Ένα Mac Jade Jagger Πρόσωπο της ημέρας με χρυσή λάμψη μεταλλοποιημένη σκιά ματιών X 4

0 Comments

Όταν ο στόχος είναι ο διάδρομος σας …
Ψηφίζω ότι όλοι φορούμε μαλακά μακιγιάζ glam για το στόχο που τρέχουν από αυτή την ημέρα προς τα εμπρός.

Έχει αποφασιστεί!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν δεν υπάρχει τίποτα άλλο, νομίζω ότι θα έκανε τον κόσμο ένα πολύ πιο ενδιαφέρον μέρος, lol!

Αλλά σοβαρά, είμαι κανονικά barefaced όταν πηγαίνω στο στόχο επειδή #momlife, εκτός αν αισθάνομαι φιλόδοξος, οπότε θα μπορούσα να σπρώξω τις βλεφαρίδες μου – μπορεί – αλλά απλά έπρεπε να πάω εκεί με Mac Jade Jagger. Είναι τόσο όμορφο! Δεν είμαι αυτός ο εκστατικός για μια συλλογή MAC σε μεγάλο χρονικό διάστημα.

Gimme Εύκολη glam κάθε μέρα της εβδομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Φοράω το ρουζ στην επάνω δεξιά, το κόκκινο κραγιόν ιδανικό δίπλα το, το quad στα αριστερά και το μπρονζή στο κάτω αριστερό μέρος.
Η συλλογή είναι le και σχετίζεται με την επιλογή Mac Counters και την ιστοσελίδα MAC 14 Δεκεμβρίου.

Αυτό ήταν στην πραγματικότητα το πρόσωπό μου την τελευταία Παρασκευή, αλλά μόλις πήρα γύρω για να δημοσιεύσω τις φωτογραφίες. Είναι ένα ζεστό, σαρωμένο Bronzed καφέ καπνιστό μάτι με ροζ μάγουλα και μαλακό κόκκινο χείλος.

Χρησιμοποίησα το Rose Gold Shimmer σε σατέν Shimmer μεταλλαξιοποιήστε το Skinfinish για να τονίσει τα ζυγωματικά μου και τη μύτη μου.

Οι σκιές σε αυτό το quad, χρυσή λάμψη μεταλλοποιημένη σκιά ματιών x 4, είναι πολλά όπως τα ψητά σκιά ματιών στο Chanel.
Έκανα κάτι για αυτή την εμφάνιση που κάνει τα καπνισμένα μάτια περίπου 1.000 φορές ευκολότερο, btw. Είναι ένα τέχνασμα για να ξεκινήσετε ένα άλμα ξεκινώντας από τις φωτεινές σας καπνιστές. Στέλεσα δύο προϊόντα κρέμας μαζί, ένας αναπτήρας και ένας πιο σκούρος, στα καπάκια μου πριν εφαρμόσω τη σκιά ματιών σκόνης στο quad. Επειδή οι κρέμες είναι πολύ πιο εύκολο να σκοντάψουν γύρω από τις σκόνες, είναι εύκολο να tweak πόσο ψηλά παίρνετε το πιο σκούρο χρώμα και να χαρτογραφήσετε ολόκληρο το συνολικό σχήμα του καπνιστή σας όταν το κάνετε με αυτόν τον τρόπο.

Η ελαφρύτερη σκιά κρέμας, η οποία χρησιμοποίησα ως μια all-over βάση στα καπάκια μου, ήταν ζεστό ματ καστανό δάγκωμα έκκληση πολλαπλών ραβδί σε με μεσαΐα, και η σκοτεινότερη κρέμα (τεχνικά, είναι μια κρεμώδη επένδυση) ήταν το Mac Teddy Eye Kohl, το οποίο εγώ εφαρμοστεί κατά μήκος της γραμμής μου και μόλις μόλις ελάχιστα στην πτυχή. Στη συνέχεια, αναμειγνύω τα άκρα του Teddy σε μεσαΐα και εφαρμόζουμε τη σκιά του ροζ χρυσού και το καφέ από το τετράγωνο στην κορυφή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δοκιμάστε αυτή την κρέμα ένα από αυτές τις μέρες! Ορκίζομαι ότι θα διευκολύνει τα καπνιστά σας μάτια.

Η φιλική σας γειτονιά έκκληση εξαρτημένη,

Karen


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *