Πλήρης κάλυψη φανταχτερή: Νέα Καλλυντικά Το δέρμα σας Αλλά καλύτερα CC + Airbrush Εξωτερική φωτισμός σκόνης με SPF 50+

0 Comments

Χαριτωμένη ροζ συσκευασία! Το νέο $ 35 καλλυντικά το δέρμα σας αλλά το καλύτερο CC + airbrush τελειοποιώντας φωτισμό σκόνης με SPF 50+.
Κάθε φορά που η λέξη “φωτισμός” σηκώνεται στο μίγμα όταν μιλάτε για ομοιόμορφες σκόνες, τα πράγματα μπορούν να πάρουν ένα μικρό ζάρια, επειδή, από τη μία πλευρά, όπως, όταν είστε – * Ahem * – μια κυρία κάποιου Ηλικία, νομίζω ότι μια μικρή θλίψη στο πρόσωπο φαίνεται υπέροχη, ειδικά αν φοράτε σκόνη προσώπου, γι ‘αυτό ο Mac ορυκτοποιεί το Skinfinish φυσικό ήταν ο συνεργάτης μου στο έγκλημα για τα τελευταία χρόνια.

Μου αρέσει ένα μικρό φωτισμό που αντανακλά το OOMPH στο δέρμα μου 40-συν (σε αντίθεση με ένα επίπεδο ματ), αλλά εγώ επαναληφθεί ότι δεν θέλουν να διασχίσουν τη γραμμή ανάμεσα στη δροσερή και την ευθεία ιδρωμένη, γιατί τότε είναι “Whoa, Karen! Γιατί είσαι τόσο ο ιδρωμένος; Μόλις ξεκίνησε από τα αστέρια κοίλο 24ωρο μαραθώνιο χορού; Ή μόλις τελειώσατε μια καυτή τάξη γιόγκα με τον Viggo Mortensen; ”

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σημείωση: Εύχομαι αυτά ήταν εύλογα σενάρια!

Τόσο όμορφο…
Εν πάση περιπτώσει, το ακούσια ιδρωμένο πρόσωπο πράγμα είναι κάπως να συμβαίνει σε μένα όταν χρησιμοποιώ αυτή τη νέα σκόνη που φωτίζει με $ 35 στη μόνιμη γραμμή καλλυντικών. Ονομάζεται το δέρμα σας, αλλά καλύτερο CC + airbrush τελειοποιώντας φωτισμό σκόνης με SPF 50+ (wow, αυτό είναι ένα μπουκάλι). Υπάρχουν επτά αποχρώσεις και φορώ το λεγόμενο μαύρισμα.

Δείγματα από την κορυφή: δίκαιη, ελαφριά, μεσαία, μεσαία μαύρισμα, μαύρισμα, πλούσιο και βαθιά

Είναι φορτωμένα με χρωστική ουσία. Αυτά θα δημιουργήσουν πλήρη κάλυψη αν το θέλετε. Θα μπορούσα εντελώς έξω από τον τόνο του δέρματός μου και να κρύψω τις φακίδες μου χρησιμοποιώντας τίποτα παρά αυτή τη σκόνη. Θα μπορούσατε να παραλείψετε το θεμέλιο και το concealer.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Ναι, αυτή η σκόνη το φέρνει εντελώς (OH, έχει ήδη ανακατασκευαστεί), και – πρόσθεσε το Perk – δεν κοιτάζει ή αισθάνεται βαρύ.

Φορώντας το σε μαύρισμα ως σκόνη ρύθμισης στην κορυφή της νέας καλλυντικών καλλυντικών Bye Bye γραμμές Ίδρυμα (αναμιγνύω δύο αποχρώσεις του – μαύρισμα και πλούσια.)
Μου αρέσει ο τρόπος με τον οποίο αυτή η σκόνη κοιτάζει στις φωτογραφίες, όπου είναι μόνο ήπια δροσερά, αλλά είναι – whata – waaaaaay πολύ λαμπερό για μένα στην πραγματική ζωή.

Οι πόροι μου …; Θα μπορούσατε να κάνετε ολυμπιακές καταδύσεις σε αυτά. Κοιτάζω ευθεία ιδρώτα.

Βασικά, θα προχωρήσω με προσοχή με αυτή τη σκόνη προσώπου. Το νέο IT καλλυντικά Bye Bye Lines Ίδρυμα, όμως; εντελώς διαφορετική ιστορία. Πηγαίνετε κανείς με αυτό, επειδή είναι τόσο καλό!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η φιλική γοητεία της γειτονιάς σας,

Karen

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. TGIF !!!! ???


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *