Σάββατο Surfing, 29 Αυγούστου 2020

0 Comments

Τεχνικά, ναι, αυτό είναι ένα blog μακιγιάζ. Είναι καλύτερο εκεί στο όνομα. Ωστόσο, δεν μπορώ να αγνοήσω συνήθως ότι για να δημοσιεύσω ό, τι νιώθω. Αυτό, έχω κάνει επειδή το 2007.;

Τούτου λεχθέντος, υπάρχει ένας έγκυρος λόγος που σχετίζεται με την ομορφιά γιατί ρίχνετε μια ματιά στο πρόσφατα ληφθείσα ζεύγος dumbbells 20 λιβρών, Α.Κ.Α. “Το πολύτιμο μου”, καλύτερα τώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ήμουν στο Διαδίκτυο Αγοράζοντας για αλτήρες για μερικούς μήνες, ωστόσο για απόλυτα κατανοητές λόγους που ήταν δύσκολο να ανακαλύψουν στο απόθεμα, οπότε όταν τα βρήκα στον ιστότοπο προορισμού περίπου πριν από μια εβδομάδα, έβαλα! Τώρα είναι το προτιμώμενο πράγμα μου σε ολόκληρο τον ευρύ κόσμο, καθώς και επειδή η άσκηση σας κάνει να ιδρώνετε, a.k.a. “glisten”, καθώς και αυτή η λάμψη μπορεί επίσης να χαρακτηριστεί ως δροσερή λάμψη, υπάρχει η γωνία γοητείας σας. ?

Με λίγα λόγια, τα βάρη ανύψωσης ισοδυναμεί με τη χρήση του HighLighter.

ΧΑΧΑΧΑ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Gosh, λείπει πραγματικά ότι η κλάση Hiit θα πήγαινε πριν ξεκινήσει η πανδημία … ήταν πάντα τόσο διασκεδαστικό! Μου λείπει η ενέργεια, οι φίλοι μου, καθώς λείπουν όλες τις μεγάλες συσκευές που είχαν στο γυμναστήριο. Μου λείπει να μπορώ να πάρω μόνο έναν αλτήρα 35 λιβρών χωρίς μια δεύτερη σκέψη.

Αλλά καταλαβαίνετε ακριβώς πώς είναι τώρα. Εμείς online από τον κώδικα πανδημίας: “Κάνετε ό, τι πρέπει να κάνετε για να το κάνετε να δουλέψει.”

SOOOO, τώρα κάνω home hiit workouts στο YouTube, καθώς και στη διαδικασία που έχω αυτοσχεδιασμό με τα μικρά βάρη που είχα ήδη στο σπίτι, οι οποίοι ήταν αναντιστοιχίες αλτήρες καθώς και άλλα βάρη λιθόστρωτα από διαφορετικά σύνολα βάρους Ι κληρονομείται από τον El Hub καθώς και τους γείτονές μου.

Οι βαρύτεροι αλτήρες ήταν εκείνες οι μεγάλες ρυθμιζόμενες σιδήρου με αιχμηρές άκρες που συνέχισαν να ξύνουν τους καρπούς μου καθώς και τους αστραγάλους, ωστόσο είναι αυτό που είχα έτσι έβαλα μαζί τους ενώ κρατούσα τα μάτια μου ξεφλουδισμένα για κάτι καλύτερο.

Εξ ου και το προηγουμένως αναφερθεί. ?

Ο στόχος είχε διαθέσιμη μόνο τη ναυτιλία στο σπίτι, καθώς και το κουτί που ήρθαν ήταν ένα βασικό εύθραυστο πλαίσιο αποστολής στόχων από χαρτόνι – εντελώς ανεπαρκής για να στείλει 40 κιλά σιδήρου. Ο άνθρωπος του UPS χτύπησε την πόρτα μου όταν τους έδωσε μια μοιάζει με το “Um … Κάτι συνέβη” καθώς και τα βάρη κάθονταν στο έδαφος δίπλα του, έξω από το κουτί, αφού είχε εντοπίσει εντελώς.

Απλά ένα κεφάλι επάνω σε κατάσταση αγοράζετε βαριά αλτήρες στο διαδίκτυο από το tar-ghay. Μπορεί ή να μην το κάνουν στο σπίτι σας στο κουτί!

Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για αυτά τα βάρη, όπως μπορείτε να πείτε, οπότε είμαι έτοιμος να μετακόψει το κορίτσι μου, να παραθέσω τον ουρανό της Νίνας. Ενώ το κάνω αυτό, εδώ είναι η ανάγνωσή σας για το Σαββατοκύριακο … ??

Τα εμπορικά σήματα ομορφιάς συνδέονται με τους πελάτες τους σε καινοτόμες μεθόδους αυτές τις μέρες. Bobbi Brown, για παράδειγμα, μόλις εισήγαγε μια υπηρεσία που ονομάζεται μακιγιάζ με φίλους, το οποίο ουσιαστικά ζουμ μακιγιάζ μακιγιάζ με έναν Bobbi Brown Makeup καλλιτέχνες καθώς και μερικούς από τους φίλους σας όπου μπορείτε να ζητήσετε ανησυχίες καθώς και να λάβετε συμβουλές. Εκτός από το Blushington, ένα κατάστημα γοητείας με επτά μέρη σε όλη την U.S., άρχισε να κάνει one-on-one με καλλιτέχνες μακιγιάζ καθώς και πάρτι ομαδικής μακιγιάζ. Φαίνεται διασκεδαστικό, έτσι δεν είναι;

Συμβουλές για την κατάρτιση επένδυσης σε καπάκια με κουκούλα, σύμφωνα με το Betty White’s (A.K.A. Αυξημένος καλλιτέχνης του Nylund!) Μακιγιάζ.

Η ωραιότερη φροντίδα του δέρματος για να προστατεύσει από το μπλε φως από τις οθόνες (όπως αυτή που ρίχνετε μια ματιά τώρα!), Σύμφωνα με τη γοητεία.

Η πτώση είναι συνήθως όλα τα κραγιόν, ωστόσο με χειρουργικές μάσκες παντού, το βερνίκι νυχιών είναι το νέο φθινόπωρο Lippie!

Μιλώντας για το βερνίκι νυχιών, θέλω πραγματικά να δοκιμάσω αυτή τη γρήγορη ξηρή έκδοση από το Nails Inc., το οποίο αναμένεται να στεγνώσει σε 45 δευτερόλεπτα.

Γάτες στο διάστημα!

Αγαπούν αυτή την εμφάνιση, ιδιαίτερα το χείλος

Στην κατάσταση που απαίτησες κάποια χαρούμενη μουσική σήμερα

Αυτό φαίνεται σαν τόσο διασκεδαστικό.

Πραγματικά απολαμβάνουν αυτά τα καλύμματα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι είσαι τόσο πολύ όπως σήμερα; Ελπίζω να είστε σε θέση να γλιστρήσετε εδώ και πολύ καιρό για να ξεκουραστείτε καθώς και να επαναφορτίσετε. Είναι σημαντικό.

Η φιλική κοινότητα του κοινού γοητεία σας,

Karen


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *