Η αστική αποσύνθεση γυμνό φωτισμένο τρίο: μια όαση πυρίτη στο λυκόφως

0 Comments

αστική αποσύνθεση γυμνό φωτισμένο τρίο (έρχεται σύντομα για διακοπές 2016)
Αναδυόμενη σαν μια υπολειμματική πεταλούδα από έναν καθρέφτη Χρυσάλη, ένα σημάδι τόσο λαμπερό και τόσο λαμπερό που τα σύνορα σε μεταλλικό ήταν μία από τις πιο καυτές τάσεις μακιγιάζ τα τελευταία χρόνια. Εάν είστε ένας φίλος για λάμπει με καθρέφτη, ίσως θελήσετε να πάρετε το νέο αστικό τερματισμό γυμνό φωτισμένο τρίο στα ζυγωματικά σας, ASAP.

Αστική αποσύνθεση γυμνό φωτισμένο τρίο
Με τρεις νέες αποχρώσεις της Hella της UD Hella Shiny Highlighting σκόνη, αυτή η περιορισμένη έκδοση $ 36 διακοπών, που έρχονται σύντομα για διακοπές 2016, είναι όλα σχετικά με το bling.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρώτον, υπάρχει πυρίτης, μια χρυσή σαμπάνια …

Στη συνέχεια, η όαση, ένα δροσερό taupe με ασημένια λάμψη.

Τέλος, το λυκόφως, ένα λαμπερό, ιριδίζον ροζ.

Και οι τρεις αποχρώσεις έχουν ένα εξαιρετικά αντανακλαστικό φινίρισμα και είναι επίσης πολύ εύκολο να συνδυαστούν πάνω από το γυμνό δέρμα ή το μακιγιάζ.

Η αστική αποσύνθεση γυμνό φωτισμένο τρίο: δείγματα
Έχω φορέσει τις γυμνές φωτιζόμενες σκόνες αστικής αποσύνθεσης πριν, και μου αρέσει πόσο εντυπωσιασμένος μπορεί να φανεί, ιδιαίτερα όταν στέκεστε δίπλα σε μια φωτεινή πηγή φωτός (όπως ένα έκκεντρο φλας) και μπορώ να βρω τρόπους για να τους δουλέψω για μένα , ακόμη και με την τρέχουσα μεγάλη κατάσταση πόρων μου … αλλά παίρνει κάποιο φινίρισμα, και είμαι σε ένα σημείο όπου δεν έχω πραγματικά την υπομονή hop μέσα από πολλά στεφάνια.

Πώς έλαβα εδώ; Έλλειψη ύπνου κυρίως, lol!

Ειλικρινά, τουλάχιστον για τώρα … Θέλω εύκολα highlights, και θέλω λεπτή highlights, οπότε παρακαλώ μου ένα τηγάνι από κλεψύδρα σε σκόνη φωτισμού περιβάλλοντος σε ακτινοβόλο φως πριν πάτε. σας ευχαριστώ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η φιλική σας γειτονιά έκκληση εξαρτημένη,

Karen

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *