Ο οδηγός του Lazy Girl για το φτερωτό eyeliner

0 Comments

φτερωτό eyeliner είναι μία από τις προτιμώμενες μεθόδους μακιγιάζ μου, καθώς κάνει τόσο τεράστιο αντίκτυπο. Δεν είναι πάντα απλό να το κάνετε, όμως. Στην πραγματικότητα, σε μερικές περιπτώσεις είναι ένας freaking πόνος στο άκρο. Επιπλέον, όταν το βιδώνετε, είναι δύσκολο να σώσετε το υπόλοιπο μακιγιάζ σας.

Για εκείνους τις μέρες που δεν μπορώ να κουνήσω το χαριτωμένο, λίγο μικρό παιδί που κρέμεται από το χέρι μου, ή για τις μέρες που, έξω από την καθαρή τεμπελιά, απλά απλά δεν μπορώ να πάρω τον εαυτό μου να επιχειρήσω ακόμη και υγρή επένδυση, χρησιμοποιώ αυτή την απλή μέθοδο Για να πάρετε το ακριβώς το ίδιο φτερωτό εφέ επένδυσης, ωστόσο με μια μεγάλη απογοήτευση!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αντί να χρησιμοποιήσετε μια επένδυση υγρού ή πηκτώματος, χρησιμοποιώ ένα γωνιακό καθαρό καθώς και μια μαύρη ή πολύ σκούρα καφέ σκιά ματιών όπως το μαύρο ή το εσπρέσο από τον συνδυασμό Lorac Pro, αφού είναι απλά να εργαστούν με καθώς και πολύ άσχημα.

Με την ευκαιρία, πιστεύω ότι το καλύτερο καθαρό όλων των εποχών για να χρησιμοποιήσω για αυτό το φτερωτό επένδυση του Lazy Girl είναι το Mac 266, αν συμβεί να έχετε ένα. Είναι αρκετά μεγάλο μέρος για εσάς.

Η μαύρη σκιά στον συνδυασμό Lorac Pro είναι μεγάλη!
Μια από τις προτιμώμενες βούρτσες όλων των εποχών μου!

Βυθίστε το γωνιακό σας καθαρό στη σκιά σας και στη συνέχεια πατήστε το καθαρό από την πλευρά του πίνακα σας για να εξαλείψετε οποιοδήποτε τύπο περίσσειας. Εάν δεν το κάνετε αυτό, θα πάρετε όλα αυτά τα όμορφα μετά από τα αποτελέσματα στα μάγουλά σας αντί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε μια πιεστική κίνηση, πατήστε τη σκιά στη γραμμή των βλεφαρίδων σας. Μου αρέσει να πατώντας το χρώμα αντί να το σκουπίσω από τότε που πιστεύω ότι έχω μια πολύ καλύτερη, πολύ πιο έντονη χρωματική αποπληρωμή.

Πατήστε τη σκιά στην άνω γραμμή βλεφαρίδων
Τώρα, αναγκάζετε το καθαρό σας προς τα πάνω, κάντε μια γραμμή σαν να συνεχίζατε τη χαμηλότερη γραμμή βλεφαρίδων σας. Εάν συμμορφώνεστε με αυτή τη φανταστική γραμμή, θα πάρετε το πιο όμορφο σχήμα για το μάτι σας.

Και χρησιμοποιώ μια μικρή κίνηση τρεμούλης στο τέλος της γραμμής για να βεβαιωθώ ότι έχω μια διάχυτη άκρη.

Δημιουργήστε μια γραμμή που συμμορφώνεται με την κάτω γραμμή βλεφαρίδας
Το επόμενο βήμα είναι λίγο πιο δύσκολο να εξηγηθεί, οπότε εδώ είναι ένα γρήγορο βίντεο για να δείξω τι κάνω. Βασικά, αναμιγνύω τον καθαρό μου τον άλλο γύρο μεθόδου, καθώς και τρεμοπαίζει για να γεμίσει το σχήμα της γραμμής που θέλω. Και πάλι, αξιοποιώντας ότι η κίνηση τρεμούλας, παίρνετε μια αρκετά διάχυτη εμφάνιση, παρά μια σοβαρή γραμμή. Έχει μια όμορφη, μαλακή ματιά σε αυτό.

Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζει την ετικέτα βίντεο.

Κυριολεκτικά, αυτό είναι! Τελείωσες! Ακριβώς πόσο απλό ήταν αυτό;

Θα πω, όμως, ότι η ύπαρξη του καλύτερου καθαρού το καθιστά μια χίλιες φορές απλούστερη αν έχετε μια δύσκολη στιγμή με αυτό. Υπόσχομαι.

Το ολοκληρωμένο Liner Liner Liner!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτό είναι συνήθως το στυλ επένδυσης που μου αρέσει να χρησιμοποιώ σε νύφες που ζητούν φτερωτό eyeliner. Πιστεύω ότι φαίνεται πολύ πιο μαλακή καθώς και πιο όμορφη, καθώς δεν είναι τόσο σοβαρή όσο η υγρή επένδυση μπορεί να κοιτάξει.

Μερικές φορές θα χρησιμοποιήσω ένα σκούρο καφέ ή ακόμα και ένα πλημμυρισμένο χρώμα, καθώς και αν θέλω να μαλακώσω ακόμα περισσότερο τη γραμμή, θα πάρω μια ανάμειξη καθαρή καθώς και να τρέξει πάνω του λίγο λίγο.

Ελπίζω ότι αυτό κάνει τη ζωή σας λίγο πιο εύκολη, καθώς και αν θέλετε, εγώ, επίσης, έκανα μια δημοσίευση στο blog μου που ονομάζεται 4 βήματα στο ιδανικό φτερωτό eyeliner που χρησιμοποιεί υγρό επένδυση.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *