Σε μια κλίμακα 1-10, όπου βρίσκεστε από την άποψη του πόσο εμπλεκόμενου / βαρύ μακιγιάζ σας ήταν πρόσφατα;

0 Comments

Αυτή η μακιγιάζ έλαβε 15 λεπτά (που πρόκειται για το μόνο που μπορώ να διαχειριστώ αυτή τη στιγμή)
Σε μια κλίμακα 1-10, με το 1 να είναι σχεδόν οποιοδήποτε μακιγιάζ με οποιονδήποτε τρόπο και 10 να είναι πλήρης-on Diva Drag Queen Tream,

Βλέποντας πώς, λίγο, το μόνο που έχω φορέσει πρόσφατα δεν ήταν πολύ με οποιονδήποτε τρόπο (καλά, επιτρέψτε μου να διευκρινίσω ότι … δεν ήταν πολύ για μένα, δεδομένου ότι η ιδέα μου για “δεν ήταν πολύ Καθόλου “μπορεί να είναι πολύ περισσότερο από το μέσο όρο gal, λαμβάνοντας υπόψη ότι αγαπώ το χρώμα του προσώπου και όλα.), θα έβαλα τον εαυτό μου περίπου 4 ή 5 … ίσως ένα 4,5. Ή ένα στερεό 4,75; ΧΑΧΑΧΑ! Ας πούμε απλά ότι είμαι smack dab στη μέση στις 5.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ειλικρινά, με τις ταραχώδεις διακοπές και ένα μικρό ταξίδι που ρίχνεται στην κορυφή – συν την ανικανότητά μου να καθίσει ακόμα για πολύ καιρό (η εγκυμοσύνη με έκανε θρυμματισμένο, yo!) – το μόνο που μπορώ να διαχειριστώ είναι ό, τι μπορώ να συμπιέσω σε 15 λεπτά.

Και έχω επίσης σε πολύ πιο φυσική κοιλιά πρόσφατα. Υποθέτω ότι περνάω από μια φάση … Θέλω να πω, συχνά θέλω να κάνω όλα τα διασκεδαστικά extras μακιγιάζ – το επιπλέον περίγραμμα, την ανάμειξη, την επίστρωση, το παιχνίδι με διαφορετικές υφές και τελειώσεις – και μου αρέσει να φοράω “βαρύτερο” “Μακιγιάζ, επίσης, γιατί, καλά, είναι διασκεδαστικό, και μπορεί να είναι μια μεγάλη καλλιτεχνική πρίζα όταν έχω το χρόνο, την ενέργεια και την υπομονή γι ‘αυτό, αλλά ιδανικό τώρα, όμως, είμαι όλοι για το δέρμα που μοιάζει με πραγματικό δέρμα (που δεν απαιτεί πολλή προσπάθεια) και ένα ελαφρύ άγγιγμα χρώματος και ορισμού στα μάτια και τα μάγουλά μου.

Το πιο απομακρυσμένο θα πάω από την άποψη του χρώματος Τον τελευταίο καιρό ήταν στα χείλη μου, γιατί για μένα νομίζω ότι είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να κάνει αντίκτυπο που δεν απαιτεί τόνους εργασίας. Κρατάω μερικά γυμνά χείλη χείλη στην τσάντα μακιγιάζ μου (ένα ανόητο combo που λειτουργεί με τα πάντα: Mac Cremesheen κραγιόν σε μόνο εσένα από τη συλλογή Ellie Golding και Nars Lipgloss στο Chihuahua), μαζί με μερικές φωτεινότερες επιλογές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Για φωτεινούς, εξακολουθώ να τους αρέσει εύκολο, και έχω αρκετές κόκκινες, πορτοκάλια και ροζ στην τσάντα μου από τη συλλογή Mac Velvetease Lip μολύβι (οτιδήποτε πηγαίνει, λωρίδα εραστής, απλά ο τύπος μου και απλά προσθέστε ρομαντισμό) επειδή είναι σαν το χείλος Μολύβια και ματ κραγιόν σε ένα, έτσι ώστε να μην πάρουν πολύ αναστάτωση.

Εσυ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ?

Σε μια κλίμακα 1-10, όπου βρίσκεστε από την άποψη του πόσο εμπλεκόμενου / βαρύ μακιγιάζ σας ήταν πρόσφατα;

1 – Δεν είμαι πραγματικά να φορτώσω πολύ μακιγιάζ ιδανικό τώρα

2

3

4

5

6

7

8

9

10 – Full-on Diva Drag Queen Fabuly!

Προβολή αποτελεσμάτων

Φόρτωση …

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η φιλική σας γειτονιά έκκληση εξαρτημένη,

Karen

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. Χαρούμενη ημέρα Hump!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *