιστον, αυτό είναι ένα από τα πράγματα που θυμάμαι για τα τέλη της δεκαετίας του ’80. Ήμουν πάντα σπρώχοντας το μους στα μαλλιά μου, καθώς και το είδος της διασκέδασης για να το κάνει με αυτή τη θεραπεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνήθως, οι μάσκες προ-σαμπουάν έχουν μια παχιά, μια συνοχή που μοιάζει με λοσιόν όπως ένα μαλακτικό μαλλιών, ωστόσο το R + CO αρέσει να πιέζουν τα όρια καθώς και να κάνουν τα πράγματα διαφορετικά. Το Palm Springs είναι ένα ελαφρύ, ευάερο μους, καθώς και η ενυδατική φόρμουλα έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τα κατεστραμμένα μαλλιά.

Το εφαρμόζετε σε υγρά μαλλιά πριν από το σαμπουάν σας, αφήστε το να καθίσει για οπουδήποτε από πέντε λεπτά σε μερικές ώρες. καθώς μπορώ ακριβώς να δηλώσω ότι αν έχετε μερικές ώρες για να σκοτώσετε ενώ η μάσκα μαλλιών σας κάνει το πράγμα του, είμαι τόσο ζηλιάρης;!

Μετά από αυτό, εσείς λοιπόν στο ντους, ξεπλύνετε το, σαμπουάν, κατάσταση καθώς και το στυλ ως συνήθως.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Πάρτε με πίσω στο 1988 …

Το Palm Springs περιέχει ένα μικτό ποτό εξαρτημάτων για να φέρει την πλάτη ενυδάτωσης σε τρίχες που έχουν υποστεί έγχρωμη ή θερμοσίφωνες … ή οποιοδήποτε είδος τύπου μαλλιών που μπορεί να χρησιμοποιήσει τη βοήθεια. Έχει βούτυρο Shea, Argan Oil καθώς και φυτικά εκχυλίσματα για ενυδάτωση καθώς και ενισχύει τους κλώνους, ενώ ταυτόχρονα φροντίζοντας το τριχωτό της κεφαλής σας. Επιπλέον, εκτός από τη χρήση του ως μάσκα μαλλιών, μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε ως ένα συγκλονιστή ρουτίνας (ή ένα πλύσιμο κλιματισμού) μετά το σαμπουάν σας. καθώς και μυρίζει εκπληκτικό, όπως το οικολογικό τσάι με λεμόνι!

Όταν το χρησιμοποιώ ως μάσκα προ-σαμπουάν, πρέπει να πω, όμως, είναι λίγο απογοητευτικό, αφού ποτέ δεν μπορώ να πω ακριβώς το πόσο μους είναι τόσο πολύ μούσε, σε αντίθεση με τις περισσότερες θεραπείες προ-σαμπουάν, όπου φτάνετε σε ένα σημείο Όταν αναγνωρίζετε ότι τα μαλλιά σας έχουν απορροφήσει τι πρέπει να απορροφήσει, ώστε να σταματήσετε. Ωστόσο, τα μαλλιά μου συνεχίζουν να το πιπιλίζουν!

Ίσως είναι δεδομένου ότι η σφουγγαρίστρα μου είναι διψασμένη. Δεν ξέρω. Το μόνο που καταλαβαίνω είναι ότι είναι τόσο απλό να συνεχίσετε να εργάζεστε mous mousse στο χαίτη μου (επομένως οι 80s flashbacks).

Θέλω να πω, είναι διασκεδαστικό καθώς και όλα, ωστόσο αισθάνομαι σαν να χρησιμοποιώ τη μέθοδο καθώς και πολλά από αυτά, καθώς και αυτά τα πράγματα δεν είναι φθηνά. Είναι $ 29 ένα μπουκάλι.

Ναι, πρέπει να είναι μια τακτική θεραπεία, οπότε δεν αναμένεται να το χρησιμοποιήσετε καθημερινά, ωστόσο μπορώ απλά να δω τον εαυτό μου να φλεγά με αυτό το μπουκάλι σε δύο συνεδρίες.

Όσον αφορά τα αποτελέσματα … είναι αρκετά καλά. Αν αφήσω αυτό να καθίσει για 30 λεπτά, στη συνέχεια, το σαμπουάν, η κατάσταση καθώς και το στυλ που συνήθως, παρατηρώ μια μικρή διαφορά στην ακτινοβολία καθώς και η απαλότητα των μαλλιών μου, καθώς και είναι λίγο πιο εύκολο να το στυλ, ωστόσο δεν θα ήθελα ‘t τηλεφωνική κλήση των αποτελεσμάτων που αλλάζει ή οτιδήποτε άλλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εάν ψάχνετε κυρίως για υγρασία Mane, πιστεύω ότι η υψηλή κατάδυση, το θρυλικό φύλλο άδειας R + CO, είναι η μέθοδος που πρέπει να πάτε. Είναι Hella ενυδάτωση, ωστόσο είναι επίσης ελαφρύς καθώς και δεν ισοπεδώνει τα μαλλιά μου. Επιπλέον, μαλακώνει πραγματικά καθώς και το Takames Frizz. Είμαι τόσο αφοσιωμένος σε αυτό που κρατώ ένα εφεδρικό μπουκάλι γύρω. Είναι τόσο σοβαρό.

Ο φιλικός της κοινότητας ομορφιάς σας,

Karen


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *