Πάρτε γυαλιστερό πανέμορφο και ένα κρεμώδες φινίρισμα με το NARS Velvet Lip Glides

0 Comments

τα $ 26 nars Velvet Lip Glides
Ξέρετε τι συμβαίνει όταν λέτε στο Siri, “Yo, Siri, με πάρετε στο Nexus του υγρού κραγιόν και γυαλιστερό!” και εσείς λοιπόν στην Honda Civic (ότι ο Honda Civic (που αναφέρατε με αγάπη ως “Murray”), και ο Siri συνεχίζει να λέει ανόητα πράγματα όπως “, κρατήστε δεξιά, τότε κρατήστε δεξιά, και παρόλο που σκέφτεστε”, wack, Κορίτσι, “Ακούστε την ούτως ή άλλως, επειδή έχετε μια αίσθηση ότι θα καταλήξετε ακόμα κάπου καλά;

Και στη συνέχεια κυλάς σε αυτό το μικρό φέτα του ουρανού NARS, γνωστό ως το NARS VELVET LIP GLIDES, και σκέφτεστε στον εαυτό σας, σας ευχαριστώ, το Lawd, για σκουλαρίκια, φέτες πίτσας και τα νέα νεβήτρια χείλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το χείλος βελούδου nars glide doe-foot
Yup, nars το έκαναν ξανά.

Απλά βάλτε ένα βέλος – και μην ενοχλείτε καν με το τόξο – κατευθείαν στην καρδιά μου μακιγιάζ, επειδή αυτά τα υγρά κραγιόν (ή είναι γυαλιστερά; Είναι δύσκολο να το πείτε …) είναι αληθινή αγάπη. Όπως, θα μπορούσα να χορέψω μαζί τους σε ένα γάμο, και θα έβλεπα ολόκληρο το μέλλον μας μαζί.

Φορώντας nars βελούδινο χείλος γλιστράς στη χοροετέρια
Βασικά, αυτά είναι … ειλικρινά, δεν μπορώ να καταλάβω πώς να τα ταξινομήσετε. Νιώθουν σαν μεσαίου βάρους, μη κολλώδη γυαλιά παρόμοια με τα cremesheens mac, αλλά συσκευάζουν πολύ χρωστική ουσία και μοιάζουν με υγρά κραγιόν … εκτός από το ότι έχουν ένα κρεμώδες φινίρισμα, έτσι δεν στεγνώσουν σαν υγρά κραγιόν, τα οποία Υποστηρίζει ότι τα χείλη σας δεν καταλήγουν να μοιάζουν με ένα γάτας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Ξεκινούν μετρίως λαμπερά και παραμένουν έτσι ώστε περίπου μια ώρα πριν φορέσουν σε ένα μαλακό ματ φινίρισμα. Θεωρώ ότι συνήθως πρέπει να τα εφαρμόσω ξανά μετά από τρεις ώρες.

Φορώντας nars βελούδινο χείλος γλιστρά σε δεσμευμένο

Τον τελευταίο καιρό, τα πάντα με κάνουν να σκεφτώ φαγητό, και αυτό περιλαμβάνει αυτά τα κραγιόν / υβριδικά thingsamabobs. Κάθε φορά που σέρουν ένα σε όλα τα χείλη μου με το μαλακό, συρρυμμένο doe-πόδι (ωραία άγγιγμα, françois, μωρό), νομίζω, “mmm … βανίλια παγωτό …” και πριν το ξέρω, είμαι Hella πεινασμένος για τον πάγο βανίλιας Κρέμα, η οποία είναι αυτή η γεύση και η μυρωδιά μου σε με, αλλά είναι λιποθυμία. Εάν δεν είστε ένα άτομο γλυκών (το οποίο δεν παίρνω εντελώς … πώς θα μπορούσατε να είστε σε γλυκά!;), Είναι πολύ λεπτό.

Έρχονται σε 13 αποχρώσεις που κυμαίνονται από γυμνές έως κόκκινες έως δαμάσκηνα και καφέ και είναι $ 26 το καθένα.

Μην με ζητάτε καν να επιλέξω ένα αγαπημένο, γιατί υπάρχουν απλά τόσα πολλά … αλλά αν είχα, έπρεπε να … Θα επέλεγα δεσμευμένο (το ροζ ροζ) ή τη χοροβέτα (το φούξια). Είναι αυτά που συνεχίζουν να βρίσκουν το δρόμο τους στα χείλη μου και στο πορτοφόλι μου.

Ροζ όλη μέρα, ημέρα errr, μωρό κέικ.

Είναι ένα ακριβές ακριβό σε $ 26, αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι θα τους αρέσουν. Κάντε το δρόμο σας κάτω σε μια νεφελώδη boutique ή τη θέση Nars που ξεκινά την 1η Σεπτεμβρίου για να πάρετε πιο κοντά. Χαλαρώστε μια καμπίνα, uber it – heck, πάρτε ένα άλογο και buggy, γιατί νομίζω ότι είναι αυτό το αφεντικό.

Ή … περιμένετε μέχρι την 1η Οκτωβρίου, η οποία είναι όταν φτάνουν επίσης στο Sephora και τα πολυκαταστήματα.

Τα χείλη βελούδου nars γλιστρά

Απογυμνωμένο, ένα μπεζ ροζ

Ενοχλήθηκε, ένα γυμνό ροζ

Playpen, ένα ροζ κοράλλι

Δεσμευμένο, ένα ροζ ροζ

Danceteria, φούξια

La Main Bleue, ένα πλούσιο μούρο

Mineshaft, ένα κόκκινο παπαρούνας

Νο. 54, ένα κόκκινο βατόμουρο

Le Palace, ένα βαθύ κεράσι κόκκινο

Ανείπωτο, ένα γρανάτη

Παιχνίδι, μια βαθιά μελιτζάνα

Περιοχή, πλούσιο κάστανο

Αποκλείστε, μια βαθιά μπορντό (αποκλειστικά για τις μπουτίκ και narscosmetics.com)

Μιλώντας για nars …

Εάν συμβεί να έχετε ένα επιπλέον 50 εκατομμύριο tacos στον τραπεζικό σας λογαριασμό, ο François πωλεί το ιδιωτικό νησί του στο Bora Bora!

Για το αρχείο, εάν τυχαίνει να αγοράζετε το νησί, το homegirl θα αγαπούσε μια πρόσκληση. Σας παρακαλούμε?

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επίσης, υπάρχει ένα νέο βιβλίο NARS που βγαίνει τον επόμενο μήνα που ανυπομονώ να το κάνω και πάλι να συναντήσω τον François και να τον ζητήσω να τον ακουμπήσει, θα προσπαθήσω σκληρότερα να μην τραγουδά, “Ξέρετε ποτέ ότι είσαι ο ήρωάς μου; ” από τον άνεμο κάτω από τα φτερά μου.

Η φιλική γοητεία της γειτονιάς σας,

Karen


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *