Κυριακές με καρτέλες Η γάτα, μακιγιάζ καθώς και μασκότ blog ομορφιάς, νοί. 626

0 Comments

Οι καρτέλες μαζί με σχεδόν όλους.

Σχεδόν, με εξαίρεση τους λίγους ανθρώπους, καθώς και τις γάτες, συμπεριλαμβανομένης της επιχείρησης Nemesis Harris, ο οποίος διοργάνωσε μια εχθρική προσπάθεια εξαγοράς των καρτέλας των βιομηχανιών αιλουροειδών, LLC πριν από λίγα χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αποτυχία, φυσικά. Οι καρτέλες υπεράσπισαν την κυριότητα της επιχείρησης αγοράζοντας όλες τις εξαιρετικές μετοχές από τα άλλα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου των Διοικητικών Συμβούλων (δεν έβλαψαν ότι έστειλε επίσης πακέτα φροντίδας κονσερβοποιημένου τόνου σε σάλτσα).

Παρόλο που είχε νικήσει, ο Χάρις δεν άφησε ποτέ. Συνέχισε να βασανίζει τις καρτέλες για χρόνια, προσπαθώντας συνήθως να γλιστρήσει σε επιχειρηματική ιδιοκτησία. Ευτυχώς, οι καρτέλες ήταν πάντα εδώ για να το προστατεύσουν.

Όταν οι καρτέλες πέρασαν πέρυσι, πιστεύουμε ότι ο Harris θα παρέχει καθώς και να ορίσει τα αξιοθέατά του σε μια νέα επαγγελματική κατάκτηση.

Αλλά προφανώς αυτό ήταν ευσεβής σκέψη …

Rosie στο Harris, “κατεβείτε από την ιδιοκτησία μας!”

Rosie καθώς και εγώ πάω για βόλτες τα πρωινά της Κυριακής τώρα, όπως οι καρτέλες καθώς και εγώ χρησιμοποιήσα.

Δεν παίρνει επιχειρηματική ασφάλεια μάλλον τόσο σοβαρά όσο οι καρτέλες. Είναι περισσότερο για τον έλεγχο καθώς και να πάρει τη λαβή της γης, να χτυπήσει σε βλαστούς γρασίδι, καθώς και να παρακολουθεί τις περιφερειακές γαλοπούλες.

Αλλά η παραδοχή που εμφανίστηκε σήμερα το πρωί;

Yup, Harris.

Και η Rosie δεν είχε κανένα τύπο του. Κατασκευάστηκε αμέσως ότι οι καρτέλες Οι βιομηχανίες αιλουροειδών, η LLC ήταν ακόμα εκτός ορίων, καθώς θα έπρεπε να προχωρήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν καταλαβαίνω αν πήρε το μήνυμα, ωστόσο ελπίζω έτσι. Το έκανε δυνατά καθώς και σαφώς.

Video Playerhtts: //www.makeupandbeauteryblog.com/wp-content/uploads/2020/09/rosie-harris-cat-standoff.mp4

00:00
00:00
00:12

Ο φιλικός της κοινότητας ομορφιάς σας,

Karen


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *