Κυριακές με καρτέλες Η μασκότ γάτας, μακιγιάζ και γοητεία blog, vol. 315

0 Comments

Αυτή η ανάρτηση χρηματοδοτείται από το Purina Pro Plan #proplancatpartner. Για πληροφορίες σχετικά με την πολιτική ανάρτησης, ανατρέξτε στην αποποίηση ευθυνών μου.

Πολλά supermodels kitty είναι τόσο απασχολημένοι napping, τρώγοντας και σκαρφαλώνουν ότι παραβλέπουν τη δημιουργική τους πλευρά.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι καρτέλες επέλεξαν να αρχίσουν να δημοσιεύουν τη δική του σειρά γραφικών μυθιστορημάτων πέρυσι (“tabby husky”). Δεν με νοιάζει αν άλλες γάτες σκέφτηκαν ότι ήταν περίεργο, ή αν κάποιο από τα κόμικς ήταν bestsellers (παρόλο που το “Turning Point” ήταν), επειδή δεν το έκανε για κανέναν άλλο. Το έκανε να εκφράσει τη δημιουργικότητα του αιλουριού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ακόμα, άλλες γάτες παρατήρησαν.

Τον Ιούλιο, η διαίρεση της γάτας στο Marvel κάλεσε και βοήθησε να παράγει “σίγουρα εσείς jest”.

Αυτό που ξεκίνησε ως μια δημιουργική έξοδος έχει επειδή γίνει μια κερδοφόρα πλευρική συναυλία: τα μυθιστορήματα γραφικών αιλουροειδών.

Γρήγορα προς τα εμπρός μέχρι τώρα … Αυτή η πτώση, οι καρτέλες ξεκινούν μια εντελώς νέα σειρά και σήμερα μπορείτε να διαβάσετε το μέρος 1.

Εισαγωγή “κληρονομιάς!”

Ελέγξτε την επόμενη Κυριακή, 5 Οκτωβρίου, για το Μέρος 2!

Χορηγείται από το Purina Pro Plan Cat Food

Ο Purina Pro Plan Cat καταλαβαίνει ότι κάθε γάτα είναι διαφορετική με τον φανταστικό τρόπο της. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το ευρύ φάσμα των ξηρών και υγρών τροφίμων και σνακ Purina Pro, που πωλείται αποκλειστικά στα καταστήματα ειδικών κατοικίδιων ζώων, μπορεί να βρεθεί σε τρεις διακριτές πλατφόρμες διατροφής – απολαύστε, φινέτσα και εστίαση (καρτέλες αγαπούν την εστίαση!) – Με κάθε τύπο που αναπτύχθηκε Για να προσφέρετε προηγμένη διατροφή για να βοηθήσετε να βγείτε από το καλύτερο στη γάτα σας. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.proplan.com/cat.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η φιλική γοητεία της γειτονιάς σας,

Karen

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. Πώς πηγαίνει το Σαββατοκύριακο;


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *