Κυριακές με καρτέλες Η μασκότ γάτας, μακιγιάζ και γοητεία blog, vol. 467

0 Comments

Κάθε πρωί όπως οι καρτέλες ρολογιών ακολουθούν με κάτω στην κουζίνα, το Kitty αγκαλιάζει τα πόδια μου και να σκοντάψετε σε όλη τη διαδρομή. Στη συνέχεια, κάθεται στο ίδιο σημείο στο πάτωμα της κουζίνας κοιτώντας ψηλά σε μένα, έπειτα μέχρι το ντουλάπι όπου κρατώ την εξαιρετικά μεγάλη τσάντα οικογενειακής του σούγκας των πράσινων αιλουροειδών οδοντικών θεραπείων στο φούρνο φρυγανισμένο κοτόπουλο γεύση.

Ήταν πάντα ένα πλάσμα συνήθειας, αλλά έχει πάρει freaky τώρα. Τώρα, αν δεν παίρνει τα πράσινα του ακριβώς την κατάλληλη στιγμή, η Mewows αυξάνεται στο γήπεδο. Μετά από μερικά λεπτά από αυτά, οι Meywers στρέφονται προς την ανησυχία, μεγαλύτερες mewls, και στη συνέχεια ουσιαστικά πανικοβληθεί η δυναμική γάτα mrrrrrrrrrRrrowwwwwws μέχρι να εμφανιστούν τα πράσινα θαυματουργικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι σαν wtf, γυναίκα!? Πού είναι τα πράσινα;

Και πρέπει να είναι μεταξύ 10-14 πράσινων. Ούτε περισσότερο, ούτε λιγότερο. Η μέρα του δεν μπορεί να ξεκινήσει χωρίς αυτούς.

Αφού τους έτρωγε, συνήθως εξαφανίζεται και κατευθύνεται προς τον επάνω όροφο για να κοιμηθεί στο κρεβάτι για ένα ζευγάρι πολύ περισσότερες ώρες, αλλά αν δεν πάρει αυτά τα πράσινα, είναι έξω από τα είδη και επιπλέον ανάγκη το υπόλοιπο της ημέρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Παίζοντας, νομίζω ότι έχει επίσης μια έκτη έννοια για την ημέρα της εβδομάδας, ή τουλάχιστον όταν είναι η Κυριακή, διότι αυτή είναι η μέρα που συνήθως επιλέξουμε πολύ περισσότερο χρόνο από το συνηθισμένο.

Νομίζω ότι ξέρει πότε είναι η Κυριακή επειδή ξυπνάει με μια επιπλέον άνοιξη στο βήμα του. Αφού έχεις τα πράσινα του, περιμένει από την μπροστινή πόρτα, με το να το σηκωθεί και η χύτευση αφορούσε τις ματιές πάνω από το να αναλάβει εκεί που κρατώ το λουρί του.

Σκεφτείτε ότι συνειδητοποιώ ότι οι γάτες πιθανότατα δεν πρέπει να είναι σε θέση να πούμε σε ποια ημέρα της εβδομάδας είναι. Θέλω να πω, πολλοί από αυτούς δεν διατηρούν πραγματικά ένα ημερολόγιο (οι περισσότεροι από αυτούς), αλλά σοβαρά, ειλικρινής και καλοσύνη σκέφτονται καρτέλες. Νομίζω ότι ξέρει πότε είναι η Κυριακή εξαιτίας του πόσο προσβλέπει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι αυτό πιθανό? Πιστεύετε ότι οι γάτες γνωρίζουν τι μέρα της εβδομάδας είναι, ή παίρνω μόνο την τρελή γάτα μου κυρία-ness στο επόμενο επίπεδο;

Η φιλική γοητεία της γειτονιάς σας,

Karen


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *