Από το Chanel Spring-Summer 2018 Συλλογή: Mare-Chiaro Stylo Yeux αδιάβροχο eyeliner, ή “Όταν το πράσινο είναι καλό”

0 Comments

Mare-Chiaro, ένα όμορφο φωτεινό κιτρινωπό πράσινο από την συλλογή Chanel Spring-Summer 2018
Έτσι, συλλέγομαι πολλά πράγματα. Όπως, καλύτερα τώρα που συλλέγουμε σπασμένα στυλό, προφανώς. ΧΑΧΑΧΑ! Έχω έξι από αυτά στο γραφείο μου, και κανένας από αυτούς δεν δουλεύει. Απλά πρέπει να τα πετάξω μακριά …

Δεν ξέρω τι είναι το πρόβλημά μου. Νομίζω ότι θα μπορούσα να είμαι ένα hoarder στην εκπαίδευση …

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην πραγματικότητα, ξέρω ότι είμαι, και πρέπει να πολεμήσω την επιθυμία να συσσωρευτεί καθημερινά, αλλά αυτή είναι μια άλλη ιστορία για άλλη μια φορά! Ahem.

Συλλέγομαι επίσης μολύβια … Chanel μολύβια eyeliner, δηλαδή. Και αν δεν ξέρετε για τη γραμμή Stylo Yeux, επιτρέψτε μου να βράστε τον κόσμο σας. Πιστεύω ότι είναι, τολμούν να το πω, τις καλύτερες επενδύσεις υψηλού επιπέδου γύρω.

Το Stylo Yeux είναι η γραμμή του κοκαλιάρικου σκουπιδιών του Chanel Twist-up, και η βασική μαύρη σκιά από τη μόνιμη γραμμή, 88 noir έντονη, είναι η μαύρη επένδυση μου και η παύση όλων των εποχών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Σοβαρά, θα μπορούσα να γράψω ένα βιβλίο των sonnets γι ‘αυτό και μερικές από τις αποχρώσεις Le είναι επίσης επική, όπως ο Noir Petrole και το θρυλικό πράσινο.

Η συλλογή Spring-Summer 2018 εισάγει ένα όμορφο $ 33 Le πράσινο που ονομάζεται Mare-Chiaro, ο οποίος είναι ένας δήμος στη Νάπολη, Ιταλία (Ευχαριστώ, Interwebz!), Chanel Global Creative μακιγιάζ και έγχρωμο σχεδιαστή Lucia Pica’s Hometown.

Πράσινα φτερά γατάκια, Meow!
Lovin ‘αυτό σε γραμμές βλεφαρίδων και νερού

Δεν είναι τόσο σκοτεινό όσο το θρυλικό πράσινο. Στην πραγματικότητα, τώρα που το σκέφτομαι, είναι οριακό του Teal. Έχει επίσης κίτρινο, λάμψη και υπαινιγμό μπλε σε αυτό (εάν κοιτάξετε προσεκτικά).

Υπάρχουν τόσο πολυάριθμα πράγματα που αγαπώ τη γραμμή Stylo Yeux, όπως πόσο καιρό διαρκούν στις γραμμές βλεφαρίδων και νερού. Αγαπώ επίσης πόσο ακριβείς και μικροσκοπικές προτάσεις είναι, επειδή μπορείτε πραγματικά να κατεβείτε ανάμεσα στις ρίζες μαζί τους και να σχεδιάσετε απίστευτα λεπτές γραμμές. Είναι επίσης πολύ αδιάβροχο.

Περισσότερα Shimmer από το Glitter
Το πράσινο είναι καλό!
Φορούσα τον Mare-Chiaro ενώ κόβω ένα κρεμμύδι την άλλη μέρα κατά τη διάρκεια μιας δοκιμαστικής εκτέλεσης της ετήσιας Lasagna γενεθλίων του Connor (γυρίζει δύο την Παρασκευή!) …

Αυτό το κρεμμύδι ήταν πρόθεση να με κάνει να κλαίει ένα ποτάμι των δακρύων, και από τη στιγμή που τελείωσα να το κάνω, έμοιαζα σαν να είχα δει το σημειωματάριο.

Αυτά τα δάκρυα ήταν σοβαρά, εντάξει!

Αλλά αυτό το eyeliner, το οποίο ήταν στις γραμμές ύδρευσης και τις γραμμές μου, δεν άρεσε.

Μερικά από τα άλλα χρώματα είναι λιγότερο ανθεκτικά, όμως. Με μερικούς από αυτούς, ιδιαίτερα οι ελαφρύτερες αποχρώσεις, πρέπει πραγματικά να τα ωθήσετε σε μέγιστη ένταση στις γραμμές νερού σας με πολλά στρώματα, αλλά η Mare-Chiaro είναι πολύ χρωματισμένη. Εάν εφαρμόζω δύο στρώματα, είμαι καλός. Mare-Chiaro is smooth, doesn’t skip and doesn’t transfer into my crease when I blink.

Καλό πράγμα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAC has a similar color called Undercurrent in their Pearlglide line, by the way, but it isn’t approved for use on the water line (I think Mare-Chiaro just works better, too).

Η φιλική γοητεία της γειτονιάς σας,

Karen


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *