Νέα Bling Bargain: Μενταγιόν σοφίτα σε σοβαρή πώληση

0 Comments

Δεδομένου ότι η κυρία δεν μπορεί να συνδεθεί σε απευθείας σύνδεση σε κοσμήματα μόδας δήλωσης μόνο, επέλεξα αυτά τα κομψά μενταγιόν από τη σοφίτα. Πολύ καλύτερα – πήρα την πώληση.

ΣΕ ΕΚΠΤΩΣΗ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτά είναι μαγικές λέξεις ιδανικές εκεί …

Αρχίζω πραγματικά να rue την ημέρα που διαπίστωσα ότι η σοφίτα είναι ο τύπος του sh * t, γιατί, dude – i νεαροί που δεν είστε – έχουν πάντα μια πώληση, καθώς και καμία από αυτές τις πωλήσεις 10% του Wimpy 10%. Αυτές οι πωλήσεις είναι συνήθως 40-60% έκπτωση, το οποίο είναι, όπως και δύο βήματα μακριά από το ελεύθερο. ΧΑΧΑΧΑ!

Τουλάχιστον αυτό λέω El Hub όταν έρχομαι σπίτι με τσάντα αγοράς σοφίτα.

Το χρυσό κρεμαστό κόσμημα είναι το λεπτό κρύσταλλο τριγωνικό κολιέ, αρχικά 29,50 δολάρια όμως προς το παρόν προς πώληση για $ 24.88, καθώς και ένα επιπλέον 60% έκπτωση. Την τελική τιμή; 9,95 δολάρια. Το χρησιμοποιώ σε αυτές τις φωτογραφίες ως κολιέ στρωματοποίησης. (Δεν μπορώ να έχω κατά νου τον σχεδιαστή του κρεμασμένου “k” είμαι επίσης φορώντας, όμως. Κακό μου.)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ασημένιο είναι το λεπτό κολιέ κύκλου pave. ακριβώς το ίδιο τρυπάνι. Αρχικά $ 29,50, ωστόσο τώρα 9,95 δολάρια μετά το 60% έκπτωση.

Ένα άλλο πράγμα που μου αρέσει για αυτά τα μενταγιόν είναι ότι μπορείτε να τα φορέσετε σε διαφορετικά μήκη. Δείτε όλους τους βρόχους στο πίσω μέρος της αλυσίδας; Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να πάρετε το κρεμαστό κόσμημα πάνω ή κάτω, ανάλογα με την ενδυμασία σας καθώς και τη διάθεση.

Yay για bling στην πώληση!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *