Μου είχατε στο Aloha, το φορτίο! Το Cargo Restricted Edition Summertime SyneShadow συνδυασμός

0 Comments

Aloooooha, Cargo! Δεξιόστροφα από το φορτίο που με είχατε στο συνδυασμό Aloha σκιά ματιών στην επάνω δεξιά δεξιά: τα κολυμβητικά φορτηγά ανθεκτικά στο νερό παλτό, το Cargo Color Sticks σε κρίσιμη δυτική καθώς και Maui, καθώς και το Cargo Swimmables Lampwear Shadows στο Morro Bay καθώς και τον κόλπο Hudson
Κάνω αυτό το πράγμα συχνά (μερικές φορές; όλη την ώρα!) Όταν επιστρέψω από ένα ταξίδι, όπου πιστεύω πίσω στο σημείο όπου ήμουν καθώς και αυτό που έκανα την προηγούμενη μέρα, ή την εβδομάδα πριν, σε αυτόν τον ακριβή χρόνο, Όπως, αυτό που έκανα στη Χαβάη ακριβώς μία εβδομάδα πριν από τις 9:05 π.μ., καθώς και αυτό το να το κάνω μέχρι το φρέσκο ​​φανταστικότητα του ταξιδιού να εξασθενεί από τη μνήμη μου …

Πιστεύτηκα για τη Χαβάη σήμερα το πρωί καθώς έπεσα ένα φλιτζάνι καφέ kona στο ιερό της γυναίκας. Επιθυμώ ότι ήμουν εκεί σήμερα … le sigh!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για να νιώθω λίγο καλύτερα για τα νησιά, έσπασε τα $ 34 φορτίου που με είχατε στην παλέτα Aloha σκιά ματιών, η οποία έχει χρώματα εμπνευσμένα με τη Χαβάη καθώς και ένα θέμα της Χαβάης.

Aloha, Swatches!
Το που με είχε στο Aloha Le Summertime συνδυασμός έχει 12 σκιές σε σκόνη που εμφανίζονται αποκλειστικά σε αυτό, καθώς και περιλαμβάνει ένα αρκετά μαλακό διπλό-τελείωτο καθαρό καθώς και ένα μαύρο eyeliner, το οποίο, παρεμπιπτόντως, είναι Epic!

Καταλαβαίνω ότι είναι λίγο περίεργο να εμμονή σε μια μαύρη επένδυση σε ένα συνδυασμό που επίσης αποτελείται από εντυπωσιακά χρυσά, καθώς και πορφυρό (επίσης κατανοητό ως “my summertime jams”), ωστόσο η επένδυση … είναι πλήρες μέγεθος, μαύρο , καθώς και απολύτως κολλάει στο βήμα μου καθώς και γραμμές νερού. Επιπλέον, δεν κινείται! Είναι υπέροχο, καθώς και τώρα, όπως το μακιγιάζ Weirdo I AM, πρέπει να το αναζητήσω σε πολύ περισσότερες αποχρώσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Χρησιμοποιώ το συνδυασμό στα καπάκια μου, το φορτηγό κολλητικών stick stick στο Morro Bay στην κατώτερη γραμμή βλεφαρίδων μου, καθώς και τα χρωμάτων χρώματος φορτίου στο Maui, καθώς και η κρίσιμη Δύση αναμειγνύεται μαζί στα μάγουλά μου καθώς και τα χείλη.

Όσο για τις σκιές στην παλέτα; Λοιπόν, είναι εντάξει. Στην πλάγια πλευρά. Δεν καταλαβαίνω ακριβώς πώς αισθάνεστε για τη χρωστική ουσία των ματιών σας, καθώς οι απόψεις ποικίλλουν συνήθως σε αυτό. Υπάρχουν μεγάλες προσφορές διαφορετικών κατασκηνώσεων. Ορισμένες γυναίκες (και τα χρωστικά) όπως οι χρωστικές τους για να προσεγγίσουν καθώς και να τους χτυπήσουν δύσκολα σε όλη την λεία, καθώς και τους άλλους, όπως οι χρωστικές σκιώδους τους για να χαϊδεύουν τρυφερά τους γλουτούς τους.

Αυτός ο συνδυασμός είναι για το πλήρωμα του διαγωνισμού.

Μου αρέσει ένα μεγάλο μοτίβο ιβίσκου.
Είναι πολύ καλά σαν να μοιράζονται και με τις σκιές σε αυτό όταν τα παίρνετε στα καπάκια σας, καθώς και τα εργάζεστε γύρω, τα οποία εμφανίζονται γρήγορα, γεγονός που δείχνει ότι συνδυάζουν γρήγορα (και αυτό είναι πάντα ένα μεγάλο πράγμα). Ωστόσο, υποδεικνύει επίσης ότι εάν θέλετε έντονο, γεμάτο χρώμα, θα πρέπει να στρώσετε μια σκιά κρέμας κάτω από αυτά, είτε να τα εφαρμόσετε με μια υγρή βούρτσα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως μπορείτε να δείτε σε αυτές τις φωτογραφίες, ακόμη και όταν χρησιμοποιείται με μια υγρή βούρτσα, η σκιά Teal εξακολουθεί να μην είναι εξαιρετικά έντονη. Και πάλι, δεν πιστεύω ότι αυτό είναι ένα ding στο προϊόν, όμως. Απλώς εξαρτάται από την ακριβή πόση ένταση σας αρέσει.

Μερικές γρήγορες σημειώσεις σε άλλα προϊόντα φορτίου (τα οποία είναι από τη μακροπρόθεσμη γραμμή) που χρησιμοποιώ σε αυτή τη θέση:

Τα κολυμβητήρια φορτίου ανθεκτικά στο νερό μάσκαρα κορυφαία παλτό ($ 22): μια απομάκρυνση πάνω παλτό για να μετατρέψει μη αδιάβροχες μάσκα σε ανθεκτικά στο νερό mascaras. Λειτουργεί (και κρατάει μια μπούκλα τόσο καλά), ωστόσο το Ya ξέρουν … γιατί όχι μόνο να πάρετε ένα σωλήνα ανθεκτικής μάσκαρα αντ ‘αυτού;

Cargo color Sticks in crucial West as well as Maui ($28 each): sheer multi-use cream sticks for lips as well as cheeks with a satin finish. Το Maui είναι ένα βαθύ, ζεστό ροζ, καθώς και η κρίσιμη δυτική είναι ένα ροδαικό ροζ κοράλλιο. They last about four hours on my cheeks as well as two on my lips. Good, if you’re going for a no-makeup makeup look.

Cargo Swimmables Longwear shadow Sticks in Morro Bay as well as Hudson Bay ($20 each): These dry instantly after you apply them (so they aren’t the simplest things to blend), however they last a loooong time.

The fluffy powder grains in the combination are on the somewhat larger side (again, just like as well Faced), so expect a bit of fallout, however thinking about that you get the combination as well as the incredible black eyeliner for $34, that’s not as well shabby, tabby. I believe it’s a adorable set as well as a quite great value, as well as it’s at Kohls ideal now if you’re interested.

Η φιλική σας κοινότητα προσφυγή εξαρτημάτων,


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *